Horoskop uke 4, 20. – 26. januar 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Horoskop for inneværende uke finner du her.

Horoskop uke 4, 20. – 26. januar 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen ankommer Vannmannens tegn fredag og passerer tegnet gjennom de neste fire ukene. Det øker interessen for mentale engasjement som inspirerer og stimulerer intelligensen. Venus møter Saturn søndag i Vannmannens tegn. Det åpner for sosiale forpliktelser og geniale, originale og fremtidsrettede ideer. Det er tid for å manifestere kreativitet og vennskap. Finansielle utfordringer kan dukke opp, men det tvinger frem nye, gode løsninger og bedre fremtidsplanlegging. Solens gode kontakt med Jupiter øker lidenskapen og engasjementet i sosiale møter, og muligheten er absolutt til stede for å oppnå gode vennskap i denne perioden.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Det er suksess i gjære

Mye energi i området for fremtidsplanlegging, vennskap og sosiale relasjoner øker engasjementet i disse tingene. En kollega eller samarbeidspartner kan bidra til din videre vekst denne uken. Bevilg deg noen møter med betydningsfulle personligheter som kan gi innspill til dine fremtidsplaner. Det er tid for å forplikte seg til en venn og gjøre en innsats for å knytte tettere bånd til ditt sosiale nettverk og til likesinnede. Du kan oppnå mye via sosiale medier i denne perioden. Presenter dine gode ideer til andre.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Hellet er med deg i finanser

Solen belyser toppen av horoskopet i denne perioden. Det kan føre til at du er i ferd med å styrke din status og posisjon. Spennende samarbeidspartnere kan dukke opp, og for noen er det jobbskifte på gang. Har du sterk frihetstrang, er det naturlig å ta grep for å øke friheten nå. Din finansielle teft er på topp, og det øker muligheten til å styrke dine verdier. Nå kan du erfare at ditt ubevisste sinn gir innsikter du har tvilt på en stund. Betydningsfulle avgjørelser er på gang i ambisjoner og karriere.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Utvid horisonten

Du inspireres til å utvikle deg og lære mer om noe du interesserer deg for. Behovet for å møte en lærer, veileder, coach, advokat eller andre kloke mennesker forsterkes. Du er på vei til neste steg i din utvikling og vekst, og det gjør at du er i ferd med å utvide horisonten. Er du blant dem som ønsker å opptre, er tiden inne for å gjøre mer av det. Din kjærlighetsplanet Venus’ møte med Saturn øker muligheten til å forplikte deg til nye steg og til noen som vil bidra til å støtte din utvikling nå.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Det er glede i å dele

Solen ankommer området for verdier og ressurser du deler med noen, og det gjør at du ser tydeligere hva som er
verdifullt og lukrativt for deg. Med Venus i samme område har du mulighet til å tiltrekke deg det du virkelig ønsker i denne omgang. Hellet er med deg i relasjoner for tiden. Både privat og profesjonelt. Nå vil du manifestere det du tenker. Sett grenser for overforbruk og åpne døren for ressurser du ønsker å motta. Ny jobb er i sikte for dem som er åpen for det. En forpliktelse er nødvendig nå.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

La innsikten komme til deg

Nære relasjoner betyr ekstra mye for deg både privat og profesjonelt for tiden. Du ser dine forhold med nye øyne og har et klarere blikk enn før. Solen ankommer området for parforhold fredag og gjør at sannheten om dine forhold med fordel kan erkjennes. Jupiters posisjon viser at du har hellet med deg i mange av dine nære forhold for tiden. Du virker vennlig, jovial, hyggelig, imøtekommende, tydelig, målrettet og resultat­orientert. Hvem liker vel ikke det? Det er ekstra sjarmerende og noe å inspireres av.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Samspill leder deg langDropp ting du misliker

Dette er en strålende tid for å bli oppmerksom på detaljene i det du driver med i livsstil og helse. Din rolle i oppgaver og arbeidsmetoder får større betydning. Jupiter åpner dører til høyere inntekt, og det er naturlig å søke opp­gaver som gir mer gevinst i retur, enten det er bedre trivsel, høyere status og posisjon, eller bedre betingelser og bedre arbeidstid. Du har lett for å ta på deg ansvar og kan med fordel skille klinten fra hveten rundt oppdrag som har størst og minst betydning nå.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Nå er det tid for romantikk

I denne perioden belyses dine kreative sider og forholdet til dem som kan bidra til å ut-vikle dine eminente kvaliteter. Tiden er inne for å forplikte seg til det du ønsker å formidle. Nå kan du møte noen du ønsker å skape noe sammen med. Din planet Venus’ møte med Saturn viser at du kan manifestere drømmer i denne perioden. Single kan møte den rette, og svangerskap og bryllup er aktuelt. Barn og barnebarn er også et viktig tema i denne omgang. Sett av mer tid til kreativ utfoldelse, lek og moro.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Sikt midt i blinken og sats

Lurer du på hvor du vil bo? Nå er det familien, boligen og hjemmet som er tema for mange skorpioner. Jupiters posisjon viser at du legger merke til detaljene som må til for å lande brikkene i puslespillet på hjemmebanen. Trenger du å rydde i skuffer og skap, eller å fornye møbler og interiør, er tiden inne for å gjøre noe med det. Enten du investerer i bolig eller andre verdier, er det også tid for å legge dobbelt innsats i å få papirer, avtaler og kontrakter på plass. Du er på hugget, så velg din vei med omhu.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Tankene klarner

Det er tid for å ta ansvar for kommunikasjonsutstyr og din måte å formidle på. Investering i ny mobil, PC eller annet teknisk eller elektronisk utstyr er aktuelt. Solen belyser prioriteringene – og nå øker aktivitetsnivået. Du ha mange baller i lufta og mestrer godt å håndtere dem. Unngå å sløse med tiden eller å la deg avlede. Behovet for å skape noe med hendene, eller å skrive noe du har på hjertet, kan trenge seg på. Går du med tanker på å dele informasjon, er tiden inne for å ta sats. Vær oppmerksom på dine intensjoner.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Åndelige verdier forsterkes

Etter fire uker gjennom ditt tegn beveger Solen seg inn i området for personlige verdier, ressurser og økonomi de neste fire ukene. Det øker muligheten til å styrke dine verdier og gjøre bruk av dine erfaringer og din eminente kunnskap. Muligheten til å manifestere drømmer forsterkes, og det gjør også dine evner, talent og kunnskaper. Belønning for innsats du allerede har gjort, er i sikte. By på deg selv og dine kreative evner. Du blir godt mottatt og kan styrke din posisjon ytter­ligere fremover.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær åpen for gode innspill

Solen, Venus og Saturn befinner seg i ditt tegn, og det gir deg enorme fordeler i denne perioden. Du blir lagt merke til i tiden som kommer og kan gjøre deg bemerket. Du fristes til å være den beste utgaven av deg selv og kan synliggjøre det du ønsker ditt image skal være. Å gjøre innkjøp av antrekk og alt som kan få deg til å bli mer attraktiv, kan friste nå. Det er tid for å utvide ditt sosiale nettverk og planlegge det du ønsker å utvikle og dyrke i tiden fremover. Du forventer å oppnå det du har satt deg som mål.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Stol på deg selv

Dette er en tid for å tilbringe ekstra tid i naturlige omgivelser og rette fokuset rundt ditt indre liv. Behovet for å trekke deg litt ut av hverdagens krevende oppgaver, plikter og ansvar kan friste nå. Det indikerer at du kan drømme mer enn ellers, og det kan føre til aha-opplevelser og nye inn­sikter. Vær oppmerksom på magefølelsen og lytt til dine instinkter. Via skapende virksomhet kan du øke inntjeningsevnen og muligheten til å lykkes med å styrke verdiene du har. Hellet er med deg. Det er suksess i gjære.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: