Horoskop uke 40, 30. september – 6. oktober 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop for uke 39: 30. september – 6. oktober

Kjære leser!

Solen og Venus befinner seg i Vektens tegn og representerer harmoni, fred og balanse. Det er tid for å gjenopprette ubalanser og gjøre det som skal til for å skape fred i relasjoner. Det gir rom for forhandling og megling. Merkur vender forover søndag etter omtrent tre uker på vei bakover. Det gjør at detaljer som har vært diskutert, uenigheter eller misforståelser nå kan avsluttes eller fordufte som dugg for solen, og freden kan gjenopprettes. Hindringer ser nå ut til å forsvinne, enten fordi du har jobbet med saken, eller fordi tiden har vært til stor hjelp. Fremgang kan forventes.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Les mer om Nina Skjemstad her.

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Vær engasjert

Solen belyser området for nære relasjoner, parforhold og dem du omgås i det daglige. Med Jupiter gjennom ditt tegn har du evnen til å tenke stort og se mulighetene som ligger foran deg. Uranus’ posisjon viser at du er i ferd med å frigjøre deg fra verdier og prosjekter du har vokst fra, for å kunne engasjere deg i det du vil satse på fremover. Grip sjansen til å involvere eksperter, venner og fagfolk i dine prosjekter. Dette er en tid for å stake ut en ny kurs og sette seg nye mål. Prioriter tiden.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Lytt til magefølelsen

Solen belyser detaljene, og Venus’ posisjon øker interessen for å gjøre tingene vakrere, mer elegant og balansert. Du er en perfeksjonist, og den kvaliteten forsterkes nå. Din finansplanet Merkur vender forover etter en tid på vei bakover. Brikkene faller på plass fra 2. oktober, og en følelse av usikkerhet rundt finansene kan ordne seg til det beste. Har du stått overfor valg eller avgjørelser vedrørende farger, interiør eller arbeidsoppgaver, vil du se at det ordner seg nå. Mars’ posisjon viser at du vet hva du vil.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Prioriter vennskap

Din planet Merkur vender forover etter cirka tre uker på vei bakover. Det kan virke som en lettelse. Brikker faller på plass i privatlivet og boligsituasjonen. Med Mars i ditt tegn øker viljestyrken og gjennomfør­ingsevnen. Det gode aspektet til Saturn gjør at du virker målrettet og disiplinert til det du skal prestere. Solen og Venus’ posisjon gjør deg kreativ og lidenskapelig for tiden. Du trives med å engasjere deg i lek og moro, gjerne sammen med din kjære. Single kan møte den rette, og svangerskap er aktuelt.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Invester i skjønnhet

I denne perioden er det tid for å rette fokus mot privatliv og familie. Det er tid for å skape familiehygge sammen med familiemedlemmer og venner. Merkurs vending forover etter cirka tre uker på vei bakover åpner for å oppklare uklar­heter mellom deg og dine søsken. Uenigheter og mis­forståelser fordufter, og prioriteringer faller på plass. Hellet er med deg i jobbsammenheng slik at du kan velge å arbeide hjemmefra. Lysten til å til­bringe mer tid hjemme forsterkes. Forbedring i hjemmet er også aktuelt.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Ha utstyret i orden

Hellet er med deg i kommunikasjon, planlegging og organisering. Med mange oppgaver og mennesker å forholde seg til, er det også nødvendig å ha metoder og verktøy for å kommunisere smart og effektivt. Trenger du gode råd i forbindelse med sosiale medier, er det smart å ta kontakt med noen som har kunnskapen du trenger. Med mange jern i ilden er det viktig å ha et system som gir oversikt og gjør det lett å finne raskt frem til riktige opplysninger. Lag systemet før du haster videre. Det øker effektiviteten.

Psst…
Horoskop for forloveden din kan også være nyttig å lese – hvem vet, kanskje kan du tilpasse bryllupsplanleggingen til hans eller hennes beste uker?

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Hellet er med deg

Solen og Venus belyser området for personlige verdier og økonomi. Det øker muligheten for nye investeringer, høyere inntekt og lukrative oppgaver. Hellet er med deg og ny jobb er i sikte. Din planet Merkur vender forover fra søndag, og en anstrengende periode er over. Har det oppstått forsinkelser, eller har du vært i tvil om nye valg, vil du se klarere og detaljene faller på plass. Mars i toppen av horoskopet viser at du har stort pågangsmot og handlekraft nå. Viljestyrken er på topp, og målene er i sikte.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Styrk deg selv og ditt image

Med Solen og Venus i ditt tegn er dette den beste perioden i året for deg. Din sjarm og utstråling er på sitt beste, og du kan gjøre deg bemerket. Nye kontakter bringer mulighet for vekst og utvikling. Driver du med kommunikasjon, kurs, formidling eller utdanning, er dette en strålende periode for å lykkes med det du ønsker å gjennomføre. Nå har du mulighet til å oppnå målene du setter deg. Det du gjør, blir lagt merke til, og samarbeidspartnere vil bidra til å utvikle dine planer. Det er suksess i gjære.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Lytt til ditt indre

Nå kan du se klarere i det som tidligere har vært uklart. Du legger merke til flere detaljer i livsstil, helse og daglige rutiner. Blikket klarner. Din planet Mars øker interessen for å grave dypere. Det er tid for utrenskning og å gi slipp på tidstyver og engasjement som ikke lenger har noen betydning for deg. Detaljene blir tydeligere både privat og profesjonelt. Det øker behovet for å ha orden i sakene. Uventede endringer kan oppstå i nære relasjoner. Det gjør at du må stole på deg selv nå.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Sett deg nye mål

Iveren etter fremgang er ekstra stor for tiden. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs fremover. Du er ekstra lidenskapelig og intens i nære relasjoner for tiden. Nå kan du forhaste deg i avgjørelser som involverer din kjære. Din planet Jupiters møte med Venus i området for fremtidsplaner viser at din kjære er med deg i det du ønsker å gjennomføre. Å invitere din kjære med på møter med ditt sosiale nettverk inspirerer nå. Ditt sosiale nettverk utvides og bringer nye innsikter.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vis hva du står for

Solen og Venus befinner seg i toppen av horoskopet og belyser veien videre i ambisjoner og karriere. Det du gjør, blir lagt merke til og autoriteter gir anerkjennelse, ros og bekreftelse. Mars’ gode aspekt til din planet Saturn åpner for nye arbeidsoppgaver. Hellet er med deg i jobbsammenheng, og ny jobb er i sikte for dem som søker det. Du virker seriøs, effektiv, målrettet, ambisiøs og har et sterkt konkurranseinstinkt. Arbeidsoppgavene går unna og selvtilliten øker. Bikket klarner og bidrar til å utvide overblikket.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Frihetstrangen er stor

Tvil du har hatt i forbindelse med fremtidsvisjoner, retter seg nå. Nye innsikter om hva du kan motta i forhold til hva du deler, dukker opp. Lidenskapen er ekstra stor, og har du for høye forventninger til din partner, kan du bli skuffet. Spiller du på lag, har du din kjære med deg i planene. Det er tid for å ta ansvar for deg selv, gi slipp på hindringer, vaner fra for­tiden og situasjoner du ikke ønsker å være i. Å reise bort fra hverdagens krav og utvide perspektivet gir oversikt og nye visjoner.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Ta en prat med banken

Økonomi og verdier, arbeidsgiver og inntekter har ekstra stort fokus i denne perioden. Merkur, din planet for nære relasjoner, vender forover etter cirka tre uker på vei bakover. Det indikerer at uenigheter eller misforståelser fordufter og usikkerhet faller bort. Det åpner for å styrke relasjoner både til kolleger og til din kjære. Kommunikasjonen flyter bedre, og det er en felles forståelse rundt verdier og inntekter som begge parter engasjerer seg i. Nå kan du tiltrekke deg verdier, arv og inntekter.

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: