Horoskop uke 43, 21. – 27. oktober 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 43, 21. – 27. oktober

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen og Venus beveger seg inn i Skorpionens tegn søndag, og det er solformørkelse i samme tegn tirsdag. Det åpner for en ny begynnelse og indikerer en fin tid for å sette i gang med nye prosjekter og stake ut en ny kurs for veien videre. Solen beveger seg gjennom Skorpionens tegn i hele fire uker og retter lyset mot lidenskap, emosjonell og finansiell avhengighet og symbiose. Det gjør at det blir tydeligere hva du er under påvirkning av både økonomisk, praktisk og emosjonelt. Det blir tydeligere hva du kan gi slipp på og legge bak deg for å ha mulighet til å transformere en situasjon eller relasjon til det bedre.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Prioriter tiden med omhu

Fokuset endres fra nære relasjoner til verdier man deler. Solen belyser inntekter og investeringer og viser et klarere bilde som øker muligheten til å ta gode beslutninger. Sol­formørkelsen tirsdag åpner for en ny begynnelse og kan føre til ny jobb for dem som søker det. Investering i eiendom eller bolig er aktuelt for noen. Hellet er med deg. Kommunikasjon og formidling er et betydningsfullt tema, og via sosiale nettverk og vennskap kan du oppnå mer. Energi­nivået øker og du har større kapasitet enn ellers.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Styrk dine forhold

Solen ankommer området for parforhold og nære relasjoner. Solformørkelsen åpner for en ny begynnelse. Det er tid for å gi slipp på fortiden og åpne for en ny fase. Single kan møte den rette og innlede et nytt, spennende og betydningsfullt forhold. Øynene åpnes, og
du ser din kjære i et nytt lys. Hellet er med deg i ambi­sjoner, karriere og kan lede til positiv utvikling i finansielle engasjement. Du virker på­gående og har en ukuelig ståpåvilje. Mer ansvar og flere oppgaver bidrar til å styrke din posisjon og selvtillit.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vit hva du vil dyrke

Romantikken blomstrer, og du kan oppnå det du ønsker i romantiske relasjoner. Du har hatt mulighet til å styrke dine nærforhold den siste tiden, og det er tid for å ta forholdet til neste nivå. Engasjementet i praktiske gjøremål øker og med det behovet for perfeksjon, orden og system. Interessen for plikter og ansvar motiverer, og det er naturlig å tenke mer på hva som skal til for å gjennomføre enklere arbeidsmetoder. Kvalitet opptar deg mer enn ellers, og det krever mer oppmerksomhet og engasjement av deg.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Vær mottagelig og åpen

De siste ukene har fokuset rundt privatlivet, hjemmet, røtter og bakgrunn vært et tema. Fra søndag beveger Solen og Venus seg over i området for romantikk og lidenskap. Det kan føre til amorøse eventyr. Single kan møte den rette, og svangerskap er tema for de mest fruktbare. Barn og barnebarn trekker i trådene og øker interessen for å leke og le mer. Kreativiteten forsterkes og motiverer deg til å gjøre mer av det du brenner for å skape. Solformørkelsen tirsdag åpner for en ny begynnelse i lidenskap og kjærlighet.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Styrk ditt fundament

Kommunikasjon og planlegging er betydningsfulle tema i denne omgang. Det kan dreie seg om formidling av budskap og kontakten med søsken, kolleger og nære omgivelser. Du kan være den samlende part og den som inspirerer dem rundt deg med humor og ablegøyer nå. Solformørkelsen i området for familie og privatliv åpner for en ny begynnelse. Det kan innebære investering i ny bolig, eiendom eller fornyelse på annen måte. Inkluder familien. Når barn flytter ut av redet, åpner det for en ny start. Flytting er aktuelt.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Inkluder andre

Dette er en fin tid for å rette blikket mot åndelige og materielle verdier og det som betyr aller mest for deg. Når du har avklart det, er det tid for å planlegge, organisere og prioritere det som må til for å oppnå mer av det som er mest verdifullt for deg. Riktige prioriteringer fører til utviklingen du ønsker. Unngå å la deg avlede av noen som kommer inn i bildet og inspirerer deg til noe annet enn det du må gjøre for å skape suksess for deg selv. Lag en bevisst pri­oriteringsrekkefølge og hold deg til den.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Stol på deg selv

Solen og din planet Venus beveger seg sammen hele denne uken, og det gjør at du blir lagt merke til. Din sjarm og utstråling er upåklagelig, og hellet er med deg. Solformørkelsen i området for økonomi, personlige verdier, evner og talent åpner for en ny begynnelse. Det kan føre til at du kan realisere drømmen om å bruke flere av dine evner og talent. For noen kan det lede til nye jobbtilbud. Andre kan investere i eiendom eller bolig. Det er tid for å bruke flere av dine kreative kvaliteter og egenskaper. Selvtilliten øker.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Du blir lagt merke til

Solformørkelsen i ditt tegn åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv og til dine relasjoner. I år er det tid for å se nærmere på livsstil og utseende. Hvordan ønsker du å fremstå? Det er tid for å fremme det du liker best ved deg selv. Å investere i nye antrekk er aktuelt. Noen ønsker til og med å endre personlig stil. Nå er tiden inne for å se deg selv i den beste utgaven du kan være. Når du endrer deg, vil også dine nære forhold endre seg. Dette er tiden for å tiltrekke deg det du ønsker i dine møter.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

En ny tid starter

Nå kan du bli bevisst dine drømmer og lengsler. Det er tid for å lytte til intuisjonen og gjøre det som skal til for å realisere drømmene. Nye ideer om hva du kan gjøre mer av sammen med venner og i sosiale nettverk dukker opp. Behovet for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs melder seg. Solformørkelsen gjør deg bevisst hva som skal til for å oppnå det du vil. Det gjør at du nå er villig til å gi slipp på fortiden og gamle uvaner og vende blikket forover mot nye erfaringer. Ta med din kjære i planene.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

En ny fase begynner

Solens møte med din karriereplanet Venus i toppen av horoskopet viser at du har hellet med deg i ambisjoner og livsmål i denne perioden. Din sjarm og utstråling er på sitt beste og øker tiltrekningskraften. Du har mulighet til å oppnå det du setter deg fore nå. Solformørkelsen belyser veien videre og åpner for å stake ut en ny kurs i en gruppe eller i en organisasjon. Vennekretsen og viktige personligheter har stor betydning for dine fremtidsplaner. Det er tid for å stake ut en ny kurs for veien videre.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Nye ideer dukker opp

Solformørkelsen i toppen av horoskopet åpner for en ny begynnelse i status og posisjon. Nå kan du legge merke til dine bragder og endelig oppnå anerkjennelse og bekreftelse for vel utført arbeid. Det du gjør blir lagt merke til av autoriteter, sjefen eller av noen du ser opp til. Tiden er inne for å styrke din posisjon. Å innlede samboerskap er tema for noen og bryllup er det for andre. Du er ekstra lidenskapelig og seksuell. Det kan lede til svangerskap. Tiden er inne for å vite hva du vil.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Nye innsikter må til

Ditt behov for forandring driver deg inn i nye prosjekt. De første dagene denne uken gir oversikt over investeringer og verdier du deler med noen. Solformørkelsen tirsdag inviterer til å tenke i nye baner og søke andre steder etter informasjon og erfaringer du ønsker mer av. Å reise av sted på oppdagelsesferd, eller å investere i bolig eller eiendom i utlandet, er aktuelt. En ny fase begynner når det kommer til dine interesser. Det er tid for å sette en ny kurs. Forandring i ambisjoner og livsmål er naturlig nå.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: