Horoskop uke 45, 4. – 11. november 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Les horoskop for inneværende uke her

Horoskop uke 45, 4. – 11. november

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen, Merkur og Venus befinner seg i Skorpionens tegn denne uken. Det øker intensiteten og lidenskapen, og man er enten ekstremt engasjert eller overhodet ikke interessert. Det er ikke noe halvveis med Skorpionens tegn. Månefor­mørkelsen i Tyrens tegn er i kontakt med Uranus, og det kan lede til uventede overraskelsesmomenter. Spesielt i
forbindelse med økonomi og verdier. En fase er fullført, og det er tid for å se tydeligere hva man vil gi slipp på. Spesielt i finansielle saker. Dette kan også inkluderer elektrisitet, eiendom, aksjer, datateknologi og forskning og utgifter generelt. Noe som har ligget og ulmet, kan komme til overflaten og bli mer synlig og håndterlig.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Unngå å forhaste deg nå

Måneformørkelsen i området for økonomi og personlige verdier belyser ditt forhold til åndelige og materielle verdier. Du kan se klarere hvilke verdier du ikke lenger ønsker å beholde og nå er mer klar for å gi slipp på. Det kan føre til at du sjokkerer deg selv ved å vurdere å selge noe eller frigjøre deg fra noe du har holdt fast på. Nye investeringer eller nye oppgaver kan friste. Forhandlinger med bank, forsikring eller arbeidsgiver er tema for noen. Verdier du deler med din kjære, er et diskusjonstema.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Vurder høyere lønn

Måneformørkelsen i ditt tegn indikerer at du ser deg selv og din livsstil i et klarere lys. Det øker behovet for å endre vaner, rutiner og å legge en fase bak deg. Solen og Merkurs posisjon sammen med din kjærlighetsplanet Venus indikerer at du retter blikket mot din elskede. Single kan møte den rette, og bryllup er aktuelt. Din partners økonomi har betydning for dine valg i denne perioden. Å diskutere felles mål og se nærmere på resultatene du og din utkårede har skapt, er naturlig. Mer ansvar i karrieren er aktuelt.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Sørg for å ha orden i sakene

Måneformørkelsen har inn­flytelse på dine verdier og inntekter. Med Mars på vei bakover, og Solens og din planet Merkurs kontakt med Saturn, er det naturlig å være i tvil om hva du ønsker å fortsette med i jobb og karriere. Daglige rutiner og praktiske detaljer kan dra oppmerksomheten bort fra det store bildet, men det er klokt å ha både oversikt og å legge merke til det som skaper perfeksjon. Advokater, råd­givere, lærere eller eksperter kan komme på banen og forvente å motta opplysninger av deg nå.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Svangerskap er i sikte

Måneformørkelsen har i høyeste grad påvirkning på dine fremtidsplaner. Du berøres sterkt av Månens faser, og det indikerer at du kan bli ekstra emosjonell og følsom denne uken. Du fristes til å søke mer lidenskap, kjærlighet, romantikk, barn og barnebarn fremfor å fokusere på din offentlige rolle. Du ser klarere i vennekretsen og i ditt sosiale nettverk og kan oppleve sjokkerende nyheter i den grad at vennskap tar en ny vending. Single kan møte den rette og kan driste seg inn i liden­skapelig eksperimentering.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Ta vare på deg selv

Solen befinner seg i bunnen av horoskopet og gjør at du ser privatliv og familie i et klarere lys. Uenigheter kan oppstå mellom deg og din kjære eller med andre nære. Unngå å blande deg i andres saker nå. Det kan plutselig angå deg. Måneformørkelsen i toppen av horoskopet i kontakt med Uranus viser at det blir tydelig hva som nå er fullført i forbindelse med livsmål, ambisjoner og karriere. Det kan føre til uventede endringer som du ikke selv kan påvirke i jobbsammenheng. Det er tid for å styrke ditt fundament.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Prioriter det viktigste førsTenk på deg selv

Har du hatt høye forventninger i ambisjoner, kan du miste motivasjonen nå. Dette er en tid for å gjøre en helsesjekk
og øke fokuset rundt detaljer, plikter og ansvar, samt å omprioritere fremtidsplanene. Din finansplanet beveger seg bakover i hele november og desember og kan føre til at du revurderer veien videre i karrieren. Måneformørkelsen tirsdag i kontakt med Uranus, planeten for helse og rutiner, belyser det som nå er fullført, og det du er klar for å gi slipp på og legge bak deg. Det er tid for å sette grenser.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Åpne nye dører

Fokuset dreier rundt verdier, evner, talent og hva du kan tilby av dine eminente egenskaper. Behovet for å bruke flere sider av deg selv er ekstra stor. Måneformørkelsen tirsdag belyser oppgaver og engasjement du anser deg ferdig med. Nå kan du fristes til å bruke tid på aktiviteter som øker livsgleden. En partner, kollega eller venn kan bety ekstra mye for fremgangen. Noen du har hatt kontakt med tidligere, kan komme inn i bildet og bidra til videre utvikling. Det er tid for nye innsikter, utvikling og å lære mer.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Vit hva du vil før du handler

Med Solen gjennom ditt tegn er dette en strålende periode for å se nærmere på image, utseende og perfeksjonere forholdet til deg selv. Solens møte med Merkur i ditt tegn tyder på at ditt sinn er skjerpet og du kommuniserer lett og lekent. Måneformørkelsen i tegnet overfor ditt i kontakt med Uranus kan føre til uvanlige overraskelser i parforhold. For noen kan det resultere i brudd. Din planet Mars’ ferd på vei bakover i november og desember ser ut til å engasjere deg ekstra mye i intimitet og lidenskap.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Legg merke til detaljene

Behovet for å trekke seg til­bake og senke tempoet øker betydelig for mange Skytter nå. Ditt indre liv er i fokus, og det øker interessen for åndelige og spirituelle tema. Intuisjonen og magefølelsen forsterkes. Måneformørkelsen tirsdag øker fokuset rundt helse og daglige rutiner. Det er tid for å ta en generell helsesjekk om du ikke har gjort det på en stund. Behovet for å frigjøre deg fra plikter og ansvar forsterkes. Å tilbringe tid sammen med din kjære i fredelige og vakre omgivelser er det du trenger nå.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

En ny fase begynner

Din rolle i samfunnet, i vennekretsen og i ditt sosiale nettverk preger bildet. Behovet for å være en del av «gjengen» forsterkes. Fremtidsplanene er essensielle og øker fokuset rundt hva du vil gjøre i fellesskapet mer enn hva du vil gjøre alene nå. Måneformørkelsen retter lyset mot kjærlighetsforhold, romantikk og lidenskap. En fase er over, og det er tid for å gi slipp på noe og rette blikket forover. Noen vurderer å avslutte parforhold, mens andre erfarer at barn flytter ut av redet og at det endrer energien.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vend blikket forover

Din planet Uranus er involvert i mange aspekter og er spesielt i kontakt med måneformørk­elsen lørdag. Det indikerer at det er mye som skjer i ditt liv nå. Du virker seriøs og målrettet. Behovet for å ta ansvar for deg selv og egne mål er ekstra stort. Det gjør at du ikke
lenger vil strekke deg lenger enn du selv liker. Nye karrieremuligheter dukker opp, og måneformørkelsen antyder at du er ferdig med en fase i privatlivet og familieforhold. Det er tid for å frigjøre deg fra fortiden. Flytting er aktuelt for noen.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Velg dine prioriteringer

Hvor ønsker du å tilbringe mest tid? På landsbygda eller i byen? I Norge eller et annet land? Nå kan du absolutt være i tvil om hvor du skal slå rot. Måneformørkelsen i området for prioriteringer og planlegging belyser hva du ønsker å vie energi og oppmerksomhet til. Noen kan fristes til å reise til utlandet eller til et fjernt sted for å oppleve nye eventyr. Du kan overraske deg selv med dine avgjørelser. Unngå å idealisere dem som kommer med sine visjoner eller drømmer. Kjenn hva hjertet virkelig vil.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: