Horoskop uke 46, 11. – 17. november 2022

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 46, 11. – 17. november

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Effekten av måneformørkelsen 8. november i Tyrens tegn kan merkes også denne uken. Det gjør at noen er ekstra følsom, sensitiv og emosjonell. Tyren er et jordtegn, og det er naturlig å stille spørsmål ved hvilke verdier som betyr aller mest for en. Finansielle saker og høye kostnader kan skape usikkerhet. Hele fem planeter befinner seg i vanntegn, og det er ingen i ildtegn frem til onsdag. Det bekrefter at dette er en emosjonell periode. Noen søker omsorg og nærhet fremfor å haste forover mot neste mål. Mars beveger seg bakover i Tvillingenes tegn og forsterker dette. Det er tid for å revurdere veien forover for å få klarhet i tvil og usikkerhet.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Hellet er med deg

Forrige ukes måneformørkelse viser at du ser tydelig hvilke verdier og oppgaver du ikke lenger ønsker å vedlikeholde og hvilke du ønsker å dyrke. Du har mulighet til å øke inntekten i betydelig grad i denne perioden. Det krever god planlegging og organisering. Ikke minst bevisstgjøring rundt hva du ønsker å legge ekstra energi, innsats eller å investere i. Mot slutten av uken er det tid for å gire opp ett hakk hvis du har landet på hva du ønsker å dyrke. Sett deg nye mål og stak ut kursen for målene du vil oppnå.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Vær mottagelig

Måneformørkelsen i ditt tegn belyser sider ved deg selv du nå er klar for å gi slipp på. Posisjonen til Solen og dine kjærlighetsplaneter Merkur og Venus belyser forholdet til din kjære og øker interessen for å hengi seg til din partner. Det er tid for å være den som gir og støtter opp om din kjæres ønsker. Forlovelse og bryllup er et aktuelt tema for noen. Å innlede samboerskap er det for andre. Samarbeidspartnere har også betydning for din utvikling og kan bidra til å utvikle flere inntektsmuligheter og gode samarbeid.

 

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Nå er fremgang mulig

Mars beveger seg på vei bakover i ditt tegn. Det indikerer at du kan ombestemme deg i avgjørelser som er tatt i en gruppe eller organisasjon. Det kan være ekstra mye arbeid i samarbeid med likesinnede nå. Fokuset rundt detaljer øker. Sjansen er stor for at flere oppgaver kommer din vei. Jobbskifte er aktuelt. Arbeidsmuligheter eller fortidens romanse kan dukke opp og inspirere til felles utvikling og vekst. Det er tid for å være målrettet og dedikert til det du ønsker å presentere.
Nå er fremgang mulig

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Nye visjoner åpner nye dører

Ditt brillijante selvuttrykk er i en betydningsfull vekst og utvikling for tiden. Det gjør deg ekstra lidenskapelig, kreativ og engasjert. Behovet for å skape noe du brenner for øker betydelig. For noen kan det resultere i en romanse og rette blikket mot svangerskap og barn. Involver din kjære i dine ønsker. Din partner har stor innflytelse på deg for tiden. Om du er usikker på hva du vil, kan du like gjerne være mottagelig for din kjæres drømmer. Det er tid for å legge fortiden bak deg og vende blikket forover.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Din tid er verdifull

Solen belyser privatlivet, boligen og fundamentet du strekker deg ut fra. Det er naturlig å rette blikket innover og finne din innerste styrke der. Uenighet mellom deg og en venn eller samarbeidspartner kan dukke opp. Det åpner for å sette en grense og erkjenne hvor langt du ønsker å strekke deg. Oppstår ikke enighet, kan det føre til at du vurderer å skifte kurs. Måneformørkelsen 8. november har belyst hva du ikke lenger ønsker å bruke tid på. Prioriter hvem du vil bruke den dyrebare tiden din på.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

God mat gjør susen

Planlegging, organisering og tilrettelegging er tema i denne omgang. Inkluder alle som kan bidra til å gjøre arbeidet enklere for deg. Om det dreier seg om å skifte jobb, er tiden inne for det også. En grense er nådd og du ønsker ikke lenger å fortsette å stresse som før. Behovet for å bringe mer kjærlighet og nytelse, lek og moro inn i livet melder seg. Gjør noe med det! Ta din kjære med på hyggelige opplevelser og sørg for å skape romantisk stemning hjemme med koselig musikk, røde roser og rosende ord.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Vær åpen for ny kunnskap

Med mange planeter i området for inntekter, økonomi og personlige verdier åpnes mulig­heten for å bruke flere av dine evner og talent. Jupiter bringer nye jobbmuligheter på banen, og noe du har forhandlet om en stund, kan vise seg å falle på plass. Måneformørkelsen forrige uke belyser oppgaver og verdier du har vokst fra og ønsker å gi slipp på. Men detaljer må på plass før du ser konturene av det som kommer. Nye arbeidsoppgaver og inntekter er i sikte for dem som er åpen for det. Vær disiplinert og målrettet.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Uttrykk din indre styrke

Med Solen, Merkur og Venus i ditt tegn er dette din beste periode i år. Din fantastiske sjarm og utstråling er upåklagelig og øker tiltrekningskraften i denne perioden. Du kan gjøre deg bemerket og styrke din posisjon nå. Måneformørkelsen forrige uke belyser nære relasjoner og viser at en fase er fullført og det er tid for å gi slipp på noe. Det kan for noen føre til distanse eller brudd. Det er naturlig å legge merke til dine gode kvaliteter og hvordan du kan fremme dine beste sider i denne perioden.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Ta ikke alt for god fisk

Nå er det naturlig å trekke seg litt tilbake og fokusere mercpå helse, uvaner og daglige rutiner. Det er tid for å skille klinten fra hveten i alle ting. En utrenskning er på sin plass i forbindelse med kropp og helse og i materielle saker du ikke lenger har bruk for. Sløser du med tiden og ønsker å skape bedre resultater, er tiden inne for å få klarhet i hva du lengter etter og ønsker å perfeksjonere. Mars på vei bakover i området for nære relasjoner viser at det er klokt å revurdere dine kontakter disse dagene.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Vær sikker før avgjørelser

Solen, Merkur og Venus belyser området for venner, kontakter og sosiale nettverk i denne perioden. Det er en fin periode for å involvere likesinnede i det du driver med. Det er tid for å sette seg nye mål og stake ut en ny kurs for veien videre. Først må du vite hva du ønsker å oppnå. Så gjelder det å samle dem som har kunnskapen du trenger for å komme i mål. Behovet for å granske dine indre motiver forsterkes. Dine intensjoner vises tydelig på utsiden. Gjør tiltak for å perfeksjonere ditt hjem.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Stol på deg selv

Solens posisjon belyser toppen av horoskopet og synliggjør dine prestasjoner. Det du gjør blir lagt merke til av autori­teter, og du kan oppnå bekreftelse, ros og anerkjennelse. Måneformørkelsen sist uke retter energien mot det du ikke lenger ønsker å holde fast på eller være en del av. Gi slipp på det som holder deg tilbake, både når det gjelder hem­mende opplevelser, familie, røtter og bakgrunn. Vend blikket forover og imponer dine kontakter med dine eminente kvaliteter og høye intelligens. By på dine kunnskaper.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Konsentrer energien din

Tiden er inne for å planlegge og organisere hva du bruker tid, krefter og energi på. Gi slipp på tidstyver og rett blikket mot fremtidsvisjoner du ønsker å engasjere deg i. Trenger du mer kunnskap for å realisere drømmer, er det tid for å gjøre noe med det. En reise kan føre med seg nye ideer, planer og beslutninger. Møte med interessante kontakter inspirerer til å frigjøre deg fra begrensende engasjement og åpner nye dører. Gi slipp på aktiviteter og kontakter som tapper deg for krefter og kaster bort tiden din.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: