Horoskop uke 50, 9. – 15. desember

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 50, 9. – 15. desember

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen befinner seg i Skyttens tegn og antyder at engasjementet i fremtidsrettede planer er ekstra sterk for tiden. Selv om lysten til å reise og oppleve spennende eventyr er til stede, er det noe som holder deg tilbake nå. Mars beveger seg på vei bakover, og det senker tempoet og retter energien innover. Behovet for å studere nærmere hva du virkelig ønsker deg før du handler, er større enn ellers. Venus ankommer Steinbukkens tegn lørdag, og det retter energien mot hva du har behov for å se resultater av når det kommer til økonomi, materielle goder, gaver og, ikke minst, investering i deg selv, image, utseende, antrekk og nytelse. Veien fra ønske til beslutning er kort.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Belønning er i sikte

Solens posisjon belyser dine visjoner i denne perioden. Det gjør at du har et klart overblikk og kan fristes til å gjøre mer av det du allerede er engasjert i. Venus ankommer toppen av horoskopet lørdag og øker interessen for å tiltrekke deg mer av det du søker å oppnå fremover. Du virker sjarmerende, attraktiv og har en magnetisk påvirkningskraft. Nå kan du risikere å forhaste deg i noen saker. Vær oppmerksom på hva du sier og hvordan du sier det. Detaljene teller i kommunikasjon, organisering og planlegging.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Erkjenn hva du virkelig vil

Solens posisjon retter lyset mot verdier som involverer arbeidsgiver, bank, forsikring, aksjer, investeringer og lign­ende. Du kan være uenig med deg selv om hvordan du vil forvalte dine fremtidsplaner. Samtidig virker du målrettet, seriøs og disiplinert nok til å oppnå målene du setter deg. Du kan imponere noen på din vei nå. Gode ideer kommer fra eksperter. Unngå å ta avgjør­elser som kan føre til at du ombestemmer deg. Mars’ ­vending bakover gjør at du blir bevisst dine ubevisste behov, ønsker og lengsler.

 

 

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Lytt mer enn du snakker

Solens posisjon retter lyset mot nære relasjoner og par­forhold. Det indikerer at du ser din kjære i et klarere lys. Mars beveger seg bakover i ditt tegn, og det kan føre til at du retter energien innover og reflekterer mer rundt egne behov, livsstil, image og utseende. Jobben krever mer av deg for tiden, og samarbeidspartnere er involvert. Flere oppgaver dukker opp, og du kan vurdere hva som passer deg best nå i motsetning til tidligere. Hellet er med deg i relasjoner. Du kan oppnå mer ved å inkludere andre nå.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Innfør klare rammer

I denne perioden belyses livsstil, daglige rutiner, plikter og ansvar. Det øker interessen for å perfeksjonere kostholdet og rutinepregede aktiviteter. Venus’ tegnskifte lørdag forsterker forholdet til din kjære og engasjementet i privatlivet. Behovet for de gode sam­talene, hyggelig samvær og nærhet øker. Gode ideer kommer til deg via dem du møter nå. Sørg for å gjøre ditt aller beste i alle engasjement, så slipper du klager i etterkant. Detaljene er kvaliteten som utgjør forskjellen mellom amatør og profesjonell.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Gi slipp på tidstyver

Romantikk og kjærlighet er tema for mange løver. Det er naturlig å engasjere seg i svangerskap, barn og barnebarn. Dine kreative sider er ekstra sterke for tiden. Lekenheten forsterkes og styrker barnet i deg. Ta deg tid til å engasjere deg mer i kreativitet, lek, moro og by på deg selv. Behovet for å skape noe unikt og utøve kreative engasjement forsterkes. Mars’ vending bakover kan føre til at du ombestemmer deg i saker du har prioritert. Du kan fristes til å omprioritere og trekke deg ut av visse engasjement nå.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Borte bra, men hjemme best

Solen belyser bunnen av horoskopet og retter oppmerksomheten mot familie, bolig og eiendom. Det er naturlig å prioritere dem som har gitt gode opplevelser. Tiden er inne for å friske opp minner fra barndom og oppvekst. Kontakt med besteforeldre og forfedre forsterkes om du tilbringer mer tid sammen med dem. Uenighet med din kjære om hva du ønsker å bruke tid på forsterkes. Det er tid for å fokusere på detaljene og skape rammene du trenger for å forbedre din livsstil og perfeksjonere vaner og daglige rutiner.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Selvtilliten øker

Solens posisjon viser at kommunikasjon, prioritering og planlegging er et stort tema i denne perioden. Kontrakter og avtaler er involvert, og det er tid for å innhente alle opp­lysninger og informasjon du trenger for å oppnå fremgang. Detaljene teller, og det er viktig å gjøre ditt beste og perfeksjonere det du driver med. Flere oppgaver kommer som perler på en snor, og det er naturlig å søke mer kunnskap om det du involverer deg i. Du virker disiplinert, målrettet og resultatorientert. Godt samarbeid bringer deg videre.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Dyrk verdiene du elsker

I denne omgang øker engasjementet for å utvikle dine evner, talent og gode kvaliteter. Nå er det naturlig å studere både åndelig og materielle verdier og investere i mer av det som bidrar til å styrke det du ønsker skal ekspandere og utvikles. Din planet Mars beveger seg på vei bakover, og det kan føre til at du ombestemmer deg i finansielle saker. Det øker behovet for å avslutte noen engasjement, eller å selge verdier du anser deg ferdig med og ikke lenger har bruk for. Din indre styrke øker betydelig nå.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Styrk deg selv nå

Solen befinner seg i ditt tegn og retter søkelyset mot image, utseende, kropp og livsstil. Det indikerer at det er naturlig å rette blikket mot egne behov. Investering i hjemmet og familien styrker den gode, indre følelsen. Nå kan du forvente at andre skal tilpasse seg dine behov. Lørdag beveger Venus seg over i området for økonomi og personlige verdier. Det øker interessen for å investere i noe som øker skjønnheten ved deg og rundt deg. Det kan dreie seg om styling, antrekk, frisyre, hudpleie, interiør og lignende.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Du tiltrekker det du ønsker

Fokuset rettes mot kommunikasjon, organisering og planlegging. Du kan risikere å gå på autopilot om du ikke har en plan for dine aktiviteter. Du kan ende med å handle før du tenker og kan la deg påvirke av andres meninger og oppfatninger. Mars’ posisjon øker interessen for perfeksjon og spesialisering i det du engasjerer deg i. Venus ankommer ditt tegn og øker tiltrekningskraften, interessen for å se bra ut og ikke minst ønsket om å imponere noen. Det er tid for å sette grenser og styrke ambisjonene.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Vær åpen

Sosiale nettverk, venner og kontakter tydeliggjøres i denne perioden. Din rolle i for­holdet til likesinnede, grupper og organisasjoner forsterkes. Du virker seriøs, målrettet og resultatorientert. Din sosiale intuisjon styrker ditt nettverk, og betydningsfulle personligheter kommer din vei. Unngå å sløse med energien og verdiene, og begrens utgiftene. Det er tid for å innse hvilken retning du ønsker å bevege deg i, sette deg nye mål og stake ut en ny kurs. Se etter det som inspirerer, motiverer og driver deg fremover.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Gode vennskap er viktig

Solen belyser toppen av horoskopet og synliggjør dine bragder. Det du gjør, blir lagt merke til. Du kan gjøre deg bemerket og oppnå anerkjennelse, ros og bekreftelse for ditt engasjement. Jupiters posisjon antyder at du vil mer og får mulighet til å prestere, men er allikevel ikke fornøyd. Du jakter på større trofeer. Med de høye ambisjonene er jobbskifte aktuelt. Gransk dine motiver. Du kan oppnå det du vil, men kan miste noe på veien. La ikke status og posisjon overstyre kjærligheten. Elsk mer, tenk mindre.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: