Horoskop uke 51 – 52, 16. – 29. desember

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 51 – 52, 16. – 29. desember

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen beveger seg inn i Steinbukkens tegn 21. desember og innleder vintersolverv. Det er nymåne i samme tegn
23. desember, og det viser at en fase er over og en ny begynner. Det er tid for å reflektere rundt hva året har gitt deg og hva du har utrettet. Merkur vender bakover fra 29. desember og gir innsikt i hvilke ambisjoner du ikke har oppnådd og som du ønsker å gjøre noe med. Ta deg tid til å dvele ved fortiden og fremtiden i julen og romjulen. Det er tid for å stake ut kursen for det nye året. Jupiter, den største av planetene i vårt solsystem, skifter tegn og beveger seg inn i Værens tegn for siste gang fra tirsdag 20. desember. Dette en spennende tid med nytenkning, nyskapning og ny inspirasjon.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Stak ut kursen for 2023

Dine ambisjoner er alltid store. Nå kan du rette blikket mot hva du ønsker å oppnå når det kommer til status og posisjon fremover. Lagte planer kan realiseres og resultatene kommer raskt og tydelig. Jupiter ankommer ditt tegn for siste gang og passerer tegnet frem til 17. mai 2023. Det indikerer en fantastisk periode for å manifestere og oppnå målene du setter deg. Selvtilliten og eventyrlysten øker. Unngå å bli for høy på deg selv. Vær mottakelig og stol på instinktene. Suksess kommer når målene er i sikte.

 

 

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Reduser forbruket

Nymånen lille julaften åpner for en ny begynnelse i personlige visjoner. Nye dører åpner seg og indikerer gode resultater fremover. Vær tilbakeholden i investeringer nå. Du kan glede deg, for ny optimisme er på vei. Geniale ideer og muligheter dukker opp i finansielle sammenheng og kan vise seg å bli meget lønn­somme. Du får brukt flere av dine evner og egenskaper. Din finansplanet Merkurs ferd bakover i tre uker fra 29. desember viser at tålmodighet er en dyd selv om du tripper iherdig for å komme i gang.

 

 

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vær åpen og mottakelig

Solen belyser nære relasjoner, og Mars beveger seg på vei bakover gjennom ditt tegn. Det indikerer at du er i ferd med å få et bedre forhold til deg selv og til nære relasjoner. Du kan møte noen som bidrar til utvikling og som betyr mer for deg fremover. Vennskap kan ta en ny vending. Å gjøre noe nytt sammen med en venn kan bringe deg inn i nye, spennende prosjekter. Nå kan du bli truffet av Amors piler i jobbsammenheng. En ny fase begynner i nære forhold, og din rolle får større betydning for flere fremover.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Stol på intuisjonen

De første dagene belyser Solens posisjon helse, livsstil og daglige rutiner. Det er tid for å ta en helsesjekk. Å foreta en rengjøring av huset og å rydde i skuffer, skap, i kjeller og loft er tema for noen. Solen ankommer området for par­forhold ved vintersolverv og julen ringes inn. Single kan møte den rette om de er åpne for det. Alt ligger til rette for romanse og flørting, og gode vennskap kan komme ut av nye møter. Ditt sosiale liv eskalerer om du ønsker det. Single kan møte den rette, og bryllup er aktuelt.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Lek, nyt og elsk mer

Arbeidsdagene er lange og spennende. Behovet for rengjøring og å skape orden i sakene før jul tar mer tid enn forventet. Å få alle brikkene i og nå vil du kjenne ekstra mye på det. Kombinasjonen mellom plikter, ansvar, fest og moro kan gjennomføres, men er uforenlig hvis det blir for mye av det ene eller det andre. Lysten til å fullføre krevende oppgaver og deretter frigjøre deg og involverer deg i morsomme ting øker. Ja, perfeksjon er flott, men du trenger også hvile og nytelse.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Åpne for nye verdier

De første dagene øker fokuset rundt familie, røtter, bakgrunn og oppvekst. Minner fra for­tiden kan dukke opp og gi en indikasjon på en rød tråd gjennom livet. Familiemedlemmer trenger deg mer enn før, og det er gjensidig. Romantikken blomstrer for dem som er villig til å la seg forføre. Flørting, fest, moro og høy partyfaktor kan føre til at flere potensielle beilere kommer din vei. Er du blant de rolige, er du opptatt av å ivareta din elskede, felles interesser, barn og barnebarn. De fruktbare kan bli svangre nå.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

En ny fase begynner

Frem til vintersolverv 21. desember er det fokus rundt kommunikasjon, formidling og informasjon, sosiale medier, markedsføring, PR, avtaler og kontrakter. Behovet for å planlegge og organisere tiden er stor. Etter det rettes blikket mot familie og privatliv, parforhold og romantikk. Nymånen åpner for en ny begynnelse og kan føre til investering i ny bolig. Dette en strålende tid for å styrke familiebånd, dele kjærlighet, gode minner og fine stunder sammen. Du har evnen til å skape skjønnhet og harmoni rundt deg.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Samarbeid styrker deg

De første dagene er det spørsmål om hvilke verdier som betyr aller mest for deg. Hva gir deg følelsen av verdi, og hva vil du dyrke og bygge videre på? Fra vintersolverv 21. desember øker aktivitets­nivået, og du ser ut til å være svært sosial og engasjert i møter med venner. Nymånen 23. desember i området for prioriteringer og organisering inspirerer med ideer til opp­gaver som dukker opp og motiverer til å sette i gang med interessante aktiviteter. Forholdet til søsken, naboer og nære relasjoner forsterkes.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

Hva vil du oppnå i 2023?

Solen beveger seg gjennom ditt tegn frem til 21. desember og belyser ditt selvuttrykk. Selvtilliten øker betydelig og det er naturlig å by på seg selv og være ekstra lidenskapelig og aktiv. Fra 22. desember vil mange planeter i området for personlig økonomi og verdier øke interessen for å øke verdiene, eiendelene og inntekten. Behovet for å bruke flere sider av deg selv forsterkes, og julen er en fin tid for å skape noe eget. Det er naturlig å reflektere rundt årets resultater og stake ut kursen for neste år.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Sett deg nye mål

Solen ankommer ditt tegn 21. desember. Nymånen to dager etter åpner for en ny begynnelse i forholdet til deg selv, hvordan du fremstår og til image og utseende. Tiden er inne for å ta grep om det du må gjøre for å lykkes med personlige mål. Tydelig kommunikasjon og god planlegging må til for å oppnå kontakten du ønsker med dine relasjoner. Noe tyder på at du vil mye og kan oppnå det med god organisering. Det er naturlig å føle seg vakker og fornyet den siste uken i år. Selv om det er tid for hvile, koker det i hodet.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Lev i nuet

Solen belyser området for fremtidsplanlegging, grupper, sosiale nettverk og likesinnede. Det gjør at du kan benytte deg av dine kontakter for å komme nærmere målene du ønsker å nå fremover. Fra vintersolverv 21. desember øker behovet for å trekke seg tilbake til fredelige og rolige omgiv­elser der du opplever ditt eget lille paradis. Å ta fri og tilbringe tid i naturen, i skog og mark og søke alenetid, øker kontakten med underbevisstheten. Det kan føre til refleksjoner og gode ideer om nye, spennende fremtidsplaner.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Fremtidsvisjoner motiverer

Solen belyser toppen av horoskopet og synliggjør dine prestasjoner og engasjement frem til 21. desember. Du kan oppnå anerkjennelse og bekreftelse på det du har gjort, og det inspirerer til å fortsette. Nymånen i området for venner, grupper og likesinnede åpner for en ny begynnelse og kan føre til at du søker vennskap og nære kontakter. Dette er tiden for å reflektere rundt året som har gått. Behovet for å stake ut en ny kurs for veien videre er ekstra stor. Mulig­heten for vekst og suksess er aktuelt neste år.

 

 

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: