Horoskop uke 8, 17. – 23. februar 2023

horoskop

Lurer du på hva som står i ditt horoskop og hva stjernene og planetene har å fortelle deg og din kjære om den kommende uken?

Hver uke får du de beste tipsene presentert av selveste Nina Skjemstad! Hun har hele 20 års erfaring som profesjonell astrolog og gir deg her horoskopet for den kommende uken.

Tekst: Nina Skjemstad Foto: Getty
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

ÅRSHOROSKOP for 2023 finner du her.

Les horoskop for inneværende uke her.

Horoskop uke 8, 17. – 23. februar 2023

Kjære leser!

Her får du denne ukens horoskop.

Solen går inn i Fiskenes tegn lørdag, og det er nymåne i samme tegn onsdag. Nymånen er en fin periode for å starte nye prosjekter. Det er tid for å være sensitiv, empatisk og åpne for intuitive, åndelige og kreative sider. Venus går inn i Værens tegn samme dag og forsterker kreativiteten og vilje­styrken. Det er mange planeter i lufttegn, noe som åpner for et klarere overblikk. Venus minner om å være objektiv og se ting fra flere sider, selv om du ønsker å kon­sentrere deg om det du begjærer. Mange planeter i faste tegn indikerer et behov for å skape trygghet, forutsigbarhet og konsentrasjon.

Vennlig hilsen Nina Skjemstad

Ditt personlige horoskop

Stjernetegn Væren Ukeshoroskop Getty

Væren

21. mars – 20. april

Ta bevisste valg

Dette er en fin periode for å se nærmere på ditt indre liv og legge merke til ubevisste behov. Det er noe med å bli bevisst hva du ønsker å tiltrekke deg mer av. Solen belyser underbevisstheten og gjør at du legger merke til detaljer du tidligere ikke har tenkt på. Når Venus ankommer ditt tegn torsdag, er det naturlig å rette blikket mot det du ønsker å manifestere. Din sjarm og utstråling er ekstra sterk. Å benytte anledningen til å søke åndelige opplevelser som yoga, meditasjon og mind­fulness kan gi gode innsikter.

Stjernetegn Tyren Horoskop Getty

Tyren

21. april – 21. mai

Frigjør deg fra egne krav

Solens posisjon belyser veien videre, og det er enklere å sette seg nye mål. Du kan være i tvil om hva du vil satse på i karrieresammenheng, men brikkene faller på plass. Nye innsikter dukker opp. Nymånen åpner for en ny begynnelse når det gjelder en gruppe eller organisasjon. Det gjør det enklere å stake ut en ny kurs, og det er tid for å sette seg nye mål. Med Mars i ditt tegn har du stor viljestyrke og handlekraft. Nye mulig­heter åpner seg om du vet hva du vil. Ta kontakt med betydningsfulle personligheter.

Stjernetegn Tvillingene Ukeshoroskop Getty

Tvillingene

22. mai – 21. juni

Vær åpen for muligheter

Solen ankommer toppen av horoskopet og belyser ambisjoner, livsmål og resultatene du skaper. Det gjør at du ser klarere hva du har skapt og hva du ønsker å skape. Nymånen i samme område åpner for ny jobb og nye muligheter. Du kan oppnå høyere inntekter om du søker det. Møte med flere betydningsfulle personligheter åpner for muligheter du ikke har tenkt på. Med Mars i ditt tegn kan du oppnå mer av det du ser for deg. Et vennskap kan bety ekstra mye for deg nå. Et parforhold kan utvikle seg ut av et vennskap.

Stjernetegn Krepsen Ukeshoroskop Getty

Krepsen

22. juni – 22. juli

Oppdag mulighetene

Solens posisjon øker nysgjerrigheten rundt mer kunnskap og nye innsikter. Nymånen åpner for å vurdere å studere noe eller å lære noe nytt. Å undersøke noe via Internett er et alternativ. Online-kurs er veldig populært for tiden. Venus’ inngang i toppen av horoskopet viser at din utstråling gjør deg spesielt sjarmerende for tiden. Det gjør at du kan oppnå mer av det du ønsker deg. Jupiter befinner seg i samme område og øker muligheten for å oppnå suksess i livsmål og karriere. Du må bare vite hva du vil.

Løven Horoskop Stjernetegn Getty

Løven

23. juli- 23. august

Du har medgang

Nå har du hatt mulighet til å styrke dine samarbeidsforhold, og tiden er inne for å se nærmere på hvordan du kan forvalte verdiene du deler med noen. Det kan føre til et møte med bank og forsikring om bedre betingelser, eller øke behovet for å få en oversikt over alle investeringer. Det kan også styrke ønsket om høyere inntekt. Nymånen åpner for å vurdere ny jobb. Jobbsøkere har hellet med seg. Nå kan du tiltrekke deg flere verdier med dine talegaver og lidenskapelige fremtoning. Du kan være en inspirator.

Psst…
Det kan være nyttig å lese din kjæreste eller samboer sitt horoskop også – da kan du møte vedkommende med en dypere forståelse.

Jomfruen Horoskop Stjernetegn Getty

Jomfruen

24. august- 23. september

Vær mottagelig

Med mange planeter i området for nærforhold, romantikk og kjærlighet er det naturlig å rette energien mot dem du møter både privat og profesjonelt. Nymånen i samme område åpner for en ny begynnelse i nære relasjoner, og det kan bety at du inngår nye avtaler. Enten det er med din kjære, som for eksempel samboerskap eller bryllup, eller det er ved å innlede profesjonelle samarbeidsforhold, virker dette som en lukrativ periode. Det kan føre til økt engasjement eller møte med nye kolleger. Begge deler er mulig.

Vekten Horoskop Stjernetegn Getty

Vekten

24. september – 23. oktober

Kvalitet er viktig nå

Nå har du hatt en kreativ periode de siste ukene, og tiden er inne for å forvalte kreativiteten og realisere arbeidet du har lagt ned. Å involvere gode samarbeidspartnere kan være gunstig og gi flere ideer til neste prosjekt. Jo mer profesjonalitet, desto bedre kvalitet kan det bli. Men uansett er det moro å synliggjøre noe du selv har skapt. Nye ideer kommer til deg, og du tenker kjappere enn ellers. Hukommelsen fungerer bra, og det øker effektiviteten i det du gjør. Detaljene teller ekstra mye for tiden.

Skorpionen Horoskop Stjernetegn Getty

Skorpionen

24. oktober – 22. november

Din viljestyrke eskalerer

Solens posisjon indikerer et økt fokus på kjærlighet og romantikk, barn og barnebarn. Det er tid for å flørte mer, leke og oppleve mer fest og moro. Du er spesielt romantisk for tiden og kan møte potensielle beilere i denne perioden. Nymånen åpner for en ny begynnelse. Svangerskap og bryllup kan komme ut av det. Frihetstrangen din er ekstra sterk og gjør at du trives med å være engasjert og lidenskapelig involvert i det du setter deg fore. Detaljene er ekstra spennende og gjør at du kan skjerpe kvaliteten.

Skytten Horoskop Stjernetegn Getty

Skytten

23. november – 21. desember

En ny fase begynner

Behovet for å tilbringe mer tid hjemme øker. Å skape stemningen du ønsker i privatlivet, er ekstra betydningsfullt nå. Har du mulighet til å arbeide hjemmefra, vil det tiltale deg i denne perioden. Å frigjøre seg fra plikter og ansvar som ikke lenger inspirerer eller gir deg noe, er et betydningsfullt tema. Du virker som en pådriver overfor dem du møter, og du kan for tiden la deg inspirere av møter med andre. Din kjære kan også bli glad av ditt blide humør, din smittende latter og gode humor. Vitaliteten øker.

Steinbukken Horoskop Stjernetegn Getty

Steinbukken

22. desember- 20. januar

Gode resultater kommer

Nå har du hatt en periode for å bygge og styrke dine kvaliteter, evner og talent. Tiden er inne for å forvalte verdier og kunnskaper du nå har bygd opp og lagt vekt på. Det indikerer planlegging, kommunikasjon og prioritering av oppgaver. Å inkludere dem du trenger som kan bidra til å styrke det du ønsker å oppnå, er smart. Trenger du å gjennomføre PR, markedsføring, eller å publisere noe i sosiale medier, er det tid for å planlegge. Nå tør du mer enn ellers og inspireres til å gjennomføre det som gir anerkjennelse.

Vannmannen Horoskop Stjernetegn Getty

Vannmannen

21. januar – 19. februar

Hellet er med deg

Nå skifter fokuset fra image og utseende til hvordan du ønsker å styrke det du har oppnådd. Blikket rettes mot personlige verdier og talent, kunnskap og kvaliteter, som indikerer din virkelige verdi. Behovet for å skape noe eget kan melde seg. Nye investeringer kan friste. Søker du å bruke flere av dine eminente sider, er tiden inne for å gjøre noe med det. Jobbskifte er aktuelt. Nymånen åpner for en ny begynnelse i området for personlige verdier. Investering i bolig eller eiendom er aktuelt.

Fiskene Horoskop Stjernetegn Getty

Fiskene

20. februar – 20. mars

Du setter spor – vær tydelig

Solen ankommer ditt tegn lørdag, og det er nymåne i ditt tegn mandag. Det indikerer en ny begynnelse i forholdet til deg selv. Din sjarm og utstråling er ekstra stor. Livsstil og utseende betyr mer enn ellers. Det er naturlig å legge merke til hvordan du fremstår overfor andre og påvirker dem du møter. Det er tid for å legge fortiden bak seg og fokusere mer på hva du ønsker for deg selv fremover. Hellet er med deg, og du kan tiltrekke deg mer av det du ønsker deg. Du kan markere hvem du er og hva du står for.

 

Nina Skjemstad er astrolog, personlig coach, mentor og livsveileder. Hun har mer enn 20 års erfaring som profesjonell astrolog og har drevet med veiledning, kurs, foredrag, mindfulness og meditasjonsiden 2002. Hver uke får du hennes horoskop for den kommende perioden her på Ditt Bryllup.

nina skjemstad astrolog og lager horoskop for ditt bryllup
Nina Skjemstad, profesjonell astrolog

Hva er horoskop?

«Et horoskop er en astrologisk spådom. Grunntanken bak horoskopet er forestillingen om at himmellegemene og deres symbolske egenskaper fysisk påvirker livet på jorden.» Sitat fra Store Norske Leksikon.

Individuelt horoskop

Videre står det på Store Norske Leksikon:

Et horoskop er en symbolsk representasjon over himmelen som viser himmellegemene og deres posisjon i forhold til dyrekretsen, sett fra et bestemt ståsted på et gitt tidspunkt. For å kunne stille et individuelt horoskop, må man altså ha kjennskap til det nøyaktige fødselsøyeblikket, det nøyaktige fødestedet og hva slags posisjon solen, månen og plantene har i Dyrekretsen, sett fra dette stedet på dette tidspunktet. Videre må man ha kjennskap til det sett av regler som sier hvordan et horoskop skal stilles og tolkes.

Individuelt horoskop kan ifølge astrologiske forestillinger kartlegge og analysere en persons karakter og fremtidige muligheter.

Stjernetegn

Et annet eksempel er horoskoper som på grunnlag av stjernetegn mener å kunne forutse hva som skal skje den kommende uken eller måneden. Denne typen horoskop utgis noen ganger av for eksempel ukeblader og tabloide aviser.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: