How to: Enkle hårfrisyrer til bruden og gjesten

Artikkelen inneholder annonselenker

Vi viser deg hvordan du lager enkle og elegante håroppsett selv på bryllupsdagen!

Tekst: Next Content Studio Foto: Next Content Studio
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_2

Vi elsker å teste ut nye TikTok-hårtrender og vi vil selvsagt dele frisyrene med dere underveis. Hittil har vi blant annet testet «The 10 second bun», sløyfe-trenden og rose-trenden. Dette er tre super (!) enkle frisyrer som passer ypperlig både for bryllupsgjesten og bruden.

How to: Enkle hårfrisyrer

The 10 second bun

Denne populære TikTok-frisyren testet vi når vi skulle i bryllup i sommer og den var så enkel. Den tar kun 10 sekunder og kan festes med en strikk og noen hair pins.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Rose-trenden

Roser er i vinden om dagen både på klær og som tilbehør. Vi elsket ideen om å ha den håret. Det er flere måter å gjøre stylingen på, enten kan du sette opp håret halvveis og knyte rosen der, eller sette håret opp i hestehale og knyte den rundt. Se nedenfor hvordan vi gjorde det!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Sløyfe-trenden

Sløyfer har vel alltid vært et tidløst og romantisk tilbehør til bruden, men nå og for 2024-sesongen ser vi den virkelig blomstre. Det finnes mange ulike måter å style sløyfen på, men vi har prøvd ut èn. Vi må si at det finnes vel ingen enklere måte å fikse håret på? Perfekt til dagen før dagen, selve bryllupsdagen eller som et håroppsett til brudevalsen!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: