Hva skriver man i gjesteboken i et bryllup? | 7 gode tips!

Gjestebok bryllup
Kommersielt innhold

Bryllup er en spesiell anledning fylt med kjærlighet og glede, og det å etterlate en minneverdig hilsen i gjesteboken kan virkelig bidra til å gjøre dagen enda mer spesiell.

Men hva skal man egentlig skrive i en gjestebok i et bryllup?

Her er noen gode råd for å hjelpe deg med å sette ord på følelsene dine og lage en minneverdig melding brudeparet vil sette pris på for alltid!

Tekst: Next Content Studio Foto: Christina Suul
Kommersielt innhold
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Når du skriver i en gjestebok i et bryllup, er det viktig at det kommer fra hjertet. Meldingen din vil være en del av brudeparets minner for alltid, så det er en flott mulighet til å dele dine gode ønsker. Så, ta deg tid til å sette ord på hva du føler, og gjør gjesteboken til et verdifullt minne for brudeparet!

Gjestebok bryllup | 7 gode tips til hva du kan skrive om

1. Gratuler brudeparet

Start meldingen din med en hjertelig gratulasjon til brudeparet. Du kan begynne med noe enkelt som «Gratulerer med den store dagen!» eller uttrykke din glede på en mer personlig måte. For eksempel, «Vi er så glade for at dere har funnet hverandre og deler denne spesielle dagen med oss.»

Klikk hjem Ditt Bryllups gjestebok her!

2. Del dine beste ønsker

Et bryllup er begynnelsen på et nytt kapittel i brudeparets liv sammen. Uttrykk dine beste ønsker for deres fremtid sammen. Du kan si noe som, «jeg ønsker dere all lykke i verden på deres reise som ektepar. Håper dagene deres fortsetter å være fylt med latter, glede, gode samtaler og nye eventyr!» Eller om du vil holde det helt enkelt, hva med: «må hver dag i fremtiden bli fylt med like mye lykke som deres spesielle dag i dag.»

3. Del spesielle minner

Hvis du har delt spesielle øyeblikk med brudeparet, kan det være en fin idé å dele noen minner fra deres vennskap eller tidligere opplevelser sammen. For eksempel, «Tenk at dere møttes på Halloween-festen jeg hostet i 2008! Og så utrolig mye gøy vi har hatt det sammen siden. Fra vinturer i Italia og spontanturer til Køben; til utallige dobbel-dates i heimen og rimelig mange utflukter til hytta deres på Hvaler. Vi elsker alle minnene vi har med dere, og ser frem til å skape mange flere med dere – men denne gangen som hubby og wifey!»

4. Gi råd og visdom

Dersom du har vært gift en stund eller har verdifull livserfaring å dele, kan du inkludere noen gode råd og visdom i din hilsen til brudeparet. For eksempel, «Ekte kjærlighet handler om å støtte hverandre gjennom alle livets opp- og nedturer. Hold kjærligheten i live ved å kommunisere godt, dra på mange dates og kos dere sammen!»

5. Inkluder humor

Å inkludere humor i gjesteboken kan bringe et smil til brudeparets ansikt. Så ikke nøl med å dele morsomme øyeblikk, dere sammen har opplevd, som har brakt glede og humor til dine venners liv. La dem vite hvor mye du setter pris på deres unike sans for humor!

6. Uttrykk takknemlighet

Avslutt meldingen din ved å uttrykke takknemlighet for å være en del av brudeparets spesielle dag. Du kan si noe som, «Takk for at vi fikk æren av å feire denne dagen sammen med dere. Vi gleder oss til å høre om all magi som vil møte dere i fremtiden.»

7. Legg til ditt navn

Husk å signere din hilsen med ditt navn slik at brudeparet vet hvem som har etterlatt meldingen. Det gir den siste, personlig touch’en.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: