Hvit dress til brudgom

hvit dress brudgom bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Benytt anledningen Mr. Brudgom – gå for en hvit dress i bryllupet. Det er vakkert sammen med brudens hvite brudekjole og passer ypperlig til sommerbryllup. Her er noen av vårens stiligste!

Tekst: Redaksjonen Foto: Getty Images
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Hvit dress kommer og går i trendbildet, men som brudgom er det utrolig lekkert! Er bryllupet bohemsk i stilen kan en hvit lindress være prikken over i-en. Er det et mer klassisk bryllup, gå for en en slim fit-modell eller hvorfor ikke prøve en smoking?

Hvite dresser er enkle å kombinere med fargerike detaljer, og gjør at du som brudgom raskt kan tilføre litt attityde og personlighet til antrekket. Samtidig er det bare å velge sort eller brunt som gjennomgående elementer om du ønsker et nøytralt uttrykk.

I tillegg til at man kan kjøre full hvit dress, kan det også være kult og elegant å style sorte dressbukser til en hvit dressjakke. Det finnes veldig mange fine kombinasjoner man kan leke seg med!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Hvit dress bryllup

Klassiske dresser fra Lindbergh, Oscar Jacobsen, Ralph Lauren og Hugo Boss tilbyr den mer formelle stilen på dressen. Style med fargerike skjorter eller en ensfarget hvit skjorte med en sort sløyfe – så stilig.

Annonse
Dress brudgom bryllup

Hvit dress fra Tagliatore

Farfetch Kjøp her
Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Denne sommerlige dressen fra Caruso passer ypperlig til sommerbryllupet både i Norge og i utlandet. Style dressen som på bildet, med en enkel, hvit skjorte eller miks det sammen med en fargerik skjorte og en blomst i sidelommen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Beige lindress går under «hvit dress»-kategorien, tenker nå vi. En beige lindress i sommerbryllupet på herregården eller i byen – denne dressen passer til alt. Den beige fargen harmonerer godt sammen med den hvite fargen på kjolen eller antrekket til bruden.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: