Hvordan arrangere et perfekt utdrikningslag?

Utdrikningslag og forlovere
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Enten om du er forlover eller bare en god venninne som ønsker å arrangere et utdrikningslag, er det mye man må huske på. Få inspirasjon til hvordan du kan arrangere et helt perfekt utdrikningslag.

Tekst: Caroline Vistung Bannerfoto: Fernanda Prado og Genessa Panainte / Unsplash

Er du usikker på hvordan utdrikningslag du ønsker å arrangere? Trenger du inspirasjon eller noen tips og råd til det perfekte utdrikningslaget? Slapp helt av, vi har massevis av inspirasjon å komme med!

Utdrikningslaget er selve markeringen på at bruden nå går inn i en ny fase – som gift. Og festen blir på mange måter et siste farvel med livet som fri og frank. Dette setter lista for å ha et skikkelig morsomt utdrikningslag – og brudens forventninger er som regel ekstra høye!

Kanskje er det også derfor utdrikningslag har fått rykte på seg for å kun være en stor fyllefest!? Det er uansett så mye mer enn det! Og her er inspirasjonen du trenger for å arrangere det perfekte utdrikningslaget til din venninne:

Undersøk brudens ønsker

Noe av det viktigste når du arrangerer utdrikkingslag er å tenke på hva venninnen din liker og foretrekker. Sett deg ned og prøv å komme med forskjellige punkter som kunne vært interessant for bruden.

Er det noen spesielle hobbyer eller interesser du tenker kunne vært ideelt som et hovedtema, skriv det ned og jobb rundt dette.

Ofte kan det være fint å ha en rød tråd i markeringen av venninnen din. Kanskje er det noe henne alltid har hatt lyst til å lære? Det kan være malekurs, dansing, matlaging eller drinkkurs? Listen er lang og det er bare å prøve å finne ut hva som ville vært det perfekte utdrikningslaget for den kommende bruden.

Les også: Gaver til brudeparet

Aktiviteter i utdrikningslaget

Elisabeth Kristiansen er daglig leder ved Dagali Opplevelser og forteller at de har mange henvendelser fra forlovere som ønsker å inkludere en spennende opplevelse i utdrikningslaget.

Er venninnen din glad i litt action, kan en litt heftig opplevelse både sette stemningen for resten av dagen, og gi henne gode minner med venninnegjengen.

Elisabeth Kristiansen forteller at spekteret på opplevelser til utdrikningslag er stort, hvor de tilbyr alt fra rafting, rapellering, gocart, bilslalom, gocart på is, snøscooter på bane, snøscootersafari og vinterpaintball. Noe for enhver som elsker action med andre ord!

Husk å være tidlig ute!

Ting tar som regel lengre tid enn hva man har tenkt, så vær tidlig ute og pass på at programmet for dagen ikke blir for tett. Det siste man vil er at alt skal bli kaos og stress, for denne dagen skal bare nytes!

Det kan være lurt å starte dagen med en god frokost. Det er både en hyggelig måte å overraske bruden på, og i tillegg legger det et godt grunnlag både for energinivået og eventuelt alkoholinntaket.

Les også: Kjoleregler til gjester i bryllup

Her er en liten liste det kan være verdt å ta med seg når du skal arrangere utdrikningslag:

  1. Begynn med planleggingen så tidlig som mulig. Opprett en hemmelig Facebook-gruppe og inviter brudens venner og familie. Gjør planleggingen gøy og undersøk aktiviteter som kunne vært interessant for den kommende brud. Husk at det ofte er billigere jo tidligere du bestiller. Pass på å spørre bruden om henne har noen ønsker i forveien, det er lov.
  2. Bestem deg for tid, dato og ha et budsjett som er overkommelig for alle. Husk også å ta med påmeldingsfrist og betalingsfrist.
  3. Prat med brudgommen i forveien. Pass på at bruden ikke legger andre store planer selve dagen som utdrikningslaget skal foregå. God kommunikasjon for å få brikkene til å passe er svært viktig på en dag som denne.
  4. Pass på å ha godt med mat og drikke, skift om det trengs og skriv ned en liste om du er redd for at du glemmer noe. Alltid best å være føre var!
  5. Sist men ikke minst: bilder! Ta så mange bilder du bare kan. Det å ha bilder å se tilbake på fra en dag som dette er gull verdt og den kommende bruden kommer til å bli så takknemlig.

Masse lykke til med planleggingen av den kommende brud sitt utdrikningslag, måtte det bli magisk!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: