6 romantiske brudekjoler fra Ida Sjøstedt

ida sjostedt brudekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Ønsker du deg en brudekjole med et elegant og eventyrlig uttrykk? Da kan en kjole fra Ida Sjøstedt Bridal passe perfekt til deg...

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Ida Sjøstedt Bridal
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Ida Sjøstedt Brudekjole

Den svenske designeren Ida Sjøstedt er kjent for sine romantiske og eventyrlige brudekjoler med tyll, blonder og perler – du har helt sikkert lagt merke til dette merket i din jakt på den perfekte brudekjolen.

I Ida Sjøstedt Bridals brudekjole-shop inneholder et bredt spekter av lange og korte kjoler i farger som hvit og kremhvit. Det karakteristiske ved kjolene deres er at de er pyntet opp med lag på lag med tyll, hvite perler og lekre blomster i en slags 3D-effekt og har et eventyrlig uttrykk.

I tillegg til lekre brudekjoler har Ida Sjøstedt i sortimentet også både overdeler og underdeler som kan kombineres på bryllupsdagen. Ønsker du et unikt antrekk på dagen din, kan du for eksempel matche et skjørt med lekre blomster og en topp med blonder?

Vi har plukket ut 6 favoritter fra brudekjolemerket!

Kjolene kan kjøpes på nettsiden til Ida Sjøstedt Bridal selv, eller på andre nettsider som Bubbleroom og Boozt.com.

Det perfekte tilbehøret

Kanskje du ønsker en kjole som passer perfekt til et bryllup i byen er dette vinneren. Med sitt voluminøse uttrykk, lag på lag med tyll og et sort belte i midjen er denne unik.

Og du… tilbehør til bruden trenger ikke nødvendigvis alltid å være hvitt. Hvorfor ikke style brudekjolen til sorte detaljer og en klassisk, rosa veske fra Chanel?

Romantiske detaljer

En kremhvit brudekjole med blomster er like klassisk som en hvit brudekjole. Med sin perfekte passform, er kanskje denne det du leter etter?

Eller hva med blondedetaljer? Med dotter på hele kjolen er den umulig å ta øynene fra. Det gir en romantisk touch som ikke vil gå «unseen.»

Se dette innlegget på Instagram

Tenk deg denne kjolen på bryllupsdagen? Denne wow-effekt toppen kan styles med et skjørt i tyll og er det perfekte alternativet til forlovelsesfesten eller til dagen før dagen-festen. Med sitt trendy utseende, dekket av perler er den bare så lekker.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: