Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Instagram-kontoene du må følge hvis du skal gifte deg!

instagram
instagram

Endelig fått ring på fingeren og klar for å planlegge drømmebryllupet? Disse kontene på Instagram må du følge for inspirasjon frem mot det som blir tidenes bryllup!

Tekst: Elise Mellem Mathisen Foto: Instagram-kontoene

Hurra, du er snart en – bride!

Brides – @brides

brides instagramprofil

Brides gir deg nydelige inspirasjonsbilder, vakre brudepar, kjendisbryllup og gode råd. Med både rørende og morsomme bilder, er denne kontoen et must å følge om du skal gifte deg!

Utvid horisonten

Wedding Wire @weddingwire

Weddingwire på instagram

Wedding Wire er en global merkevare, og gir derfor god inspirasjon også når det kommer til hva som skjer rundt om i hele verden.

Kontoen viser frem alle slags brudepar, med fokus på mangfold og inkludering. Her er det masse inspirasjon å hente til kreative innslag, kjoler til brudepikene og spennende lokasjoner.

LOL-faktor på Instagram

Betches Brides @betchesbrides

Betchesbrides instagramkonto du bør følge om du skal gifte deg

Denne kontoen MÅ du følge! Legg vekk gjestelisten et øyeblikk og kos deg med gode tips, morsomme sitater og «memes» som garantert vil få deg til å le.

Bohemsk inspirasjon til bryllup

Rustic Wedding Chic @rusticweddingchic

Planlegger du et bryllup i den rustikke stilen, er dette kontoen for deg. La deg inspirere av flotte kaker og borddekking preget av rustikk og vintage.

Les også: Bohemske brudekjoler vi elsker

Tidløs og klassisk

Mod Wedding @modwedding

Mod brides og mod wedding instagram-konto

Masse herlig inspirasjon for den moderne bruden, med alt fra luksuriøse kaker til overdådige dekorasjoner! Hvitt, hvitt, hvitt og litt rosa… sukk! <3

Slow down-inspo

Weddingpeace @weddingpeace

wedding peace instagram-konto

Inspirasjonskilde til den klassiske bruden som drømmer om et stort, moderne bryllup. Kontoen på Instagram inneholder magiske dekorasjoner og kreative parbilder fra bryllup, i tillegg til stylingtips og brudebuketter. Amore!

Rocka Instagram-inspirasjon til bryllup

Rock My Wedding @rockmywedding

Rock my wedding inspirasjon

Rock My Wedding byr på nydelige bryllupsbilder med vintage-preg, samt lekre kaker, dekorasjoner og et mangfold av brudepar.

Et fint sted å starte inspirasjonsjakten!

Blomsterinspirasjon til bryllup på Instagram

Atelier Prairies @atelierprairies

Atelier prarieres instagram-konto for bryllupsdekorasjon

Åh, her er det bare å nyte, nyte, nyte de fantastiske blomsterdekorasjonene!

Kanskje plukker du også opp et tips eller to du kan ta med til din lokale blomsterforretning?

Bryllupspynt og sånt

Inside Weddings @insideweddings

Inside weddings instagram profil for bryllup

Perfekt destinasjon for inspirasjon til borddekking og dekorasjoner. Og ta det med ro – her er det ikke kun det klassiske bryllupet i fokus, men egentlig noe for enhver smak!

Liker den minimalistiske og naturlige stilen, eller ser etter noe mer fargerikt og kreativt, Inside Weddings-kontoen vil kunne gi deg inspirasjonen du trenger.

Invitasjoner

Papiradesign @papiradesign

På jakt etter bryllupsinvitasjoner og bordkort? Hos @papiradesign finner du inspirasjon til enkle, delikate invitasjoner med personlig preg – i tillegg til kreative løsninger i en klassisk stil. Hva kan vel være bedre?

Les også: 8 DIY-ideer for bryllupsinvitasjoner

Pssst:

Ditt Bryllup @dittbryllup

Det må være lov å skryte litt av seg selv også, eller hva? Ditt Bryllup er ikke bare nettmagasinet og printmagasinet du bære MÅ ha med deg på veien mot bryllupsdagen din – det er også vår Instagram-profil!

Følg @dittbryllup for kuratert bryllupsinspirasjon opp mot din store dag, snakk med oss og #tagg oss. Vi gleder oss til å snakke med deg:)

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...