Luksuriøs julekalender | 14 storfavoritter i 2023

julekalender
Artikkelen inneholder annonselenker

Elsker du små og vakre hemmeligheter bak små og søte luker? Som du kan glede deg til å åpne hver eneste desemberdag frem til julaften? Vi også!

Derfor har vi samlet de beste julekalenderne for 2023 - så du kan skjemme bort din spesielle person (eller deg selv) - du fortjener det! Bak disse minilukene kan du finne alt fra deilige duftlys til kremer som gir vinterhuden ny glød.

Tekst: Next Content Studio Foto: Next Content Studio
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Hva er det egentlig ikke å elske med jul generelt?

Blinkende lys som glitrer i gatene. Lyden av julesanger der du står og leter etter det perfekte juletreet. Lukten av pepperkaker som får magen til å rumle og synet av glade mennesker som skøyter over den isbelagte hockeybanen.

Ja, vi teller ned dagene…

En julekalender som vil gjøre din bedre halvdel (eller deg selv) enda mer spent på julen

Enten din kjære – eller du – har et kjærlighetsforhold til hudpleie og sminke, er det én ting du trenger å vite: De beste skjønnhets-kalenderne for 2023 er allerede i butikkhyllene.

Adventskalenderne går i dag forbi de klassiske, sjokoladefylte boksene. (Selv om de også er flotte – og ikke minst yummy). Bak lukene i en julekalender skjuler det seg nå alt fra nydelige dufter til luksuriøse skjønnhetsprodukter – og vi er 100 % her for dem.

Våre håndplukkede julekalendere inneholder en rekke must-have-gaver. Ingenting vil få deg i mer julestemning enn en daglig overraskelse du kan unne deg selv (eller din forlovede) på morgenkvisten. Etter vår mening gjør disse julekalenderne den koselige nedtellingen til julaften enda mer spennende!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: