28 forlokkende og unike kjoler med lange ermer

langermet kjole til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Er du på utkikk etter en vakker kjole med lange ermer? Vi har plukket ut 32 nydelige kjoler med en god dash IT-faktor!

Tekst: Next Content Studio Foto: Polliani via Instagram og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Bryllupsesongen er i gang, og hva er vel ikke bedre enn noen kjoletips nå i siste liten?

Kjoler med lange ermer gir kjolen det lille ekstra og gjør den nærmest til et smykke i seg selv. Som regel krever de mindre tilbehør enn kortermede kjoler. Tendensene på kjolene denne sesongen er lekker blomsterprint, kjoler som viser hud med cut-outs og flere har blonder. Vi har plukket ut noen forlokkende favoritter både i mini-, midi- og maxilengde.

Det siste året har kjoler i sterke farger som eplegrønn, oransje og rosa skilt seg ut i motebildet, og disse fargepalettene er nydelig på de langermede kjolene. Sterke farger gir utvilsomt litt ekstra sommerstemning. Går du derimot for en mer nøytral farge, merk at fargetrenden også gjelder skoene. Du kan fint ha en nude kjole med lange ermer og piffe opp antrekket med fargesterke sko.

Kjoler til bryllup i 2023-2024

Blomsterkjoler med lange ermer

Det er så vanvittig mye å se frem til i bryllup. Fra å se bruden gå nedover midtgangen, være vitne til ekteskapsløfter og livets nydeligste «Ja!», til maten, kaken, cocktails og dansing på bryllupsfesten. Men før du kan fylle glasset, gratulere de nygifte og finne felles rytme med musikken på dansegulvet, må du finne det perfekt bryllupsgjest-antrekket.

Tidløs og moteriktig kjole med lange ermer treffer enhver kleskode. De spenner seg helt fra formell og utsmykket med perler og paljetter, til mer bakoverlent og hverdagslig pen kjole. Som bryllupsgjest er det naturlig å ønske å se smashing ut, samtidig som du respekterer og følger kleskoden oppgitt i bryllupsinvitasjonen. 

Først ut er blomstrete kjoler med lange ermer. Det er mye lekker blomsterprint på kjolene i år og og disse kjolene kan styles med et par enkle espadrillos og en sommerlig stråveske.

Psst: Vi har fått dilla på de søte stråveskene fra Muun!

Til bryllup finner du kjoler med lange ermer som varierer helt fra glitrende minikjoler, til kroppsnære havfruekjoler med voluminøse ballongermer, og midikjoler med tettsittende ermer og luftig skjørt i A-form.

Fotsid kjole i sateng, med splitt og luftige ermer egner seg bedre til et varmt sommerbryllup, mens en figurnær fløyelskjole i tett og tyngre stoff er perfekt for litt kjøligere dager under vinter-, vår- og høstbryllup. 

Enten du er invitert i et bryllup som ber om formelle antrekk, eller til et bryllup hvor du lett og lekent kan kle deg i kjoler med skikkelig statement-ermer, scroll videre for å finne en perfekt kjole med lange ermer som passer til enhver kleskode og ethvert budsjett. 

PS: Er du på let nå, merk deg at de mest populære kjolene flyr fra både fysiske kleshengere og fra lageret til nettbutikker. Det er lurt å være tidlig ute når du skal i bryllup.

Kjolene med det lille ekstra

Kjoler med cut-outs har virkelig slått igjennom i år også (som i fjor). Flere kjoler har nydelig åpen rygg og flere har utskjæringer i sidene. Dette tilfører kjolen «det lille ekstra» og de ensfargede kjolene kan gjerne styles til tilbehør i andre sterke farger.

Vi henter inspirasjon fra Janka Polliani som stråler i en nydelig langermet kjole fra Magda Butrym – WOW!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ensfargede kjoler med lange ermer

Vi har også plukket ut et knippe ensfargede kjoler med lange ermer som kan styles til tilbehør som gjør mer ut av seg. Disse lekre kjolene kan styles med både perleøredobber og perlevesker, eller hvis du ønsker å skinne litt ekstra – style kjolen med diamanter.

Pia Tjelta og Synnøve Skarbø inspirerer i to slående vakre kjoler.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjole med lange ermer er et moteriktig og funksjonelt alternativ for deg som er invitert i høst- og vinterbryllup. Langermede kjoler med varme stoffer som fløyel og tette blonder skaper en nydelig bryllupsgjest-look. Bonus: Du unngår å bli angrepet av kjølig bris på åpne armer og skuldre.

Men kjoler med lange ermer er ikke bare for bryllup når det er kaldt.

Kjoler designet med lette materialer er alltid et nydelig alternativ til både vårbryllup og til en sommerseremoni ved sjøen. Ønsker du å piffe det hele litt opp, ikke glem stilen på ermet. Kjoler med lange ermer kommer i mange ulike former og stiler, fra romantiske og tettsittende ermer til dramatiske puffermer med perler og paljetter.

Noter deg type design og snitt du er på let etter, scroll igjennom alternativene dine noen ganger og finn din favoritt.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: