Kjole til bryllup gravid | 14 kjoler som legger seg vakkert over magen

Flere ulike kjoler til bryllup som gravid. Lilla, rosa, lyseblå og blomstrete kjoler til gravide
Artikkelen inneholder annonselenker

Er du gravid og skal i bryllup denne sommeren? Vi har plukket ut 14 kjoler som legger seg vakkert over magen og som får "Mom to be" til å stråle!

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_2

God sommer, alle lesere!

Bryllupssesongen er i gang for fullt og kanskje skal du bli mamma i løpet av sommeren eller høsten? Grunnet forsinkelser av bryllup i snart to år, som følge av pandemien, vil vi nok se flere nydelige bryllup utover mot høsten også. Da er det kanskje fint å få noen kjoletips til bryllupsgjesten som gravid!

Kjole til bryllup gravid

Det finnes mange ulike kjole-varianter til den gravide bryllupsgjesten og vi har plukket ut flere kjoler i ulik stil. Noen av kjolene er korte, noen lange, noen har korte ermer og andre lange ermer. Kjolene vi har funnet skal kunne ligge vakkert over magen og man skal rett slett føle seg vakker. For de som ønsker knyting over magen, har vi selvfølgelig funnet noen kjoler med det også.

Disse lange maxikjolene er super (!) søte og passer nydelig til den gravide. Med søte detaljer som volanger, knyting på skuldrene og blomsterprint, kan ikke disse slå feil. Style de gjerne med et par flate sandaler med kilehæl og en søt stråveske.

Lys gul er en vakker sommerfarge og passer perfekt som fargepalett på kjoler til bryllup.

Hvor fin er ikke Negin Mirsalehi (som forresten er forlovet) i denne gule kjolen? Følg med på hennes Instagram-profil for inspirasjon til bryllupsplanlegging!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Svenske Babba C Rivera stråler i en tettsittende kjole med puffermer sammen med Hanna Stefansson. Inspirasjon til årets sommer-look!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Vi liker detaljrike kjoler veldig godt og synes at åpen rygg og puffermer gjør kjolen litt ekstra sommerlig. Med blomsterprint sikrer man den perfekte pyntede looken som bryllupsgjest og tilbehøret kan være mer nedtonet og ensfarget.

Kjoler til bryllup 2023
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: