Kjole Til Bryllup: 141 fortryllende kjoler i 2022 for deg som er gjest

Artikkelen inneholder annonselenker
Tekst: Next Content Studio Foto: Getty og By Malina

Kjole til bryllup♥

Med denne kjoleguiden har du alt du trenger samlet på ett sted. Her får du full kontroll på hvilke kjoler som passer til en hver dresscode, og denne siden vil alltid være oppdatert på siste nytt innen trendene!

  • Mange unike kjoler så du unngår å møte på en gjest i samme antrekk
  • Kjoler som sømløst flyter i stil til bryllupets kleskode
  • Nydelige antrekk som passer perfekt på (veldig) varme sommerdager
  • Midikjoler, kjoler med lange ermer, puff-ermer, korte kjoler og mye, mye mer

Les også: Tilbehør til bryllupsgjesten

Vidunderlige alternativer til inspirasjon

Det er lurt å begynne tidlig i jakten på kjole til bryllup, slik at du ender opp med en kjole du føler deg både komfortabel og fin i, fremfor et i «siste-liten-impluskjøp».

Til bryllup er det ofte satte «kleskoder» som bestemmer type antrekk på gjestene: galla, smoking, mørk dress og til sist pent eller dress. Disse bestemmer hva man skal ta utgangspunkt i ved valg av kjole til bryllup.

Vi har også med kleskoden «hagefest» her.

Med vår kjoleguide vil vi alltid oppdatere deg på det siste nye og gi deg gode kjoletips som passer til kleskoden som står på bryllupsinvitasjonen. Enten om du liker figurnære eller løse kjoler – we got you. 

Les også: Ekspertene forklarer alt du trenger å vite om selskapskjoler

Det er så mye lekre nyheter ute i butikkene nå! Blant annet nyheter fra By Timo, som virkelig har mye fint i deres nyeste høst- og vinterkolleksjon.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjoleguide høst-edition

Høsten har ankommet og flere er så heldige og skal gjeste bryllup på høsten også. Vi har derfor plukket ut et knippe kjoler som passer ypperlig til høstbryllup. Lange, søte kjoler som brukes på sommeren kan også brukes i høstbryllup (se guiden lenger ned), både i Norge og i utlandet, men er du på utkikk etter kjoler med noe mer høst preg, har vi funnet de for deg.

Stoffene på høstkjolene i år er gjerne litt tyngre stoffer som velur eller cord og tung silke, og noen av fargepalettene som gjelder er brunt, oransje, blått, rødt, lilla, rosa og flerfarget. Gjerne også blomsterprint i høstfarger.

Kjolene kan styles til sorte strømpebukser eller strømpebukser med print – det synes vi er så lekkert. Tilbehør kan være enkelt og klassisk eller det kan være fargerikt – her fungerer alt. En av høstens store trender er Cowboy-boots, og den trenden passer jo ypperlig til høstbryllup (fordi da holder man jo varmen også).

Vi har plukket ut våre favoritter blant merkene By Malina, Love Lolita, Rotate, & Other Stories, By Timo og flere!

Guiden stopper ikke her!

Scroll deg gjennom kjoleinspirasjonen under – blomsterkjoler og kjoler med et mer sommerlig preg kan brukes i høst- og vinterbryllup også.

Kleskoden er viktig å ta hensyn til når du er på let etter kjole til bryllup

♥ Pent

Kleskoden pent er den mest vanlige, og går som en av de mindre formelle.

Blomstermønster er en klassiker for denne kleskoden og blir oftere valgt enn de mer glamorøse kjolene med glitter og paljetter.

Er du invitert i et bryllup med denne kleskoden kan du fint gå for en pen kjole, enten kort eller lang, bare pass på at den ikke blir for dristig. Du skal heller ikke velge en kjole som er konkurrerende ovenfor bruden.

Her er den svenske moteprofilen Therese Hellstrøm i en nydelig Zimmermann-kjole.

Les også: Blomstrete kjoler til bryllup – 35 favoritter

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post