Kjoler til bryllupsgjest – 16 favoritter

kjoler til bryllupsgjest
Kommersielt innhold

På leting etter kjoler til deg som bryllupsgjest? I samarbeid med motebutikken FLOYD gir vi deg 16 av våre favoritter, i to ulike stiler. Liker du kjolen din kort, lang, ensfarget eller blomstret? Her er det noe for alle kommende bryllupsgjester!

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: FLOYD
Kommersielt innhold // I samarbeid med FLOYD

Endelig er selve bryllupssesongen rett rundt hjørnet – og det gledes! Har du vært så heldig å motta en bryllupsinvitasjon, og er nå på utkikk etter kjoler til bryllupsgjest? Utvalget der ute er enormt og det er lett å gå seg vill, det vet vi alt om. Derfor er det en glede at vi i samarbeid med FLOYD skal hjelpe deg med dette!

FLOYD.no er i dag en av Norges ledende motebutikker for kvinner på nett, og tilbyr et stort utvalg av merker, i tillegg til deres eget kalt FLOYD. Du finner også mange vakre kjoler. Kjoler som er helt perfekte nå som både sommeren- og bryllupssesongen ligger å dupper i horisonten.

Finn din kjole som bryllupsgjest!

Vi har funnet frem 16 av våre kjolefavoritter fra FLOYD til deg, i to ulike stiler. Uansett om du liker kjolen din kort, lang, ensfarget eller blomstret, er det her noe for alle kommende bryllupsgjester!

Ensfarget og fargerik

Det er lite som er så elegant som en ensfarget kjole. Dette er en klassiker å regne for de finere anledningene, og legger til det lille ekstra med sine nydelige farger.  Når det kommer til tilbehøret trenger det derfor ikke å være mye for å være pent. Her er det om å gjøre å skape en god balanse. For eksempel vil et par glitrende øredobber og en knute i nakken være lekkert til.

Blomstret

Ingenting roper sommer som en blomstret kjole! De er også vakre til bryllup. La lokkene falle, og kombiner med tilbehør som lar kjolen være stjerna. Du står ganske fritt når det gjelder sko, både sandaler og hæler skaper en fin helhet.

Les også: Tidløst tilbehør til bryllupsgjesten

Pssst… I tillegg til å være midt i blinken for sommerbryllup, kan disse kjolene også brukes ved flere andre anledninger senere. Ved å style dem annerledes får de flere bruksområder, og dermed «nytt liv» etter bryllupet er over. Bra for miljøet og lommeboka!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: