Kjoler til sommerbryllup – 16 favoritter

Finn din kjole til sommerbryllup
Kommersielt innhold

På leting etter kjole til sommerbryllup? I samarbeid med motebutikken FLOYD gir vi deg 16 av våre favoritter, i 4 ulike stiler. Liker du kjolen din kort, lang, ensfarget eller blomstret? Her er det noe for alle kommende bryllupsgjester!

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: FLOYD
Kommersielt innhold // I samarbeid med FLOYD

Endelig er selve bryllupssesongen rett rundt hjørnet – og det gledes! Har du vært så heldig å motta en bryllupsinvitasjon, og er nå på utkikk etter kjole til sommerbryllup? Utvalget der ute er enormt og det er lett å gå seg vill, det vet vi alt om. Derfor er det en glede at vi i samarbeid med FLOYD skal hjelpe deg med dette!

FLOYD.NO er i dag en av Norges ledende motebutikker for kvinner på nett, og tilbyr et stort utvalg av merker, i tillegg til deres eget kalt FLOYD. Her finner du mange vakre kjoler, fra merker som By Malina, Love Lolita, ICHI, NA-KD, Soaked in Luxury, Y.A.S, mbyM og flere.

Kjoler i pastellfarger er populært til bryllup

Ikke bare har de klassiske selskapskjoler, men også fine sommerkjoler som er ypperlige for festlige anledninger. Disse kan enkelt pyntes opp eller ned etter behov, og passer dermed perfekt for en gjest i sommerbryllup. Men hvordan skal du finne din favoritt i det store utvalget?

Finn din kjole til sommerbryllup

Vi har funnet frem 16 av våre kjolefavoritter fra FLOYD til deg, i fire ulike stiler. Uansett om du liker kjolen din kort, lang, ensfarget eller blomstret, er det her noe for alle kommende bryllupsgjester!

Lang og ensfarget

Det er lite som er så elegant som en lang, ensfarget kjole. Dette er en klassiker å regne for de finere anledningene, og gjør mye ut av seg bare i kraft av farge og lengde. Tilbehøret trenger derfor ikke å være mye for å være pent, her er det om å gjøre å skape en god balanse.

Lang og blomstret

En lang og blomstret kjole er nydelig til bryllup, og kan lett gi litt bohemske vibber. Disse er det nydelig å omfavne! La lokkene falle, og kombiner med tilbehør som lar kjolen være stjerna. Du står ganske fritt når det gjelder sko, både sandaler og hæler skaper en fin helhet.

Kort og ensfarget

Ved en kort og ensfarget kjole holder man det i utgangspunktet enkelt, og har derfor mye frihet til å pynte det opp. For eksempel kan du her velge sko eller veske i en kontrastfarge, eller noe som går ton i ton. Et par glitrende øredobber og en knute i nakken vil være lekkert til.

Kort og blomstret

Ingenting roper sommer som en kort og blomstret kjole! Til en kjole med mye mønster er det pent å holde tilbehøret mer nedtonet, som et par ensfargede hæler og en veske som tar igjen en av fargene i kjolen. Ekstra fint blir det med noen diskrete smykker til.

Pssst... I tillegg til å være midt i blinken for sommerbryllup, kan disse kjolene også brukes ved flere andre anledninger senere. Ved å style dem annerledes får de flere bruksområder, og dermed «nytt liv» etter bryllupet er over. Bra for miljøet og lommeboka!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: