Kjoleprat: Thérèse Hellström

- Jeg elsker maxikjoler med en "twist". Den får gjerne være i en herlig farge og ha en miks av volanger samt kreative detaljer - litt Sex And The City-følelse!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Privat
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Bryllupssesongen 2023 er i gang, og det er kanskje på tide å finne den perfekte kjolen eller antrekket du kan stråle i som bryllupsgjest i sommer? I den nye spalten vår «Kjoleprat» skal vi snakke med et knippe moteprofiler om hvordan de vil kle seg i bryllup i sommer. Her er det masse gode tips å hente. Først ut i spalten er den svenske it-jenta og moteprofilen Thérèse Hellström.

Hva er den perfekte kjolen for deg når du skal gjeste et bryllup?

Jeg elsker maxikjoler med en «twist»! Den får gjerne være i en herlig farge og ha en miks av volanger samt kreative detaljer. Litt Sex And The City-følelse.

Bryllupsdager kan ofte være lange, kanskje også over flere dager – hvordan kombinerer du komfort, men samtidig ser stilig ut?

Da jeg elsker å kun ha maxikjoler i bryllup, så bruker jeg å kompensere med skoene. Da skoene ofte ikke synes så godt under den lange kjolen, kan jeg satse på heler som er litt mer komfortable. Det hjelper i hvert fall på min komfort under bryllupshelgen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Hva er ditt favoritt-tilbehør? Og hvordan ville du stylet favorittkjolen i år?

Jeg legger alltid litt ekstra i smykkene jeg velger til maxikjolen, og det må gjerne være et par store øreringer i 70-talls stil. Og jeg styler gjerne dette med en festveske som matcher til det. Det siste bryllupet jeg var i bar jeg en maxikjole i mønster, komfortable heler i gull og «knutevesken» fra Bottega Veneta som aldri slår feil.

Har du et «must have» som du alltid må ha med deg i vesken på fest?

Jag har alltid med meg disse tre tingene i festvesken: Lip liner, en miniparfyme og mobilen. Da er jeg helt “set” for en festkveld!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Skal du selv gjeste noen bryllup i sommer?

I juni var jeg i to bryllup den samme helgen, hvor det ene var i det svenske paradiset Båstad og det andre i Toscana. En utmattende, men herlig helg (haha). Senere i sommer skal jeg i et bryllup i Geneve.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: