22 kjoler til bryllup anno 2022

Artikkelen inneholder annonselenker

Er du så heldig og har mottatt en bryllupsinvitasjon i posten og leter etter den perfekte kjolen? We got you!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Whitestory & Friends

I tradisjon tro vil vi, i år som i fjor, tipse om våre 22 favorittkjoler til bryllup i anledning det nye året – 2022.

Vi er vel ikke de eneste som begynner å glede oss til lysere tider, lettere klær og til bryllupsfesten man er invitert i? Den tiden på året kan nesten ikke komme raskt nok nå, synes i hvert fall vi.

Norge har åpnet igjen, og det har også Sverige for de som kanskje skal i bryllup der i år, og bryllupsfesten man er invitert i vil endelig kunne gå som planlagt. Letingen etter kjolen kan nesten ikke begynne raskt nok for min del, da jeg selv er så heldig og skal i bryllup denne sommeren, og jeg gleder meg så (!) mye.

Som vi ser frem til dette øyeblikket!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjoler bryllup 2022

I bryllup er det ofte satt ulike «dresscodes», og hvor galla, smoking, mørk dress og til sist pent eller dress er de mest vanlige. I et utvalg av lange, korte, voluminøse, figurnære, enkle kjoler og glitterkjoler, skal vi hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen som du kan føle deg vel i.

Flere av vår- og sommernyhetene har nå endelig kommet ut i butikk og vi har plukket ut et knippe på 22 kjoler vi synes passer til bryllupsgjesten i år.

Blomsterkjoler

En klassiker i sommerbryllup er helt klart blomsterkjoler. Hvis bryllupet skal være inne på den tiden av året hvor det fortsatt er litt kjølig ute, passer de godt til det også.

Tendensene på blomsterkjoler i år varierer i alt fra lange og korte ermer, puffermer, split, volanger og voluminøse ermer. Her finnes det alt for en hver smak. Liker du enten kort eller lang kjole best, finner du et utvalg av begge deler hos oss.

Style gjerne blomsterkjoler med noen søte ballerinasko, et par pumps eller fine espadrillos. En ensfarget veske passer ypperlig til en kjole med mye print og pynt opp det hele med fine smykker.

Dette er våre 10 favoritter!

Annonse
Kjole bryllup 2022

Minikjole fra Love Lolita

Høyer Kjøp her

Lange kjoler

Merker som Lova Lolita, By Malina og By Timo har kjoler som passer perfekt til bryllupsgjesten. Velg enten sukkersøtt fra By Malina eller Lova Lolita, eller mer stylish med By Timo.

Tendensene på de lange kjolene i år er blomsterprint, volanger, detaljert midje og tyll. Populære farger er en kombinasjon av rosa og hvitt, lilla og grønt.

Style gjerne de sukkersøte kjolene med en beige eller sort veske. Sko kan variere fra pumps til ballerinasko og pynt gjerne opp kjolene med perleaccessories (årets hotteste tilbehør for øyeblikket). By Timo-kjolene passer godt til gulltilbehør, en veske i tweed og noen fine pumps i duse pastellfarger.

Dette er våre favoritter.

Kjole bryllup 2022

Kjole fra Love Lolita

You and I Kjøp her

Kjoler bryllup 2022

Korte kjoler

Kortere kjoler passer godt til sommerbryllupet og de er ofte litt mer lekne. Hvis kleskoden er enten «dress» eller «pent» er korte kjoler passende. Tendensen på de korte kjolene i år er detaljert midje, lange ermer og volanger. Det er mye paljetter i motebildet i år, som virkelig er et fysisk tegnet på at samfunnet har åpnet igjen og at vi endelig kan feire det med venner og familie.

Tør å leke litt med stilen når du kan!

Kjolene kan gjerne styles opp med lekker hårpynt som hårbøyle og spenner. Style de til lekre pumps, ballerinas eller espadrillos og en ensfarget veske til. Gjerne style de ensfargede kjolene med et pop av farger.

Psst: Visste du at blålilla, eller Pantone, er årets farge? Vi elsker den fargen!

Vi krysser fingrene og håper at du fant noe du likte – lykke til med letingen, kjære leser!

Et enda bredere utvalg av kjoler til bryllupsgjesten finner du i vår komplette kjoleguide her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: