45 vakre kjoler til bryllup 2023

Artikkelen inneholder annonselenker

Er du så heldig og har mottatt en bryllupsinvitasjon i posten og leter etter den perfekte kjolen? We got you!

Tekst: Next Content Studio Foto: Whitestory & Friends
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Kjoler til bryllup 2023

I tradisjon tro tipser vi alltid om våre favorittkjoler i anledning årets bryllupssesong. Vi er vel ikke de eneste som er i ekstase over at det endelig er lyst lenge, vi kan gå med lettere klær og ikke minst kan vi jo starte letingen etter den perfekte kjolen til bryllupsfesten man er invitert i?

Letingen etter kjolen kan nesten ikke begynne raskt nok for vår del da flere av oss i redaksjonen er invitert i bryllup i sommer. Noen kjolemerker som utmerker seg for oss i år er lekre kjoler fra By Malina, Whitestory & Friends og By Timo.

Vi henter selvsagt klesinspo fra en av årets bruder – Sofia Richie. Du kan forresten lese mer om bryllupet hennes her.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

KJOLER TIL BRYLLUP 2023

Kjoler i bryllup 2023

I bryllup er det ofte satt ulike «dresscodes», og hvor galla, smoking, mørk dress og til sist pent eller dress er de mest vanlige. I et utvalg av lange, korte, voluminøse, figurnære og enkle kjoler, skal vi hjelpe deg med å finne den perfekte kjolen som du kan føle deg vel i.

Flere av vår- og sommernyhetene har nå endelig kommet ut i butikk og vi har plukket ut et knippe kjoler vi synes passer til bryllupsgjesten i år.

Blomsterkjoler

En klassiker i sommerbryllup er helt klart blomsterkjoler. Hvis bryllupet skal være inne på den tiden av året hvor det fortsatt er litt kjølig ute, passer de godt til det også.

Tendensene på blomsterkjoler i år varierer i alt fra lange og korte ermer, puffermer, split, volanger og voluminøse ermer. Her finnes det alt for en hver smak. Liker du enten kort eller lang kjole best, finner du et utvalg av begge deler hos oss.

Style gjerne blomsterkjoler med noen søte ballerinasko, et par pumps eller fine espadrillos. En ensfarget veske passer ypperlig til en kjole med mye print og pynt opp det hele med fine smykker.

Denne kjolen fra Rotate altså… elsk!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Lange kjoler

Merker som By Malina og Adoore har kjoler som passer perfekt til bryllupsgjesten. Tendensene på de lange kjolene i år er blomsterprint, split og halterneck. Populære farger er en kombinasjon av rosa og hvitt, blått og grønt.

Style gjerne de sukkersøte kjolene med en beige eller sort veske. Sko kan variere fra pumps til ballerinasko og pynt gjerne opp kjolene med perleaccessories (årets hotteste tilbehør for øyeblikket). By Malina-kjolene passer godt til gulltilbehør, en veske i tweed og noen fine pumps i duse pastellfarger.

Korte kjoler

Kortere kjoler passer godt til sommerbryllupet og de er ofte litt mer lekne. Hvis kleskoden er enten «dress» eller «pent» er korte kjoler passende.

Kjolene kan gjerne styles opp med lekker hårpynt som hårbøyle og spenner. Style de til lekre pumps, ballerinas eller espadrillos og en ensfarget veske til. Gjerne style de ensfargede kjolene med et pop av farger.

Svenske Matilda Djerf stråler i en kortere kjole stylet med et par sandaler.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Psst: Visste du at oseandrøm, er årets farge? Vi elsker den dype blåfargen!

Vi krysser fingrene og håper at du fant noe du likte – lykke til med letingen, kjære leser!

Et enda bredere utvalg av kjoler til bryllupsgjesten finner du i vår komplette kjoleguide her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: