By Malina Kjole | 34 vakre antrekk til bryllupsgjesten fra By Malina

By Malina kjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Bryllupssesongen nærmer seg med stormskritt og vi har satt sammen en liten By Malina-guide med 35 kjoler til dere som drømmer om en kjole herfra. Vi håper du finner inspirasjonen du trenger!

Tekst: Next Content Studio Foto: By Malina
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Det svenske merket By Malina har kledd opp bryllupsgjester i Skandinavia siden 2010, og de fortsetter å imponere med klassiske og stilrene kolleksjoner. Det er noe med disse kjolene som får deg til å føle deg litt ekstra elegant og vakker. Det vi liker godt med kjolene deres er fargepalettene, stoffene og snittene på kjolene.

Kjoler fra By Malina

Det populære merket var allerede påtenkt i 2000, men det var ikke før i 2010 grunnleggerne Malin Ek Andrén og hennes mor Elizabeth Andrén lanserte merket. I årene fra 2000 til 2010 reiste Malin rundt og fant et smutthull i markedet blant ekstravagante og eksklusive mønstere, som merket er spesielt kjent for i dag. Helt siden lansering har merket holdt seg til sin visjon: sofistikert femininitet, en lidenskap for detaljer og kjærlighet til farger og trykk.

Da vi kom over dette bildet av den svenske influenseren Kenza ikledd en By Malina-kjole sammen med sin familie, fikk vi lyst til å klikke hjem denne kjolen – wow!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Deres Flagship Store holder til i Stockholm. Vi kan virkelig anbefale å ta turen innom hvis dere skal over. Her i Norge kan du prøve kjolene fysisk hos blant annet hos klesbutikken You And I på Aker Brygge og hos Høyer.

Flere store influensere strålet i By Malina-kjoler på et arrangement tidligere i juni – se så mange fine kjoler de har!  Den grønne fargepaletten i flere av de nye kjolene liker vi veldig godt. Disse står på ønskelisten nå!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjole til bryllup

Shop kjoler fra By Malina

Årets SS23-kolleksjon er inspirert av feriestemningen og den kommende bryllups- og festsesongen. Det skal være en kolleksjon man kan stråle i på ulike arrangementer, og den feirer iveren etter å oppdage nye steder og mennesker.

Annonse

Blondekjoler fra By Malina

By Malina Kjøp her

Kjolene kan styles med lekkert tilbehør som noen stilrene stilettheler eller kanskje et par sommerlige espadrillos? Vi liker ideen om å style kjolene til en nydelig stråveske eller en clutch i tweed.

Annonse

Amina maxi-kjole med puffermer

By Malina Kjøp her
Annonse

Sukkersøt kjole med pent snitt

By Malina Kjøp her
Annonse

Den populære Carmine-kjole i korall

By Malina Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: