19 nydelige og behagelige kjoler til barn i 2022

Kjoler til barn
Artikkelen inneholder annonselenker

Skal dere gifte dere eller er invitert i bryllup eller en annen festlighet denne sommeren? Vi har plukket ut 19 kjolefavoritter til barna!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Produsentene

Har du funnet din egen kjole til bryllupet enten som brud eller gjest, men ikke kjole til barna enda? Vi har plukket ut et knippe på 19 nydelige og behagelige kjoler til barn som kan passe til både bryllupsgjesten og brudepiken.

Flere og flere klesmerker lager matchende sett til voksne og barn, og vi synes det er så søtt. Blant annet Love Lolita, Lindex og By Timo er blant de merkene. Hvor fint er det ikke å matche med barna på festen(!)?

Det finnes så mye fint i butikkene nå og vi har funnet en miks av kjoler med ruter, blonder, krager, søt print og puffermer i alle prisklasser til sommersesongen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

19 kjoler til barn

Det aller viktigste med kjoler til barna er at de skal være behagelige i stoffet. Barna skal kunne løpe barbeint på gresset å kose seg i sin nye kjole. Kjolene denne sesongen oser av nydelig print, volanger, vaffelsøm og prinsessepreg. Trendene på årets kjoler til voksne går igjen i kjolene til barna.

Med et utvalg fra By Timo, Love Lolita, Lindex, Newbie og Name It har vi funnet mye sukkersøtt til årets sommerferie og festligheter. Fargepalettene som gjelder i år er duse pasteller som gult, rosa, blått og litt grønt.

Kjolene kan pyntes opp med en sløyfe i håret, noen fine spenner eller en hårbøyle. Som skovalg kan man velge noen søte sandaler eller et par lette joggesko.

Dette er våre favorittkjoler!

Kjoler til barn

Søt, gul kjole

Name It Kjøp her

Det er lite som passer bedre enn kjoler med søt jordbær-print, ruter eller blonder til brudepiken.

Og hvor søtt er det ikke med et matchende sett fra By Timo til sommeren?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Kjoler til barn

Kjole med strikk i midjen og ermene fra Love Lolita

You & I Kjøp her
Annonse
Kjoler til barn

Gul kjole med puffermer

Kappahl Kjøp her

Og vi må si at vi også liker kjolene fra Newbie veldig godt – hvor søte (!).

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: