Kjoler til høstbryllup – 24 favoritter

kjoler til høstbryllup
kjoler til høstbryllup

COPENHAGEN, DENMARK – AUGUST 12: Guests outside Rotate during Copenhagen fashion week SS22 on August 12, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images)

Er du så heldig og skal i bryllup denne høsten? Da kan du leke deg med fargesterke kjoler, spenstige mønster og vidde – eller gå minimalistisk i en ensfarget, fotsid drømmekjole. Her er 26 kjoler som passer perfekt til høstbryllup – uavhengig av dresscode!

Foto: Getty og Produsentene
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

kjole til gjest i høstbryllup

Nydelig fløyelsdrøm av en kjole fra Whitestory & Friends.

Du trenger ikke legge blomsterpinten på hylla bare fordi høsten er her – velg print med et hint av varme farger og du vil stråle om kapp med høstsolen. Kjole fra Adrianna Papell hos Zalando.

Vi starter ballet med denne høstdrømmen av en kjole. Den har alt vi ønsker oss: split, glitter, midje og en nydelig høstfarge. Kjole fra Bubbleroom.no (annonselink).

Klassisk og chic

Gå for ensfarget og elegant denne høsten, slik som denne nydelige kjolen fra ByMalina.

Med denne «dusty pink» fargen tar du med deg sommerens siste pust inn i høstemørket. Kjole fra Nly by Nelly hos Zalando.

One shoulder-kjoler er både klasiske og moderne på samme tid! Kast en fuskepels eller en svart blazer over denne og du er klar for høstbryllp. Kjole fra Hervé Léger hos Zalando.

Les også: Slik tolker du dresscode til bryllup

Lekne kjoler til høstbryllup

Vi elsker paljetter! Og vi elsker lilla! Denne kjolen er den perfekte kombinasjonen. Med svarte strømper er denne kjolen et perfekt valg til høstbryllupet. Kjole fra NA-KD (annonselink).

Kort, fresh, og undommelig! Bytt ut sneakers med heler og du er klar for bryllupfest. Kjole fra MAUD hos Hoyer.no (annonselink).

Grønntoner er overalt denne høsten. Denne kjolen fra Lindex (annonselink) kan lett styles opp til bryllup, og vil se perfekt ut med et belte for å fremheve midjen.

kjole til høstbryllup

En kjole som har alt og samtidig er på budsjett! Vinn Vinn! Kjole fra NA-KD (annonselink).

Hvem sier at du ikke kan gå for spreke farger om høsten også? Lys opp den mørke høstkvelden med en knæsj rosa farge som denne fra Samsøe Samsøe hos Boozt.no. Den finnes i både lang og kort versjon.

Les også: Stjel stilen – fra streetstyle til bryllup

Mørk romantikk

Skal du i gallabryllup denne høsten kan vi nesten ikke anbefale noe mer stilsikkert enn denne kjolen. Elsk! Kjole fra FLORRAA.

Halterneck-kjoler er alltid et klassisk valg. Kombiner denne kjolen med en stilig fuskepels eller kåpe og du blir høstens dronning. Kjole fra Bubbleroom.no (annonselink).

Lys opp mørke høstkvelder med metalliske farger slik som dette! Kjole fra Swing hos Zalando.no.

Det er ingen tvil om at ballongermer og høy hals er inn denne høsten. Denne kjolen fra Gestuz har begge deler – og er både sofistikert og sexy.

kjoler bryllup høst 2022

Kjole i brokademønster fra WhiteStory – varme toner som vil passe utmerket til høstens bryllup.

Les også: Glitter og glam – favorittkjoler til høst- og vinterbryllupet

Kjoler til høstbryllup med it-faktor

Très elegante i sennepsgul halterneck-kjole. Velg minimalistisk tilbehør for en klassisk stil (og ps: miks med en ullgenser og støvletter for mer hverdagslige settinger!) Kjole fra NA-KD. (annonselink)

Med spreke kjoler som denne er det bare å nyte høstmørket – og høstbryllup! Kjole fra & Other Stories (annonselink).

Kjoler fra Ganni blir vi aldri lei av! Denne favoritten finner du hos FarFetch.com.

Selv om sommersolen har takket for seg kan du likevel velge omslagskjoler til høstens bryllup. Kjole fra Diane Von Furstenberg.

Rysjer gir et flatternde preg på tettsittende plagg. Denne kjolen fra ByTimo er et prakteksemplar på akkurat det!

Les også: Nydelige kjoler til vinterbryllup

Blomstrete kjoler til bryllup

Vi tviholder enda litt til på sukkersøte sommerkvelder, og med duse rosafarger og et hint av bruntoner gjør denne kjolen fra Nelly.com seg like godt på høsten.

blomstrete kjoler til høstbryllup

Kjole i lyocell med blomster og puffermer fra & other stories (annonselink)

Til slutt: en bombesikker favoritt fra Micheal Kors! Du finner den hos Hoyer.no (annonselink).

Les også: Blomstrete kjoler til bryllup – 30 favoritter

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: