Kongelige forlovelsesringer vi aldri kommer til å glemme

kongelige forlovelsesringer

Å bla i arkivet etter slående vakre forlovelsesringer er det ingen tvil om at vi elsker. Se bilder og les om hvilke 6 kongelige forlovelsesringer vi i redaksjonen aldri kommer til å glemme...

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Getty Images
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Er det èn ting de kongelige kan, så er det diamanter. Og er det èn ting vi vet, så er det at diamanter er alles jenters beste venn, eller hva?

I dag skal vi ta dere lesere gjennom memory lane og vise dere hvilke av de kongelige forlovelsesringene som vi i Ditt Bryllup-redaksjonen aldri glemmer og som får et stort «ja» fra oss.

Kongelige forlovelsesringer

Prinsesse Diana

Etter at den populære Netflix-serien The Crown gikk på skjermen, ble historien rundt den uforglemmelige saffirringen til prinsesse Diana delt. Historien bak den rålekre ringen er at den er inspirert av en brosje som tilhørte den tidligere dronningen, dronning Victoria og som senere tilhørte dronning Elizabeth.

Charles, prinsen av Wales, fridde til prinsesse Diana med en saffirring inspirert av brosjen. Prinsesse Diana brukte faktisk ringen selv etter skilsmissen. Og vi kan vel innrømme at det hadde vi også gjort.

Meghan Markle, hertuginne av Sussex

Det var mye spekulasjoner rundt hvilken ring prins Harry ville velge å fri til Meghan med, men han valgte rett og slett å designe en helt egen ring. Ringen har tre nydelige diamanter, hvor den midterste diamanten er fra Botswana, et land som ligger nært hjertet til det kongelige paret. De to diamantene som er plassert på hver side, er inspirert av prinsesse Diana sin kolleksjon.

Meghan Markle forlovelsesring

Kate Middleton, hertuginne av Cambridge

Alle skulle vel ønske at de var i Kate sine sko da hun ble fridd til av prins William med prinsesse Diana sin tidligere forlovelsesring. Prins William ønsket å hedre sin mor Prinsesse Diana ved å fri med denne ringen. Diana ble nemlig fridd til med denne ringen av  prins Charles, far til prins William. Denne saffirringen er bare stunning(!).

Dronning Elizabeth

Alle følte vel at vi kom et hakk nærmere den britiske kongefamilien da The Crown gikk på Netflix. Vi kunne virkelig leve oss inn i hverdagen deres og oppleve hvordan kjærlighetshistorien mellom dronning Elizabeth som ble fridd til av prins Philip i 1947 utartet seg. De vant våre hjerter i hvert fall. Ringen er laget av diamanter som tidligere tilhørte prins Philip sin mor – prinsesse Alice.

Queen Elizabeth forlovelsesring

Grace Kelly, prinsessen av Monaco

Den nydelige prinsessen av Monaco og skuespilleren Grace Kelly, ble fridd til med en enestående ring fra ingen ringere enn Cartier. Denne ringen gir oss gåsehud. En forlovelsesring er det første tegnet på et livslangt liv sammen. Man ønsker at den skal representere hvem man er og det skal være en ring som man er stolt av.

Denne hadde fått et «ja» fra oss.

Grace Kelly forlovelsesring

Prinsesse Märtha Louise

I den norske kongefamilien har vi et nytt par som har forlovet seg, og det er Märtha Louise og hennes utkårede Durek Verrett. Ringen har en stor grønnaktig diamant i midten omringet av flere små diamanter. We love it!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Forlovelsesring
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: