Kort brudekjole til bryllup

brud med kort brudekjole med lange ermer med sløyfebånd
Artikkelen inneholder annonselenker

Flere og flere velger kort brudekjole til bryllup - og hvorfor ikke? Du kan både få romantiske varianter, klassiske og de som er perfekte til nattens sene timer.

Tekst: Redaksjonen Foto: Eva Lendel
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Vi synes kort brudekjole til bryllup er lekkert. Enten om du ønsker å bruke det under selve vielsen, på festen etterpå, eller kanskje til brudevalsen? Det finnes mange ulike uttrykk på de korte brudekjolene. For å skape «følelsen» av en lang kjole, har flere av dem lange slep også. Eller du kan ha et langt slør.

Akkurat nå er det veldig populært med korte brudekjoler ved et eventuelt kjolebytte senere på bryllupsdagen. Og disse kjolene har gjerne paljetter og fjær, eller andre karakteristiske detaljer. Variantene er mange, og vi har plukket ut våre favoritter blant de romantiske, mer detaljpregede og klassiske korte brudekjolene!

Kort brudekjole til bryllup

Romantiske og klassiske

Romantiske brudekjoler er ofte preget av søte blonder, broderier eller har detaljer som sløyfer. Det er spesielt et merke vi har skikkelig dilla på om dagen og det er brudekjolemerket Eva Lendel. Men hvis det var vi som skulle stå brud om ikke så lenge, da hadde vi også sagt «ja, takk» til de nydelige kjolene fra By Malina, Maud, Pia Tjelta og Creative Collective. Perfekte kjoler til både «dagen før dagen», bryllupsdagen og som en second dress.

Bli inspirert av svenske Kajsa Schuterman hvordan du styler en kortere brudekjole med et langt slør. Wow!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Detaljrike

Leter du etter en mer karakteristisk kjole med masse detaljer har vi selvsagt plukket ut det også. Vi elsker å lete på Etsy etter nydelige kjoler, i tillegg har vi lagt ved to favoritter fra Self-Portrait. Legg merke til perle- og glitterdetaljene og puffermene på disse kjolene.

Hvor fin er ikke modell Nadine Leopold (som giftet seg nylig) i denne korte brudekjolen? Vi noterer oss antrekket!

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: