Lag dine egne frimerker

Kommersielt innhold

Mulighetene for bruk av bilder fra bryllupet er uendelige. Hva med å ha deres helt egne frimerker på konvoluttene med invitasjonene eller takkekortene? En liten detalj som utgjør den store forskjellen! I samarbeid med Posten viser vi dere hvor enkelt dere kan lage dette selv, og hvorfor det er fint med personlige frimerker.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Posten / Pexels
Kommersielt innhold
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Uansett om du skal i gang med å sende ut invitasjonene til bryllupet eller takkekort i etterkant; konvolutten trenger et frimerke. Alt annet til bryllupet er velvalgt og personlig, så hvorfor ikke det samme for frimerkene? Personlige frimerker dere har laget selv er virkelig prikken over i-en, og gjør at det hele fremstår som svært gjennomført.

I samarbeid med Posten viser vi dere hvor lett det er å lage egne frimerker, og tipser om hvilke frimerker som passer når gjennom hele bryllupsprosessen. Vi er sikre på at dere aldri vil kjøpe et ferdiglaget frimerke igjen!

Personlige frimerker step by step

Om du ønsker dine egne frimerker, lager dere dem på posten.no. Prosessen er såre enkel!

1. Først finner dere et bilde og laster det opp
2. Videre bestemmer dere ramme og antall frimerker
3. Velg om frimerkene bare skal brukes i Norge eller sendes til andre land
4. Bestill!

Så lett er det faktisk å lage unike frimerker. Dette er gjør postkortene ekstra personlige, noe som er superfint i forbindelse med bryllup. Spørsmålet er bare hva slags frimerker som passer de ulike anledningene? Vi tar dere gjennom save the date, invitasjon og takkekort – slik at dere kan få noen nye idéer til hvilke bilder dere kan bruke.

Frimerker for enhver anledning

Frimerker passer enhver anledning

Save the date

Når dere har blitt forlovet, er det hyggelig å sende ut save the date-kort så fort dere har en dato for bryllupet. På denne måten får gjestene mulighet til å holde av dagen lenge i forveien, noe som igjen kan gi dere en ro inn i resten av planleggingen.

Før bryllupet har funnet sted har man naturlig nok ingen bryllupsbilder å bruke på frimerket, men det betyr ikke at det ikke kan gjøres personlig likevel. Til frimerke for save the date-kort passer det fint å bruke et romantisk bilde av forlovelsesringene, en selfie av dere som par eller noe annet som er typisk for nettopp dere.

personlige frimerker på save the date og invitasjoner til bryllup

Invitasjoner

Invitasjonen er selve førsteinntrykket gjestene får av bryllupet. Derfor er det flott å allerede her skape en rød tråd, uansett om dere ønsker en romantisk, klassisk eller trendy feiring.

Dersom dere skal ha en forlovelsesfotografering, kan det være fint å bruke et bilde fra denne fotograferingen på frimerket. Utover dette passer det med bilde av ring og hender, et favorittbilde av dere som par, bilde av at dere holder hender eller et monogram av initialer.

personlige frimerker på save the date og invitasjoner til bryllup

Takkekort

Etter bryllupet er det tid for takkekort, og da sitter dere med en drøss av aktuelle bilder for frimerket. Her er det lov til å ha det gøy, og velge noe som kan få gjestene til å trekke litt på smilebåndet. For en feiring det var, det skal de tenke!

Bilder som er fine å bruke på frimerket til takkekortet, er bilder som viser minner fra bryllupet. Det kan være bilde av alt fra brudeparet i ulike settinger gjennom dagen eller fellesbilde av alle gjestene, til detaljbilder. Detaljbildene kan være av buketten, antrekket, kaken, ringer eller lokalet.

Tips!
Ved valg av frimerke til invitasjonene, tenk helhet med resten av bryllupet.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: