Nydelige kjoler til deg som drømmer om langermet brudekjole

Langermet brudekjole
Artikkelen inneholder annonselenker

Har du alltid visst at du vil ha en brudekjole med lange ermer, men usikker på hva som finnes der ute? Det finnes utallige varianter å velge mellom, enten du drømmer om en langermet brudekjole som er klassisk, tradisjonell eller mer moderne.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Det er slettes ikke slik at bare fordi du vil ha en langermet brudekjole, så må den være tildekket og kjedelig. Tvert imot! Det finnes utrolig mange fine kjoler der ute med det lille ekstra, enten du har lyst på en tidløs og klassisk kjole, eller en mer utradisjonell og moderne variant.

Langermet brudekjoler: 19 favoritter

Brudekjoler med lange ermer kan ofte ha nydelige detaljer som åpen rygg, søte perledetaljer og et vakkert minimalistisk uttrykk. Vi har falt helt for denne bruden som stråler i en nydelig kjole fra By Malina – du finner den nedenfor.

Dette er våre favoritter!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Annonse

Awden Silk Dress

Reformation Kjøp her

Det norske merket Envelope1976 med Celine Aagaard i spissen designer tidløse klær i god kvalitet. Disse to kjolene er jo en drøm for bruden!

Tenk så romantisk å kunne bruke brudekjolen din på datenight når hvetebrødsdagene er over og hverdagen slår til.

Brudekjoler med lange ermer finnes i både mini-, midi- og maxilengde og dermed passer de godt til en bryllupsanledning. Hvis man skal ha flere kjoler til et bryllup går det jo an å variere og gå for èn brudekjole med lange ermer og en med korte ermer.

Annonse
Langermet brudekjole fra Etsy

Brudekjole med blonder og sløyfe på ermene

Etsy Kjøp her

Vi har også falt helt for et merke som heter Lanvin. Med et slags sjal knyttet til kjolen får man en følelse av at kjolen er langermet, og snittet og volangene er perfeksjon. Kjolen er spottet på både den svenske influenseren Lovisa Barkman som brukte den på forlovelsesfesten og den svenske fotografen Michaela Wissén som brukte kjolen «dagen før dagen».

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

15 mest leste saker om brudekjoler
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: