Vi har prøvd Loeffler Randall – de virale brudeskoene absolutt alle snakker om

Loeffler Randall
Artikkelen inneholder annonselenker

Du har mest sannsynlig sett et par Loeffler Randall enten blant influensere, tidligere bruder eller fra brudesalonger sine egne photoshoots.

What´s all the fuss about?

Vel..

La oss ta et øyeblikk stillhet for sesongens kanskje aller vakreste og mest behagelige brudesko. Vi er – som de fleste andre – obsessed! (Spesielt etter å ha prøvd dem.)

Tekst: Next Content Studio Foto: Loeffler Randall
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Loeffler Randall – de både er og ser ut som en drøm

Å kjøpe et par dyre sko på nett kan ofte sitte litt langt inne, spesielt når du ikke vet om de er behagelige, normale i størrelsen eller verdt pengene.

Vi kan si det med en gang. De er verdt det for oss i alle fall!

Da vi prøvde brudekjoler på den vakre brudesalongen White by Green på Froger i Oslo (som var en helt magisk opplevelse), var vi så heldige at vi fikk låne sko fra Loeffler Randall til prøvingen.

De er forøvrig også den eneste butikken i hele Norge som eksklusivt selger sko fra Loeffler Randall.

I 3-4 timer drømte vi oss bort med vakre brudekjoler på kroppen og med Loeffler Randall på føttene.

Og skoene er himmelske! Rett og slett himmelske.

Psst.. Nederst finner du rimeligere alternativer.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Er Loeffler Randal normale i størrelsen?

Svaret er todelt. To av oss er str. 37 og den amerikanske størrelsen 6,5 på modellen «Camellia» (som europeisk er 37) passet helt perfekt til oss begge, men dette kan handle om at vi er smale i foten og at skoene hadde blitt prøvd av andre tidligere. Marcus Green på brudesalongen White by Green i Oslo har derfor et godt tips å komme med dersom «Camellia» er modellen du ønsker deg.

Modellen «Camellia» er litt små i størrelsen. Jeg har solgt flere hundre slike par til bruder og hvis du velger «Camellia» med sløyfe må du som regel opp en halv størrelse. Hit er alle velkomne til å prøve skoene for å være sikre på at de velger riktig størrelse.

Marcus Green
Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Er Loeffler Randall behagelige nok til å ha på seg en hel bryllupsdag?

De er de mest behagelige block-heel-sandalene vi har brukt – no joke!

Ikke en eneste gang ble det ofret en tanke til at føttene verket eller at reimen klemte feil over risten eller ankelen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Er de verdt det?

Det er ingen hemmelighet at disse skoene er kostbare, men for oss er de verdt det.

To av jentene i redaksjonen skal gifte seg, og de begge har allerede bestemt at et par Loeffler Randall får sin fortjente plass under bryllupsfeiringen.

Skoene ligger i det øvre prissjiktet hva gleder block-heel-sandaler, og kun du vet hva som er verdt det for deg. Men om du ønsker et par vakre og behagelige designersko enten til bryllupet, hverdags eller andre anledninger, er disse skoene alt de trenger og burde være.

2023-brudens favoritt for komfortable og stilige sko

Loeffler Randall er en populær merkevare som har gjort seg kjent for sine unike og elegante sko. Merket ble grunnlagt i 2004 av designeren Jessie Randall. Siden den gang har de vokst til å bli en av de mest ettertraktede merkene innenfor brudesko. Med sin særegne stil og komfortable passform, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor bruder elsker å velge Loeffler Randall til bryllupet.

Merkvare-DNAet har en unik stil som er inspirert av mote og kunst, og skoene deres er verdenskjent for den feminine sløyfen.

Skyhøy komfort

Selv de høyeste hælene er komfortable, og det er det som virkelig skiller Loeffler Randall fra andre brudesko-merker; deres fokus på komfort.

De fleste bruder vil nok være enige i at komfort er en viktig faktor under valget av sko til bryllupet. Man skal tross alt stå, danse og gå i skoene hele dagen og kvelden; det er viktig at de er gode å ha på seg. Loeffler Randall har derfor lagt stor vekt på å lage sko som ikke bare ser bra ut, men som sørger for at føttene dine ikke verker.

Loeffler Randall til jeans og hverdags

Til tross for at Loeffler Randall sine sko er høyt etterspurt som brudesko, er merket også populært utenfor bryllupskretser. Mange kvinner elsker å bruke skoene både til hverdags og til spesielle anledninger, takket være deres unike stil og gode komfort. Skoene er en investering som vil vare i mange år, og som vil gjøre ethvert antrekk litt mer spesielt.

Én ting er sikkert når det kommer til Loeffler Randall – flerbruksområdet spenner seg fra kafébesøk og kontorantrekk — til storstilt bryllup.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Her kan du få tak i sko fra Loeffler Randall

Enn så lenge er det to nettbutikker i Norge som selger merket:

Merk: De mest vanlige størrelsene blir utsolgt veldig raskt, men du kan være heldig.

Utenlandske nettbutikker (som vi stoler på og har erfaring med):

Loeffler Randall sender til Norge:

Når du bestiller sko direkte fra Loeffler Randall sendes pakken med DHL Express Worldwide til Norge.

Skulle det være at størrelsen er feil kan du også enkelt få tilsendt et nytt par i riktig størrelse, og sende det andre tilbake.

Skulle du derimot angre deg, sendes retur til:

LoefflerRandall.com
299 Thomas E. Dunn Memorial Highway
Rutherford, NJ 07070
2122268787
United States

Finnes det et mer budsjettvennlig alternativ?

Ja, det finnes noen sko som har samme uttrykk. Kvaliteten og komforten på skoene kan vi ikke si noe om, men de er jo bare helt nydelige!

 

Brudesko
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: