21 magiske knep for høstbryllup

Høstbryllup
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Drømmer du om høstbryllup? Her er 21 stemningssettende elementer som vil gi et hvert bryllup en touch av høst – uansett om det er et høstbryllup, sommerbryllup eller vinter!

Tekst: Redaksjonen Bannerfoto: @officiallyquigley (t.v.) og Unsplash. Andre foto: Unsplash og Pexels med mindre annet er oppgitt.

Høsten byr på en varmere fargepalett, kaldere temperaturer og en fargehav i naturen. Rustikke og bohemske bryllup er med andre ord helt perfekte å legge til denne delen av året, hvor lag på lag, teksturer og dype fargenyanser er et must.

Se dette innlegget på Instagram

Er du derimot mer klassisk i stilen, tenk Paris! Hold antrekk og dekor minimalistisk og la heller årstidens mørkere toner stå for det romantiske preget.

Se dette innlegget på Instagram

Her er 20 elementer som garantert setter deg i modus for å planlegge tidenes høstbryllup – enten det faktisk skal skje på høsten eller en helt annen del av året.

1. Blomsterkrans

Live med blomsterkrans på bryllupsdagen

Gå for en enkel krans med tørkede blomster – som Live Guttu Rashica som valgte en enkel kvist av eucalyptus som hun lagde selv til bryllupet sitt. Lær å lage den selv du også i denne saken.

2. Gresskar

En åpenlys faktor for høstbryllup – men også en av de morsomste! Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med et gresskar – hva med å male noen hvite, få gjester til å skjære ut sine egne eller pynte dem?

Kjøp inn gresskar i ulike størrelser og bruk de som borddekorasjon! Effektfullt og stemningssettende.

3. Pynt opp trærne

Det gule løvet er noe av det vakreste med høsten. Løft blikket til gjestene opp mot dette ved å pynte trærne med lyslenker og tassler.

4. Store buketter med tørkede blomster

Se dette innlegget på Instagram

Gå over the top når det kommer til blomsterbukett. Velg iøynefallende blomster og miks gjerne inn noen tørkede blomster også. Les mer om trender for blomsterbuketter her og om bruk av tørkede blomster i brudebuketten.

5. Rustrøde brudepikekjoler

Nydelig nyanser i høstsola er rustrødt. Gå for ulike nyanser av det røde og oransje, og ton det hele ned med beige og dus grønn. Og husk – the golden hour som jo gjør det hele perfekt!

6. Parisiske vibber

Se dette innlegget på Instagram

Der sommerbryllupet lett drar assosiasjoner til hagefester eller strender, er høsten en ypperlig mulighet for å feire kjærligheten i byen. Det er noe kjøligere, det er litt mørkere og med det perfekt stemning i bygatene og på restauranter. Tenk Paris – og gå all in på eksklusive og klassiske detaljer – og la byen stå for resten.

7. Pai

Høst betyr tid for pai – og hvorfor ikke kjøre dette på kakebordet i bryllupet også?

Elsker disse porsjonsbaserte paikakene – både fint dekor på kakebordet og en kreativ vri som garantert vil slå ann blant gjestene.

8. Rustikke blomsterbuer

Se dette innlegget på Instagram

La høsten få slippe til også i blomsterbuen! PS: Legg merke til hvor stilig den rustrøde dressen til brudgommen er sammen med blomsterbuen! Noe å vurdere?

Hot tip!
Hvorfor ikke bytte ut rosebladene med tørket løv? Lekkert både på bakken og til å kaste etter vielsen.

9. Lin – rustikk tilbehør

Lin er din beste venn om du ønsker høstbryllup. Gå for en løper i lin, for eksempel i høstens farger, og match med linservietter til hver gjest.

PS: Kjøp lin i metervare hos en stoffbutikk, og lag duk og servietter selv ved å klippe opp og sy en enkel kant. Det er enklere enn du tror og gir deg fleksibilitet i størrelsene så vel som i budsjettet;)

10. Bryllupsbilder i skogen

Dersom du ikke er bybrud, velg skogen som lokasjon for bildene deres. Her vil dere få med dere de vakre fargene, og trærne vil være en perfekt ramme rundt høstbryllupet deres!

11. Fargepaletten

Se dette innlegget på Instagram

Bring inn noen kalde toner i paletten for en kulere og mer moderne vibbe. En palett av rust, rosa og petroleumsblå vil gi høstbryllupet en kant.

12. Pampas

pampas til høstbryllup

Som om du trengte en unnskyldning! Vi har alle falt pladask for pampas og kontrasten den gir i interiøret. For et høstbryllup er vel ingenting mer på sin plass enn nettopp pampas!

13. Utkledning

Ringbringer? Maskot? En spøkelseshund er det perfekte innslaget i et høstbryllup!! Tagg oss om du går for dette #dittbryllup 😀

15. Fiken og andre høstlige frukter

Fiken og grønne blader – så fresht! Velg sesongbasert frukt som tilbehør og pynt med grønne blader som eucalyptus eller rosmarin for både god lukt og høstlige farger.

16. Transport i det fri

Transport til høstbryllup? Vi stemmer for noe som tar dere ut i det fri – som en motorsykkel! Eller noe med like freshe skinndetaljer! 🙂

17. Glaserte epler

De siste to årene har gjort at vi er for alt som er i porsjonsstørrelser, eller hva? Glaserte epler er supersøtt både i stil og smak, og ikke minst det perfekte tilbehør til et høstbryllup!

18. Solsikker

Wow, hvor gøy er det ikke å få sin egen solsikke som gjest i bryllup? Vil garantert bringe frem smil – og være en fin detalj på bildene <3

19. Epleroser

Fresht og sunt på kakebordet – epleroser, finnes det noe mer romantisk for et høstbryllup?

20. Tepper

Se dette innlegget på Instagram

Bruk av tepper setter høstlige vibber umiddelbart. Gå for persiske tepper som ofte allerede har høstens fargepalett i seg, og legg de lag på lag for en bohemsk kant. Perfekt for å gi rommet tekstur, eller hva med å legge de utendørs som her?

21. Si «ja» i naturen

Velger du naturlige omgivelser vil høsten inntreffe naturlig også. Hva med en vielse utendørs?

PS!
Fortsett inspirasjonen på vårt Pinterest-board!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: