Minidonuts til fest og selskap | 18 – 20 stk.

minidonuts

Minidonuts er langt fra en klassisk bryllupskake, men i miniformat og med glasur i fine farger vil de være iøynefallende og fristende på kakebordet.

Foto: Foto, styling og oppskrift: Maja Vase / @majachocolate
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond
minidonuts

Minidonuts – Ingredienser til 18 – 20 stk.

Minidonuts:

180 g mandelmel
45 g sukker
2 ts bakepulver
1 klype salt
Skall av ½ sitron
25 g smør
3 egg

Pynt:

Melis
Bringebær, bjørnebær og sitronsaft
Ev. frysetørket bær
Sukker

Strøssel:

Nøtter, sjokolade, karamell etc.

Donuts: Bland mandelmel, sukker, bakepulver, salt og sitronskall i en skål. Smelt smør, og rør det inn. Tilsett egg og rør godt til deigen er jevn. Ta deigen i en sprøytepose og sprøyt den ut i en smurt donutform. Stek den i formen på 175 grader i 8–10 minutter, før du tar den ut og avkjøler den helt.

Pynt: Lag glasur av melis og bærsaft. Dekorer de avkjølte donutsene med forskjellig glasur og strøssel.

Flere vakre dessertkaker
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: