Nå trender chunky forlovelsesringer

Nå trender chunky forlovelsesringer

Du må ikke velge en klassisk slank forlovelsesring med diamant bare fordi «alle» andre velger det. Nå trender kule, iøynefallende chunky forlovelsesringer med og uten diamanter og edelstener.

Tekst: Stine Nibe Ravneberget Foto: Instagram/@azlee_

Selv om vi skriver 2022, er det nok fremdeles mange som forbinder forlovelse med en klassisk diamantring i hvitt gull med høy bling bling-faktor.

Og det er lekkert det. Men du må ikke velge en slik ring bare fordi det er det alle andre gjør. I dag står man fritt til å velge mer eller mindre akkurat hva man selv vil, det gjelder både klær og ikke minst tilbehør som smykker. Det handler om å vise personligheten sin.

Nå er det chunky og iøynefallende forlovelsesringer som trender, ifølge The Zoe Report.

Disse ringene har gjerne en såkalt bezel setting med en stein, men kan også være en klassisk signetring som er flat på toppen. Eller de kan være mye mer eksperimentelle i utformingen og hypermoderne.

Trenden kommer i kjølvannet av et generelt skifte innen smykkeverdenen, påpeker nettstedet.

Iøynefallende, tunge smykker er ikke lenger forbeholdt de helt spesielle anledningene, men brukes heller til både hverdags og fest. Da er det naturlig at dette også etter hvert påvirker forlovelsesringer, som gjerne brukes hver dag livet ut, sammen med gifteringen.

Og nettopp det faktum at en forlovelsesring skal tåle å kunne brukes hver eneste dag, er enda en grunn til at chunky forlovelsesringer nå er i vinden.

Grunn nummer én er komfort og varighet for hverdagsbruk.

— Brent Neale Winston i smykkemerket Brent Neale til The Zoe Report.

– Selv om diamanter er den mest varige av alle stener, er det fremdeles naturlige edelstener, og å beskytte dem med en tykkere bezel er bare en måte å få en følelse av trygghet.

Brent Neale Winston.

De tynne ringene vi kjenner så altfor godt til i dag skal ha vært en motreaksjon på de tykkere ringene som var populære på 80- og 90-tallet, ifølge nettstedet.

Ettersom moten som kjent går i sirkler, er den nye chunky trenden enda en motreaksjon.

Fremdeles ikke overbevist? Sjekk ut disse nydelige chunky ringene.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: