Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Inspirasjon til fine negler

Negler brud

Nyforlovet eller snart brud? Vi har funnet masse inspirasjon til lekre negler og produkter som gjør at du kan lage drømmeneglene selv!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene
DENNE SAKEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Det er lite som frister mer enn superlekre negler som nyforlovet eller som kommende brud, slik at ringene kan få skinne litt ekstra. Selv om det kan være vanskelig å planlegge de perfekte neglene til selve frieriet, kan man i hvert fall gjøre de pene til dagen man skal vise frem ringen til venner og familie.

Mange tenker at man må dra til en neglesalong i forkant av bryllupet, men det behøves ikke. Det finnes så mange smarte og enkle produkter for negledekorering, at man faktisk kan fikse neglene selv. Kanskje du kan invitere brudepikene eller forlover over en kveld, slik at dere kan gjøre det sammen? På bryllupsdagen ønsker man jo at den minste detalj skal være perfekt…

Det vanligste alternativet for negler til bruden i dag er ofte klassisk fransk manikyr og vi er ikke uenig i at det er godt valg. Men en fransk manikyr kan også sprites opp med andre farger på tuppen, istedenfor den klassisk hvite – dette er et populært og trendy valg på sosiale medier om dagen.

Ønsker man å gå bort fra det klassiske og ønsker negler som gjør litt mer ut av seg, kan man dekorere neglene med hjerter, striper eller stjerner. Et annet klassisk alternativ er å gå for ensfargede negler.

Vi har funnet masse inspirasjon til hvilken look du kanskje kan velge og funnet utstyret du trenger for å få det til!

Inspirasjon til bruden og til deg som er nyforlovet

Disse neglene er så fine! De lekre stripene og formen på neglene er et perfekt alternativ både til bruden og til deg som er nyforlovet.

Pssst…
Hva med å invitere brudepikene eller forlover over en kveld, slik at dere kan gjøre det sammen?

Klassisk fransk manikyr slår aldri feil. Dette er også så enkelt å lage selv!

Fransk manikyr med hjertedetaljer – dette elsker vi!

Dette er faktisk ikke så vanskelig å lage selv. Legg først en klassisk fransk manikyr på neglene og dermed tegn på hjerter med en pensel fra Atelier Rouge – det er faktisk enklere enn det ser ut som.

Negler med stjerner er også et lekkert alternativ til bryllupsdagen.

Her ser man fremgangsmåten på disse stilfulle neglene.

Fargerike negler med en liten tvist er populært om dagen. Med fargekombinasjonene rødt, rosa og oransje kan du enkelt lage denne dekorasjonen med negletape og pensel som enkelt kan kjøpes på nett.

Ensfargede, rosa negler er bare så elegant. Lag de ekstra robuste og tydelige med å ta flere lag med neglelakk. Velg mellom en gel-variant eller vanlig, klassisk neglelakk.

Hvite negler på bryllupsdagen? Ja, takk!

Legg lag på lag med hvit neglelakk og få til denne looken enkelt selv.

Negler brud: Lag drømmeneglene selv – dette trenger du

En lekker dekoreringspensel fra Atelier Rouge.

Denne dekoreringspenselen er den perfekte hjelper i din dekorgarderobe. Med denne tynne penselen kan man være kreativ og lett lage fine dekorer på neglene. Og vi elsker jo bare designet på produktene fra Atelier Rouge…

Neglefiler fra Atelier Rouge.

Søt fil med en skarp og en finere side – denne er et must i det du starter en neglebehandling hjemme for å oppnå det resultatet du ønsker.

Fransk manikyr-sjablonger fra Atelier Rouge.

Disse sjablongene gjør det enklere å lage en feilfri fransk manikyr.

Negletape fra Atelier Rouge.

Dette produktet er akkurat det du trenger for å få til lekkert og feilfri dekor. Denne tapen festes akkurat slik du ønsker at dekoren skal se ut.

Korrekturpenn fra Depend.

Med denne korrekturpennen fikser du enkelt opp i feil som kan skje underveis. Denne er et must have!

Akrylnegler fra Kiss and Broadway.

Som oftest har man kanskje lyst på litt lengre negler når man skal fikse dem, og disse akrylneglene er perfekte å lime på som en base. Deretter gjør du akkurat som du skulle gjort på dine egne, legg en lekker fransk manikyr eller lag annet dekor.

Klassisk fransk manikyr fra Depend.

Klassisk fransk manikyr slår aldri feil. Fransk manikyr går aldri av moten og for deg som ønsker et slikt enkelt alternativ på bryllupsdagen, kan du lage det enkelt med dette settet fra Depend. Her følger det også med tape for en enda enklere prosess.

Fransk manikyr-kit fra Depend.

Hvorfor ikke bare gå til innkjøp av et fransk manikyr-kit som inneholder akkurat det du trenger? Dette settet inneholder hvite tupper som gjør at du ikke trenger å lage disse selv. Dette er et gel-kit som gir neglene et tykkere resultat.

Negleolje fra OPI.

Våre ensfargede favoritt-neglelakker

For å lage lekkert dekor, og for å få bruk for alle de trendy og smarte tilbehørene over, trenger vi så klart søte og freshe farger på neglelakken.

Dette er våre favoritter i neglelakk-samlingen og som utgjør basen for å lage klassisk og lekker dekor på neglene.

Rød neglelakk fra Londontown.

Rød neglelakk går aldri av moten. Denne neglelakken passer perfekt for deg som er nyforlovet, men ikke minst til å lage lekre hjerter med en pensel som dekor på neglene.

Hvit neglelakk fra OPI.
Baselakk som jevner ut neglene fra Dior.
Blank neglelakk fra Dior – perfekt å legge over som et siste lag.
Rosa gel-neglelakk fra Essie.
Neglelakk-kit fra Essie.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...