Inspirasjon til fine negler

negler brud
Artikkelen inneholder annonselenker

Nyforlovet eller snart brud? Vi har funnet masse inspirasjon til lekre negler og produkter som gjør at du kan lage drømmeneglene selv!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Unsplash og produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

DENNE SAKEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Det er lite som frister mer enn superlekre negler som nyforlovet eller som kommende brud, slik at ringene kan få skinne litt ekstra. Selv om det kan være vanskelig å planlegge de perfekte neglene til selve frieriet, kan man i hvert fall gjøre de pene til dagen man skal vise frem ringen til venner og familie.

Mange tenker at man må dra til en neglesalong i forkant av bryllupet, men det behøves ikke. Det finnes så mange smarte og enkle produkter for negledekorering, at man faktisk kan fikse neglene selv. Kanskje du kan invitere brudepikene eller forlover over en kveld, slik at dere kan gjøre det sammen? På bryllupsdagen ønsker man jo at den minste detalj skal være perfekt…

Det vanligste alternativet for negler til bruden i dag er ofte klassisk fransk manikyr og vi er ikke uenig i at det er godt valg. Men en fransk manikyr kan også sprites opp med andre farger på tuppen, istedenfor den klassisk hvite – dette er et populært og trendy valg på sosiale medier om dagen.

Ønsker man å gå bort fra det klassiske og ønsker negler som gjør litt mer ut av seg, kan man dekorere neglene med hjerter, striper eller stjerner. Et annet klassisk alternativ er å gå for ensfargede negler.

Vi har funnet masse inspirasjon til hvilken look du kanskje kan velge og funnet utstyret du trenger for å få det til!

Inspirasjon til bruden og til deg som er nyforlovet

View this post on Instagram

Disse neglene er så fine! De lekre stripene og formen på neglene er et perfekt alternativ både til bruden og til deg som er nyforlovet.

Se dette innlegget på Instagram

 

Se dette innlegget på Instagram

Klassisk fransk manikyr slår aldri feil. Dette er også så enkelt å lage selv!

Se dette innlegget på Instagram

Fransk manikyr med hjertedetaljer – dette elsker vi!

Dette er faktisk ikke så vanskelig å lage selv. Legg først en klassisk fransk manikyr på neglene og dermed tegn på hjerter med en pensel fra Atelier Rouge – det er faktisk enklere enn det ser ut som.

View this post on Instagram

Negler med stjerner er også et lekkert alternativ til bryllupsdagen.

View this post on Instagram

Her ser man fremgangsmåten på disse stilfulle neglene.

Fargerike negler med en liten tvist er populært om dagen. Med fargekombinasjonene rødt, rosa og oransje kan du enkelt lage denne dekorasjonen med negletape og pensel som enkelt kan kjøpes på nett.

Se dette innlegget på Instagram

Ensfargede, rosa negler er bare så elegant. Lag de ekstra robuste og tydelige med å ta flere lag med neglelakk. Velg mellom en gel-variant eller vanlig, klassisk neglelakk.

Se dette innlegget på Instagram

Hvite negler på bryllupsdagen? Ja, takk!

Legg lag på lag med hvit neglelakk og få til denne looken enkelt selv.

Negler brud: Lag drømmeneglene selv – dette trenger du

Fransk manikyr

Våre ensfargede favoritt-neglelakker

For å lage lekkert dekor, og for å få bruk for alle de trendy og smarte tilbehørene over, trenger vi så klart søte og freshe farger på neglelakken.

Dette er våre favoritter i neglelakk-samlingen og som utgjør basen for å lage klassisk og lekker dekor på neglene.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: