Heisann!

Vi i Ditt Bryllup er stolt av å være utgiver av Norges største bryllupsmagasin som nå er i sitt 26. opplag!

I 26 år har vi altså fulgt dere brudepar, og det i tykt og tynt. Fra de lange planleggingsøktene, kjolejakten og taleskrivingen, til de rørende bryllupsfeiringene med myke bløtkakestykker og like myke hjerter. Vi har vært med bridezillas og vi har vært med dem som egentlig ikke helt visste hva de ville – men allikevel fikk en magisk feiring av nettopp kjærligheten.

For selv om alle bryllup er unike, har de felles denne fantastiske, kriblende følelsen av lykkerus! Og det er nettopp denne gleden vi ønsker å fremme og forsterke.

For å virkeliggjøre vår visjon om å være Norges største, beste og mest fleksible bryllupshjelper trenger vi selvfølgelig nær kontakt med nettopp deg! Sving innom oss på Instagram @dittbryllup, på Facebook eller send oss en e-post på dittbryllup(@)egmont.com.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!

Bryllupsklemmer,

Julie, Charlotte og Silje

Ditt Bryllup 2021 utgaven

Kjøp magasinet

Husk å sjekke ut printmagasinet vårt også! Du kan kjøpe det gjennom Bladkiosken.no når som helst og få det tilsendt rett hjem i postkassen. PS: Du finner også magasinet digitalt i appen Flipp.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: