Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Om oss

Heisann!

Vi i Ditt Bryllup er stolt av å være utgiver av Norges største bryllupsmagasin som nå er i sitt 26. opplag!

I 26 år har vi altså fulgt dere brudepar, og det i tykt og tynt. Fra de lange planleggingsøktene, kjolejakten og taleskrivingen, til de rørende bryllupsfeiringene med myke bløtkakestykker og like myke hjerter. Vi har vært med bridezillas og vi har vært med dem som egentlig ikke helt visste hva de ville – men allikevel fikk en magisk feiring av nettopp kjærligheten.

For selv om alle bryllup er unike, har de felles denne fantastiske, kriblende følelsen av lykkerus! Og det er nettopp denne gleden vi ønsker å fremme og forsterke.

For å virkeliggjøre vår visjon om å være Norges største, beste og mest fleksible bryllupshjelper trenger vi selvfølgelig nær kontakt med nettopp deg! Sving innom oss på Instagram @dittbryllup, på Facebook eller send oss en e-post på dittbryllup(@)egmont.com.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg!

Bryllupsklemmer,

Julie, Charlotte og Silje

PS!

Husk å sjekke ut printmagasinet vårt også! Du får det tilsendt i posten uten porto ved å sende BRYLLUP21 til 2205. Pris 149 kr.

 

Ønsker du et samarbeid?

Vi er så heldige å ha en fantastisk lesergruppe som følger oss både på Instagram, Facebook, print og nett. For dem er vi alltid interessert i godt innhold og lager gledelig kreative konsepter sammen med dere.

De beste ideene får vi sammen – så send oss en mail så finner vi frem til noe gull!

Skal du gifte deg og er i planleggingen av bryllupet ditt? Da vil vi gjerne snakke med deg! Les mer om hva det innebærer å være ambassadør for Ditt Bryllup her.

Er du underveis i studier innen medier, kommunikasjon eller markedsføring eller ønsker mer erfaring innenfor digital innholdsproduksjon? Sjekk ut mulighetene for internship hos Ditt Bryllup-redaksjonen.