& Other Stories: 42 sommerfavoritter med «shop the look» for 2022

Other stories stjel stilen
Artikkelen inneholder annonselenker

Når du elsker & Other Stories, trenger fashioninspirasjon og vil ha det hele servert.

Vi har gjort jobben for deg, så du slipper å scrolle milevis for å sette sammen det perfekte antrekket.

I denne artikkelen får du et visuelt blikk på antrekk vi har satt sammen til deg som er bryllupsgjest, skal på fest eller bare vil friske opp garderoben med noe nytt og fresht.

Tekst: Linn-Eva Sørlie Foto: & Other Stories
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

& Other Stories

Klesmerket & Other Stories byr alltid på sesongens og fremtidens tidløse IT-faktor, og moteriktige plagg.

Alle deres vakre skatter er designet enten i Paris, Stockholm eller Los Angeles; her får du garantert et stilmessig mangfold.

Mix og match etter din stil og smak, og hent inspirasjon til å sette sammen et helt antrekk; fra topp til tå.

Kremfarget harmoni

Dette nydelige antrekket er som en silkesoft drøm. Kjenn følelsen av luftig sateng mot kroppen en varm sommerdag, hvor antrekket både puster og stråler med eleganse.

Sommerens trender inkluder sterke farger som appelsinorange, eplegrønn og knall rosa. Ønsker du å piffe opp dette nøytrale, vakre antrekket kan du enkelt legge til et par fargesterke block-heel sandaler, og hente inn samme sterke farge i øredobbene eller armbåndet.

Get The Look Other stories antrekk
Skyfri himmel på kroppen

Her har du en moteriktig kombinasjon av krysningspunktet mellom himmelblå og sandfarget grunn. Blått organisk bomull i stil til semsket skinn og sølvdetaljer blir slående sammen med et par maritime hvit store solbriller.

Legger du heller til en stråhatt og et par hvite flipflops fra & Other Stories, er det bare å ta steget over på båten og seile din egen sjø i et instagramvennlig sommerantrekk.

Get The Look Other Stories
Sorbetfarget lavendel

Hvis du blander åpen rygg, behagelig og stilig, og legger til noen røffe elementer i form av sorte cateye-briller og åpne sandaler, får du et helt eventyrlig antrekk som føles like lett som en luftig pysj.

Her får du velbehag uten å gå på akkord med årets motebilde. & Other Stories har selv stylet dette antrekket med en lysegul crop top under skjorten; et antrekk som minner om en sødmefylt cupcake du får lyst til å spise opp.

Cognacfarget romantikk

Dette antrekket er like mystisk som det er magisk… som romantisk. Varmen i denne sammensetningen føles en sensommerlig solnedgang når himmelen virkelig brenner i vakre kombinasjoner.

Hint av høstens farger gjør antrekket allsidig for den kommende årstiden. En sort strikket genser over kjolen, en ullhatt og et par chunky skinnboots; voila – et stilriktig høstantrekk.

Get the look other stories
Fargesterk trendsetter

Med dette antrekket skiller du deg ut i mengden. Et blikkfang av farger i riktig kombinasjon.

Balansen mellom romantisk rosa og iøynefallende eplegrønn, toppet med slående blomsterprint gjør dette til et trendy antrekk som følger kodene for IT-faktorene i 2022. En treffsikker innertier, både til sommerbryllup med kleskoden pent, for ikke å glemme strandbryllup eller årets sommerfest.

get the look other stories
Lekent og rosa

Girls just wanna have fun! Og hva er vel mer morsomt enn rosa?

Visste du at fargen rosa symboliserer ungdommelig lekenhet? Kombinerer du denne lekenheten med spretne frynser, fotogent silkestoff og et blått statement i hånden – kan du forvente litt ekstra oppmerksomhet. La neglene stå i stil til kjolen og fullfør med et par nøytrale, dog smashing sko for en rosa suksess.

Get the look other stories
Luftig beach-ballade

En svært allsidig kjole, for ikke å glemme vakker. Like pen til selskap, som en dag på stranden eller en varm shoppingdag i sommerferien. Denne kjolen kan styles med både høye hæler, hvite box fresh sneakers eller et par flate sandaler.

Pynt antrekket enten opp eller ned, alt etter anledningen. En ting er i alle fall sikkert: Flerbruksområdet for en kjole som dette er like grenseløs som fantasien.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: