Verdifullt å gi – betydningsfullt å få | Pengegaver pakket inn for en fin anledning

Pengegaver fra Stas
Kommersielt innhold
Artikkelen inneholder annonselenker

Sliter du med å vite hvordan du skal si at du foretrekker pengegaver i stedet for tradisjonelle bryllupsgaver?

Hva med bidrag til bryllupsreisen (hvor dere drømmer om å svømme med delfiner), nye hvitevarer eller andre store kjøp til ditt hjem?

Det kan være utfordrende å vite akkurat hvordan du skal ta opp det delikate temaet om at dere ønsker dere penger i bryllupsgave.

Men så kom Stas; løsningen på pengegaveproblemet!

Tekst: Next Content Studio Foto: iStock og Unsplash
Kommersielt innhold // I samarbeid med Stas

Pengegaver uten ubehag

La oss kalle en spade for en spade; det er som regel ubehagelig å spørre om penger.

Men med Stas kan du nå vinke farvel til ubehaget!

Ofte kan pengebidrag til en reise, oppussing, kunst eller noe større du sparer til, være det du ønsker deg aller mest. Men hva med andre alternativer du kanskje aldri har tenkt på at du kan ønske deg som en pengegave? Hos Stas har du et hav av valgmuligheter. Ja… Du kan faktisk ønske deg hva som helst!

Forslag på pengegaver fra Stas

  • En overnatting i privat bungalow på Maldivene
  • Drinks ved bassengkanten på bryllupsreisen
  • Øl på flyplassen før avreise til bryllupsreisen
  • Champagne for to når dere har ankommet destinasjonen

Og mye, mye mer… Flybilletter eller gavekort hos flyselskaper, vaskehjelp, 1 års Netflixabonnement… Listen er uendelig!

Kanskje best av alt: Du kan lage gaveønskene helt selv og spesifisere ned til minste detalj. For eksempel: «robotstøvsuger for å gjøre hverdagen litt enklere,» eller «en spesiell årgangsvin til feiring av vår 1 års bryllupsdag.»

Pengegaver med Stas

Hvordan fungerer Stas?

  1. Registrer deg enkelt via Vipps.
  2. Lag din personlige ønskeliste. La deg inspirere av Stas sine forslag eller lag egendefinerte ønsker.
  3. Del ønskelisten med dine gjester. Du får en link til din ønskeliste som enkelt kan deles med gjestene. De velger gaven eller hvor stor del av gaven de vil gi.
  4. Motta gavene deres. Etter bryllupet får dere hele beløpet utbetalt på bankkontoen deres. Dere har til enhver tid oversikt over hva dere har fått i gave og fra hvem.

Da jeg giftet meg slet jeg med å finne en fin måte å formidle ønsket om pengebidrag på, og opplevde at mange andre hadde det samme problemet. Par som gifter seg i dag har jo gjerne det meste av kopper og kar og vil heller dra på en fin reise, pusse opp et kjøkken eller andre ting. Jeg gründet Stas for at det skal være mulig å oppfylle det man virkelig ønsker seg til bryllupet, på en måte som også er stas for gjestene. 

— Aurora, gründer Stas

Trygge og personlige pengegaver

Realiser drømmen med en spesialsydd gavelistetjeneste

Stas er en trygg, norsk gavelistetjeneste som er spesielt tilpasset pengegaver. Etter registrering kan du lage din egen gaveliste med egendefinerte ønsker – eller med hjelp fra Stas sine egne gaveforslag (fantastiske forslag du kanskje aldri har tenkt på at du faktisk ønsker deg).

Du velger selv hvor mye hver gave kan koste, legger til en ønske- eller takkehilsen og deler deretter lenken med dine bryllupsgjester. Giverne kan da enten legget til hele summen eller bidra med et mindre beløp. Hos Stas blir pengene oppbevart på en sikker måte før det ubetales til deg.

Vi i Stas mener at vi kan gi hverandre gaver på en smartere måte. En måte som er både mer personlig, effektiv og miljøvennlig. Gjestene kan velge hvilken gave de vil gi eller bidra til på en enkel måte. Man betaler trygt med kort og kan sende en personlig hilsen i tillegg.

— Aurora, gründer Stas

Verdifullt å gi – betydningsfullt å få

Selv om det er mange flotte bryllupsgave-ideer der ute, kan ingen nekte for at pengegaver er så bra som det kan bli. Og Stas sørger for at ikke kleint eller upersonlig å gi pengegaver i bryllup. 

Med Stas føles faktisk alt nært og personlig – både for giver og deg som mottaker.  Fordi ved å velge en gave fra listen dere som brudepar har ført opp hos Stas, kan giver være trygg på at de bidrar til deres fremtidige minner – enten det skulle være å utforske mektige geysir på Island, isbjørn-safari i Arktis, eller rett og slett nyte det nye kunstbildet på veggen i stua. 

Glede og minner for livet

For å la dine gjester kjenne på godfølelsen av å gi en gave som bidrar til gode minner – kan du sette et personlig preg på ønskelisten. Med Stas kan du øremerke pengegaver, vise og fortelle hva det skal brukes til, og i etterkant kan dere kan dele bilder av det pengene gikk til.

Dette kan bidra til at gavegiveren føler at de bidrar til noe meningsfylt og spesielt.

Stas «pakker inn» pengene på en fin og personlig måte som gjør at det ikke blir kleint verken å ønske seg, eller gi penger. De som gir gaven vil ikke oppleve at de gir penger på samme måte som Vipps eller overføring, men at de heller er med på å oppfylle et ønske.

— Aurora, gründer Stas

Hvordan formidler du ønsket om penger?

Hvordan du skal kommunisere ønsket om penger som bryllupsgave, kan kanskje føles litt vanskelig. Men med Stas kan du enkelt dele lenken til ønskelisten din med dine gjester der det er naturlig.

Med Stas slipper du å forklare at du ønsker deg penger, oppgi kontonummer eller Vipps. Du gjør det rett og slett enklere for gjestene dine, samtidig som du får akkurat det du ønsker deg.

Når pengene er på kontoen din, er det opp til deg selv å velge hvordan du realiserer ønskene dine. Helt perfekt hvis du sparer til noe som kommer senere i livet, som for eksempel hus, bil – eller ønsker å kjøpe noe brukt.

Gaveliste hos Stas

Hvor mye kan du egentlig ønske deg i pengegaver?

– Stas er spesielt tilrettelagt for spleiselag. Hver gjest kan velge å gi et valgfritt beløp til gavene på listen. Her slipper man alt styret med å organisere utlegg i et spleiselag med betalinger frem og tilbake! 

Ønskelisten din kan bestå av mange ulike gaver, men om maksbeløpet til en gave er nådd, vil ikke andre kunne gi bidrag til akkurat den gaven. Det kan derfor være lurt å ha et godt utvalg ønsker og sørge for at det alltid er tilgjengelige gaver på listen.

Alle dine ønsker på ett og samme sted

Med Stas mottar du alle gavene fra dine gjester i form av penger, hvor du selv velger hva du vil gjøre med beløpet. Du har oversikt over hvem som har gitt deg hva hele veien. Etter anledningen er over kan du overføre totalbeløpet for gavene du har mottatt rett inn på din bankkonto.

Les mer om Stas her

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: