Realiser drømmen om bryllupsreise

bryllupsreise tips
Kommersielt innhold

Dere har mest sannsynlig satt et budsjett for bryllupet, og spart i lang tid, men hva med bryllupsreisen? I samarbeid med Ving gir vi tips til hvordan dere kan realisere drømmen om en minneverdig bryllupsreise - til et sted der sola alltid skinner og bølgene skvulper.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Ving / Pexels
Kommersielt innhold // I samarbeid med Ving

Først som sist kan vi vel alle si oss enige om én ting: det deiligste med et bryllup er jo faktisk det som kommer etter den store dagen, nemlig bryllupsreisen. Likevel er det mange som nedprioriterer den, og sprengte budsjetter er en vanlig årsak.

I samarbeid med Ving ønsker vi å gjøre noe med nettopp det, slik at dere får realisert drømmen om en magisk og velfortjent bryllupsreise. Her er våre tips til hvordan dere kan spare, og hvor dere bør dra.

Ønsk dere gavekort til bryllupsreise

Det er ikke til å stikke under en stol at det fort kan bli kostbart å dra på bryllupsreise. Én mulighet er å ønske seg midler til det, men mange kvier seg samtidig for å sette pengegaver på ønskelista. Det er jo forståelig.

Likevel finnes det et annet alternativ, som både er en fysisk ting OG et bidrag til kjærlighetsreisen, nemlig gavekort hos Ving. På den måten blir gaven øremerket bryllupsreise, og dere blir rett og slett «nødt» til å gjennomføre den. Vinn-vinn, eller hva?

Ving gir tips om bryllupsreise

3 steg for å realisere drømmen:

  1. Gjør research og finn frem til deres drømmedestinasjon for bryllupsreisen. Jo mer konkret, jo morsommere blir det også for gjestene å gi dere bidrag!

  2. Kopier ut bilde av stedet (+ lenke til hotellet) og sett det opp som et ønske på gavelisten.

  3. Inkluder denne lenken i gavelisten deres, og informer om at gavekortet kan lades opp med helt valgfritt beløp. Dette gjør det enkelt for gjestene – de kan for eksempel gå sammen flere og spleise på et gavekort, eller gi et mindre beløp som en tilleggsgave.

Tips! Rett før bryllupet er gavelisten ganske utplukket, men det er alltid en del gjester som fremdeles ikke har kjøpt gave. Dette er et perfekt tidspunkt å legge ut en påminner hvor dere tipser om at dere drømmer om å reise nettopp hit. Enkel gave å gi - og en fantastisk gave å få!

Bryllupsreisen starter hos Ving

Hos Ving finner dere ikke bare en destinasjon som passer for bryllupsreisen– de tilbyr faktisk bryllupsreiser også. Her finner dere alt dere kan ønske dere, fra avslappende stranddager til opplevelser i yrende folkeliv. Kanskje er det nettopp late dager i solen som frister mest, etter bryllupsdagens intense fest og moro?

På Vings sider om bryllupsreise finner du virkelig crème de la crème innen drømmedestinasjonene: Seychellene, Maldivene eller Mauritius for å nevne noen? Ah… Utvalget er stort. Og hvis du ser deg blind på hvite strender og palmesus, er fordelen med å booke bryllupsreise gjennom Ving at du kan få en-til-en veiledning med deres reisespesialister.

Bryllupsreisen starter med Ving

Uansett hvilken destinasjon dere drømmer om, er vi sikre i vår sak; et flott hotell utgjør hele forskjellen på bryllupsreisen. Vi har fått gå bananas i deres utvalg av hoteller – og her er våre fem favoritthotell, som selvfølgelig også ligger på fem nydelige destinasjoner. Hvis ikke reisefeberen stiger nå, så vet ikke vi!

Våre favoritthotell for den ultimate bryllupsreisen

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach i Phuket

Kamalastranden i Phuket har gjennom årene blitt et av nordmenns favorittreisemål, og det er ikke uten grunn. Stranden er lang og finkornet, med muligheter for både strandliv, matopplevelser og snorkling.

Sunprime Kamala Beach er et flott og nyoppusset hotell, som virkelig er stedet for den som ønsker litt av hvert. Med intet mindre enn fire basseng, to restauranter og en frodig hage, tilbyr hotellet i strandkanten alt du trenger innen sol, strand, spa, bading, trening og god mat, og alt i en skjønn harmoni. Her er det store muligheter for å bli bedre kjent med Thailand, både gjennom det thailandske kjøkkenet og deres verdenskjente thaimassasje.

Les mer om hotellet og bestill her.

Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa på Maldivene

Er det én gang i livet du skal unne deg litt luksus, så er det nå! Kanskje er det nettopp derfor Maldivene er et verdenskjent luksusreisemål for bryllupsreisen? Utvalget er stort og det kan være vanskelig å orientere seg i mengden av hoteller og øyer. Derfor synes vi det er nyttig å velge Ving som leverandør av reisen, med sine kvalitetssikrede hoteller og mulighet for reisetips tilpasset dere.

Vi falt spesielt for Komandoo Island Resort & Spa. Hotellet har en fredelig beliggenhet på en egen liten øy, som er omringet av hvit strand og krystallklart hav. Her ligger alt til rette for avslapning med stor A – fra det øyeblikket du våkner opp, og helt til du går og legger deg. Hotellet har to restauranter og spa, samt aktiviteter som dykking og snorkling. Om du vil nyte den mektige solnedgangen, kan du også ta en tur med en romantisk dohni-båt. En opplevelse dere sent vil glemme!

Les mer om hotellet og bestill her.

Alila Ubud

Alila Ubud på Bali

Ubud er i høyeste grad ensbetydende med avkobling for både kropp og sjel. Først og fremst handler en reise hit om å nyte naturen og omgivelsene (og skjemme seg bort på et lekkert spa), men det er også gode muligheter for aktiviteter som yoga eller rafting.

Alila Ubud har en magisk beliggenhet, omgitt av tropisk regnskog og med en fantastisk utsikt oppe på en høyde. Arkitekturen er i autentisk balinesisk stil, og består av flere bygninger spredt utover i en vakker hage, blant fjellene utenfor Ubud. I tillegg til den gode atmosfæren, finner du også basseng, en à la carte-restaurant, bar og spaavdeling. Vi elsker Bali for den herlige kulturen og naturen deres, som de forener med avslapning og indre ro. En perfekt, myk start på livet som ektepar!

Les mer om hotellet og bestill her.

Bucuti & Tara Beach Resorts

Bucuti & Tara Beach Resorts i Karibien

Aruba er en perle av de sjeldne, som byr på sol året rundt og med glitrende hav som ofte holder minst 25 grader. Gjennom Ving kan du velge blant flere av øyas aller beste hotell.

Bucuti & Tara Beach Resorts et veldig pent og vedlikeholdt hotell, som ligger like ved stranden. Her bor dere i fredelige og romantiske omgivelser med havutsikt, en fantastisk hage og basseng. Det er også et ekstra pluss at hotellet har en prisbelønt restaurant, som byr på et stort utvalg av vegetarretter. Dette kan dere få servert i restauranten, eller hva med et privat måltid i strandkanten? Love is in the air!

Les mer om hotellet og bestill her.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View på Gran Canaria

Det er herlig å vite at man ikke må reise så langt for å få den eksklusive sydhavsstemningen. Faktisk trenger man ikke reise lenger enn til Gran Canaria! Her får du godt klima året rundt, og med dette hotellet er dere også sikret litt ekstra luksus på bryllupsreisen.

Sunprime Atlantic View er et hotell som, i motsetning til mye annet på Kanariøyene, kun er for voksne. Her er det med andre ord fritt for plasking i bassenget og barnebuffeer. Hotellet byr på en rolig og luksuriøs atmosfære, hvor dere kan slappe av, nyte hverandre og deilige, gastronomiske opplevelser. I tillegg er dette et populært hotell for dem som liker aktiviteter. Det er kort vei til mange av øyas golfbaner og du har tilgang til vanngym, treningssenter og yoga.

PS: Reiser dere utenom høysesong er dere også sikret bading – her er nemlig tre av bassengene oppvarmet. Lux, lux, lux! Les mer om hotellet og bestill her.

bryllupsreise
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: