Redaksjonens snakkiser i november

Velkommen til vår månedlige spalte! Hver måned vil vi i redaksjonen plukke ut noen ting som vi ønsker oss og som vi rett og slett ikke klarer å slutte og snakke om. Vi gleder oss til å dele det med dere og til at dere kan bli enda bedre kjent med oss.

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Redaksjonens snakkiser oktober

Ny måned betyr nye snakkiser!

Det tikker mot desember og flere i redaksjonen har ønskelistene klare for julesesongen. Vi er klare for å glitre på fest i kjole fra Jonathan Simkhai og å holde varmen på vei til kontoret i årets trendsko UGG’s. Høyt på våre ønskelister står blant annet julekalendere, søte pysjer, duftlys til sene desemberkvelder og selvfølgelig glitterkjoler til festlighetene. Vi ønsker deg en fin desember!

– Redaksjonen

Hanna, Redaksjonell innholdsprodusent

Denne måneden har jeg lyst til å ta frem skjørtene mine fra garderoben og style de til bomullsstrømpebukser, pene bluser og en hårbøyle. Hårbøylen har en tendens til å vende tilbake i motebildet sesong etter sesong, og denne vinteren er intet unntak. Dette skjørtet fra Custommade (som er et av mine absolutt favorittmerker) har en fin passform og kan pyntes opp til fest og ned til en ullgenser på kontoret. En sort satengskjorte kommer godt med i høstgarderoben og denne skjorten fra kolleksjonen til moteprofil Darja Barannik i samarbeid med BikBok er så fin.

Tips: Ved innkjøp av nye klær kan det alltid være fint å rense garderoben i forkant slik at du kan selge eller gi bort de tingene du ikke bruker lenger og som kanskje fortjener et nytt hjem. 

Varme og gode vintersko fra UGG i fargen chestnut er høyt på ønskelisten denne vinteren, det samme er denne fantastiske minivesken fra YSL – elsk!

En julekalender gir meg alltid litt ekstra julestemning, og denne fra Caia Cosmetics har jeg hørt mye bra om.

Silje, Fagansvarlig innovasjon og forretningsutvikling

Denne måneden ønsker jeg meg en deilig pysj som jeg kan ha på meg når jeg skal se mine favoritt-julefilmer i desember. Jeg er spesielt glad i unikt interiør og servise, og den franske nettbutikken Merci har så mye fint, blant annet denne drømmetallerkenen som enten kan henges på veggen som dekor eller brukes som servise i juleselskap. Duftlys i julen må til og dette duftlyset fra Moreno California er så digg og lukter en god miks av vinter og jul. Søte kaffekopper til morgenkaffen er alltid noe jeg er på utkikk etter – og se på denne søte koppen!

Snart skal juletreet pyntes og disse julekulene drømmer jeg om å henge på mitt tre i år.

Søt pysj fra Honna

Net a porter
Kjøp her

Christina, Kommersiell innholdsprodusent

Selv om jeg synes julen er en av de mest fantastiske tidene på året, er sjansen stor for at det blir iskaldt ute. Det er vanskelig å holde seg elegant i denne frostsesongen, men vi må vel bare akseptere at vinteren er kommet for å bli… For å sørge for å unnslippe kulden kan det være lurt å investere i en tykk, men stilig, statement-kåpe! Denne oversized trench-kåpen fra Balmain er vel verdt investeringen? (Det er i hvert fall det jeg sier til meg selv…) Da den vil holde meg varm mens jeg er på vei til de mange champagnefylte julebordene.

Julen er tiden for å skinne og er den perfekte tiden på året for å “break out the glitters!”. Kanskje noen tenker på det som en klisjé, men paljetter går aldri av moten i denne hyggelige sesongen, og det blir definitivt aldri kjedelig. Med denne elegante paljettkjolen fra Jonathan Simkhai er jeg klar for å ringe både julen- og nyttår inn. For en enda mer romantisk touch vil jeg style antrekket med et par krystalldråpe-øredobber, strømpebukser med hjerter og noen sorte heler med fjærdetaljer. (Og selvfølgelig Balmain kåpen).

Når det er sagt, er det ingen bedre måte å sette igang julehøytiden enn å pynte til jul! Bare det å våkne opp til et skinnende juletre på morgenkvisten, når alt annet er mørkt… Det er noe av det koseligste jeg vet. Når 1. desember står for tur, elsker jeg å dekorere leiligheten min med de varmeste farger, sprakende stearinlys og koselige dekorelementer som denne søte porselen-julekrybben fra Alessi. Siden det er et samleobjekt er det også en fin julegave å ønske seg år etter år.

Jeg er klar for å ta inn julens magi med skimrende stearinlys, glitrende snøflak i vinduskarmen, dinglende diamanter- og den kraftige rødfargen i de vakreste ornamenter som dekker juletreet i stuen. Men når alt kommer til alt er jeg aller mest klar for å hjelpe noen som trenger det til jul – som har blitt en god juletradisjon for meg. Nå kan første luke i desember bare åpnes.

Linn-Eva, Redaktør

Lys, glitter, godlukt og apekatter! Det er det som står på min ønskeliste i år.

Precious Amber fra Rituals gjør det ekstra koselig å komme hjem. Lukten ligger behagelig i luften og berører alle og enhver som kommer inn døren hjemme hos meg. «Åh, her luktet det godt!» hører jeg oftere enn sjeldent. Denne ønsker jeg meg hvert eneste år.

Et vennepar av meg har begge et eksepsjonelt øye for detaljer, og da jeg var på middag der for litt siden, så jeg søt liten apekatt jeg ikke klarte å glemme; Kay Bojesen sin apekatt. Jeg ser den for meg på toppen av en duo-stack med Coffe Table Books, ved siden av en liten, grønn eksotisk plante og en lav krukke med duftlys i (gjerne Voluspa «Moso Bamboo»). Denne ønsker jeg skikkelig!

Hva er vel vintersesongen uten å «cue the razzle dazzle»? Glitter, paljetter, strass og krystaller pryder fronten av garderoben allerede, og nest øverst på ønskelisten i år står denne blazeren fra Off White. Jeg rett ut elsker asymmetrien og bølgebåndet, og krysser fingrene for at julenissen lar meg få style denne glitrende skatten med en skinnbukse og skyhøye stilettos.

Men hva ønsker jeg meg mest av alt? Som en sucker for varm marmor og store, tunge interiørdetaljer, har jeg siklet på Dusty Deco sin lysestake i over tre måneder nå. Dukker ikke denne opp i nissens julegavesekk, tror jeg jammen at min egen nyttårsalv spretter opp av egen lommebok. Denne må inn i stua, en liten halvmeter fra apekatten. (Denne er et glimrende valg til bryllupsgave også!).

Hvis du ikke har prøvd MAC sin leppestift i fargen «Whirl» – sving innom MAC og se på den. Jeg falt pladask for den fargen etter et bryllup jeg var i i sommer, hvor bruden bar denne på leppene. Den er så fin – spesielt med tilhørende lipliner!

Årets stiligste blazer med sølvpaljetter

Off-White / 24S
Kjøp her

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: