Redaksjonens snakkiser i oktober

Velkommen til vår nye spalte! Hver måned vil vi i redaksjonen plukke ut noen ting som vi ønsker oss og som vi rett og slett ikke klarer å slutte og snakke om. Vi gleder oss til å dele det med dere og til at dere kan bli enda bedre kjent med oss!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_Start_Mondaine_1

Redaksjonens snakkiser oktober

Ny måned betyr nye snakkiser!

Den nye spalten vår fortsetter, og denne måneden har vi i redaksjonen samlet de tingene vi ønsker oss mest akkurat nå. Og ja, julepynt har allerede blitt en snakkis hos oss! Denne måneden får du gode tips til deilige dunbadekåper, varme tøfler, nydelig servise, ansiktsmasker, gode dufter, teddypuff og andre ting til hjemmet.

– Redaksjonen

Hanna, Redaksjonell innholdsprodusent

Denne måneden ønsker jeg meg ting både til meg selv som jeg kan bruke, men også ting til leiligheten. Jeg har startet letingen etter den perfekte julestjernen – og jeg fant den! Julestjernen fra Watt & Veke skal få plass i både stuen og på kjøkkenet hos meg i år. En vase til friske høstblomster, en deilig håndsåpe som lukter himmelsk og en digg hydrerende ansiktsmaske, kan jeg heller aldri få nok av på høsten. Håndsåpen fra Sprekenhus er alltid et julegaveønske min familie får av meg. Ansiktsmasken fra Noon kan man også sove med, og man våkner opp med deilig og myk hud. Denne anbefales!

Beige er en av mine favorittfarger på høsten og et beige kasjmirskjerf kan etter min erfaring brukes til absolutt alt. Man kan pakke seg godt inn på vei til jobb, og man kan legge det over skuldrene på kontoret for å holde varmen. Selv er jeg litt i bryllupsbobla og titter stadig etter hvite kjoler – og hvis jeg skal gå for en «second dress» i mitt bryllup er denne kjolen fra Magda Butrym høyt oppe på ønskelisten.

Silje, Fagansvarlig innovasjon og forretningsutvikling

Er det lov å begynne å tenke på juledekorasjon nå? I så fall så hadde jeg gjerne investert i dette serviett-settet fra Svenskt Tenn. Etotebag er også alltid praktisk og er den fra Goyard så føles den enda mer praktisk;) 

Alt fra Royal Copenhagen er på ønskelisten og dette kakefatet er så klassisk og moderne. Serverer gjerne en gulrotkake på dette fatet til en middag i høst. Pixi har veldig gode hudprodukter. Du kan få kjøpt produktene på både Lyko og H&M. Serumet deres gir masse glød og passer bra for meg som har sensitiv hud. Den ser ganske fresh ut i badehyllen også.Bananskålen i keramikk fra Bordallo Pinheiro er også på min ønskeliste – gøy og fresh dekorasjon  til spisebordet!

Organista er et svensk merke som lager produkter tilpasset til reise. Når du pakker kofferten eller weekendbagen for en reise kan du organisere tøy, sko, toalettsaker og smykker i egne poser og ekser. Jeg tror jeg trenger dette.   

Christina, Kommersiell innholdsprodusent

Endelig er glittersesongen her! Den 14-år gamle jenta i meg våkner alltid (!) til live når jeg ser glitter, strass og blinkende gjenstander. Jeg har en soft spot for alt som glitrer; fra kjoler og sko til accessories og interiør. Denne sesongen ønsker jeg meg denne drømmende kjolen fra Balmain som — i mine øyne — er helt perfekt! Med iøynefallende sko i en mektig rosafarge og en matchende leppestift er jeg klar for å “keep it ladylike” selv om gradestokken snart viser minus.

Når det kommer til interiør har jeg stor lidenskap for faget og elsker special pieces som skiller seg ut som jeg kan smykke opp hjemmet mitt med; fra den minste detalj til de større møblene. Delikate detaljer er et must i mitt hjem: som dette store, deilige gulvteppet fra Bolia som setter stemningen, samt en matchende teddybjørn-puff fra Kremmerhuset som varmer rommet. Høsten er tiden for å ta hygge inn i hjemmet med nydelige gjenstander som setter den koselige stemningen. Det gjør sesongen mye mer munter for min del. Du vet… Når man tenner stearinlys, hører det sprake i peisen, setter på en god film og tuller seg inn i et mykt pelspledd fra Kid Interiør med en god kopp te i hånden. Høstmørket er kanskje her allerede, men nå er jeg klar for å virkelig omfavne det!

Linn-Eva, Redaktør

Når nettene blir lange og kulda setter inn (med skyhøye strømpriser som antibonus til høstens vakre inntog) – da gjelder det å kle seg godt innendørs også. Og jeg – også kjent som Fru. Fryspinne – jeg ga fra meg et lite gledeshyl da jeg fant en badekåpe(!) av dun. Den gjør underverker på kalde dager. Sleng den over innedressen, sett føttene inn i ren saueull, tenn et stearinlys i en glasskrukke og nyt å være oh-so-warm.

Har du noen gang tenkt over hvor mye varme et lys i glasskrukke faktisk gir? Det hadde ikke jeg før jeg falt pladask for dette duftlyset fra H&M Home og kjente varmen fra vinduskarmen. Psst.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt «åh, den luktet helt sykt godt!» Her får du mange timer med godlukt, varme og hyggestemning til 149,-. Apropos å lukte godt. Siden sommeren har parfymen Sun Song fra Louis Vuitton vært på manges lepper her på Egmont. Dessverre er den utsolgt overalt i hele verden – ja, så godt lukter den faktisk – men hiv deg på «Notify me»-listen. Du kommer ikke til å angre.

Glitter, glans, strass og krystaller. Uansett måned eller årstid får jeg aldri nok – og snart er det julebordsesong! Etter å ha saumfart flere titalls glitrende høstkolleksjoner og satt det hele sammen i denne saken om glitterkjoler, står Pradas kronjuvel av krystallvesker på toppen av ønskelisten … (Dear Santa?).

Mahogany duftlys i krukke

H&M
Kjøp her

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: