NYHET: Redaksjonens snakkiser i september

Velkommen til vår nye spalte! Hver måned vil vi i redaksjonen plukke ut noen ting som vi ønsker oss og som vi rett og slett ikke klarer å slutte og snakke om. Vi gleder oss til å dele det med dere og til at dere kan bli enda bedre kjent med oss!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Redaksjonens snakkiser

Bla deg gjennom og mist haka i gulvet! Her var det mye fint.

Dette skrev Linn-Eva til Hanna da hun sendte en lenke til My Theresas «New Bridal Arrivals».
September-snakkisen var i gang.

Vi er nok ikke alene om å ha milelange ønskelister når det kommer til klær, sko, hudpleie, sminke og ting til hjemmet. Hver måned fremover vil vi oppdatere dere på hva vi som setter i gang våre snakkiser og en oversikt over det vi ønsker oss aller mest. Med en miks av våre favorittmerker og våre «go-to» plagg for høst, vinter, vår og sommer, er det bare å glede seg til inspirasjon fremover. Dette er redaksjonens snakkiser i september!

– Redaksjonen 

Hanna, Redaksjonell innholdsprodusent

Som nyforlovet denne sommeren har jeg siklet på «Bridal noon dress» fra Rotate siden. I lekker, tung silke er den vel en drøm for en hver kommende brud? Jeg vil gjerne style drømmekjolen til et par lekre perleøredobber fra Chloè – som gir den perfekte dosen eleganse, og som kan brukes hele året. Min planleggingsprosess kan ikke starte uten den perfekte planlegger, og bare se på dette nydelige designet!

Planleggingen starter jeg gjerne under pleddet denne høsten, ikledd en drømmegenser fra Totême. Høye boots kan jeg heller aldri få nok av! Og disse fra Copenhagen Studios har stått på min ønskeliste lenge. Nå kan høsten bare komme!

Brudekjole fra rotate

Brudekjole fra Rotate

My Theresa Kjøp her

Silje, Fagansvarlig innovasjon og forretningsutvikling

Hvis jeg hadde vært invitert i bryllup denne høsten så hadde jeg gått for denne kjolen fra By Malina! Detaljene med one-shoulder, litt skulderpuff og leopardmønster gjør kjolen både elegant og kul – passer perfekt til høst-bryllup. Kjolen styler jeg gjerne til et par øredobber fra Missoma x Lucy Williams, som passer til både hverdag og fest! Elsker detaljene! Sjekk ut hele samarbeidet med Missoma & Lucy Williams for inspirasjon.

Duftlys er et must for meg på høsten, og lyset fra Byredo har vært en favoritt lenge – det lukter dyrt hotell og passer ekstra godt på mørke høstkvelder. Kashmirplagg er en klassiker i min høstgarderobe, og denne høsten står denne stripete og oversized genseren fra Cos på ønskelisten. Høsten er tid for hjemmespa og denne nattmasken fra Laneige – den blir jeg aldri lei! Smør på før du går og legger deg, så våkner du opp med masse fuktighet og glød.

One-shoulder kjole fra By Malina

By Malina Kjøp her

Christina, Kommersiell innholdsprodusent

Jeg elsker statement pieces; enten det er et par chunky øredobber, stilige solbriller, kule boots eller en jakke som skiller seg ut. Denne høsten vil jeg prøve å ta litt av “helgestilen” min inn på kontoret ved å “dress it down.” Min favoritt høst-look denne sesongen er å mikse og matche deilige høstkjoler i lyse toner med lag av gullsmykker og noen freshe boots. Og selvfølgelig denne unike men avslappede faux-jakken fra Sacai for å toppe det hele – og ikke minst for å holde på varmen i høstmørket. Det beste med høsten? Man kan virkelig leke med stilen sin og layer it up!

Hvit strikkekjole fra Gina Tricot

Gina Tricot Kjøp her

Linn-Eva, Redaktør

Oversized cream-chic har fanget (og holder på) oppmerksomheten min denne høsten.

Kall meg gjerne naturnær i både hjertet, sjel og stil; på våren fylles garderoben med fargesterke plagg, mens jordtoner og elfebenhvitt får varme kroppen på høsten. Enda bedre blir det med en dobbel cappuccino i hånden (ekstra mye skum, takk!).

Denne jakken fra Envelope1976 er min oppfylte shearling-drøm. Glem terningskastet, jakken får YATZI! Jeg elsker nemlig tunge, varme klær som holder godt rundt meg. En oversized kjole som oser velbehag er en storfavoritt og et must i min høstgarderobe; flerbruksområdet kunne ikke passet meg som småbarnsmor bedre. Kjolen fra & Other Stories er like perfekt til legobygging på gulvet, som den er perfekt til et par hæler og søte smykker på kontoret. Ton det gjerne ned med et par chunky boots og en digg lue, det vet jeg at jeg kommer til å gjøre når isen legger seg og kuldegradene herjer.

Strikket midikjole med splitt

& Other Stories Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: