20 romantiske filmer å se i høstferien

Vi elsker romantiske filmer, og det er vi helt sikkert ikke alene om? I anledning høstferie vil vi tipse dere om våre romantiske favorittfilmer som du kan kose deg med!

Tekst: Redaksjonen Foto: Getty Images
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Romantiske filmer

Når du er i humør for å synke ned i det beste hjørnet av sofaen (gjerne i en armkrok) og lulle dere begge inn i et varmt og deilig pledd, er det aldri feil å snurre film og la romantisk drama eller lystig romantisk komedie rulle over skjermen.

Høsten har satt sitt inntog, fargene falmer og himmelen kaster rødt og rosa lys over oss. Det i seg selv er romantisk! Og det er ikke en dum idé å drysse enda litt mer romantikk over stemningen. Bla frem romantiske filmer som «When Harry Met Sally» eller «The Last Song» og bli med på reisen når karakterene bobler av nyforelskelse før de snubler over uforutsette hindre som drar dem fra hverandre, bare for å finne tilbake til hverandre igjen i et gåsehudverdig gigakyss (foretrukket under pøseregn), ref: The Notebook.

Vi har gått en runde i redaksjonen og alle tipser om sine favorittfilmer!

Dette er våre favoritter og her kan du se dem!

Vi ønsker deg en nydelig høstferie!

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: