Rosa kjole | Se sesongens mest trendy kolleksjoner

rosa kjole

Jakten på en rosa kjole har aldri vært så intens som nå. De flyr ut av nettbutikker og av de fysiske kleshengerne (og årets kolleksjoner har virkelig truffet rosa blink).

Føler du for noen rosa plagg denne sesongen? Da bær du være rask. "Utsolgt" og "selling fast" er en hyppig gjenganger.

Tekst: Next Content Studio Foto: Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Rosa kjole – en vinnende innertier

Sommeren 2023 ser ut til å bli en veldig rosa-fokusert sesong. Det er hot, det er trendy og det er lekkert.

Skal du bruke rosa kjole i et bryllup er det et par ting du kan merke deg.

En myk rosafarge er en tidløs klassiker som passer perfekt for romantiske anledninger som bryllup, og en rosa kjole vil garantert tiltrekke seg beundrende blikk. Med det nevnt — tenk på at rosa raskt kan bli en konkurrent mot brudens hvite kjole; skiller den seg veldig ut vil den konkurrere om oppmerksomhet. Velg derfor rosa med bruden i bakhodet. Velger du en rosa kjole fra denne guiden kan du være sikker på at kjolen blir tatt godt i mot i et bryllup.

Kjoler til bryllup 2023
Annonse

Naria omslagskjole med puffermer og blomster

Bubbleroom Kjøp her

Rosa kjole i bryllup

Å bruke rosa kjole i bryllup kan være både et dristig og et elegant valg. Rosa er en feminin og myk farge som kan passe perfekt for en romantisk anledning som et bryllup, men det er viktig å huske på noen få retningslinjer for å sørge for at antrekket ditt passer inn i bryllupet og ikke stjeler oppmerksomheten fra bruden.

Når du velger en rosa kjole, bør du også vurdere nyansene. Det finnes mange forskjellige nyanser av rosa, fra lyse pasteller til dypere rosa og fuchsia. Vi fraråder å velge en neonrosa paljettkjole som «skriker». Lyse pastellfarger, fargesterk fuchia og baby pink kan være flotte for utendørs eller vår- og sommerbryllup, mens dypere rosa i fløyel kan passe godt for høst- og vinterbryllup.

Kjoler og kleskoder

Det er viktig å velge riktig stil på kjolen. En formell bryllupsfeiring kan kreve en lengre kjole eller en mer klassisk stil, mens en mer avslappet bryllupsfeiring kan tillate en kortere eller mer avslappet stil. Du kan lese mer om kleskoder i bryllup her.

Når det gjelder tilbehør, kan du velge å gå for enkle smykker og sko for å la den rosa kjolen få skinne. En elegant clutch og noen enkle øredobber kan være alt du trenger for å fullføre antrekket.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: