Brudekjoler fra Rotate | Perfekt som hovedkjole eller second dress

Er du fortsatt på leting etter den perfekte brudekjolen eller en "second dress" til bryllupet? Da har vi et lite tips til deg - nemlig brudekjoler fra Rotate i en ny brudekjolekjolleksjon som kan passe perfekt - The Next Chapter!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Rotate Wedding
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Vi blir alltid i ekstase når det dukker opp nye, lekre brudekjolekolleksjoner vi kan drømme oss bort i og som vi kan tipse våre kjære lesere om. I dag lanserte det danske motemerket Rotate Birger Christensen en ny, lekker brudekjolekolleksjon for 2023 – The Next Chapter. 2022 var det første året de overrasket alle Rotate-elskere med at de skal tilby lekre kjoler til bruden.

Bak merket står Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir. Med en moderne vri, vakre satengstoffer, lekre utsnitt og paljetter på kjolene, huker de av de fleste bokser for bruden som er på jakt etter en moderne kjole.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Rotate brudekjolekolleksjon

I sortimentet finner man kjoler for den minimalistiske bruden, hvor kjolene har åpen rygg, er figurnære og i satengstoffer. På den andre siden finner man den perfekte kjolen med en stor sløyfe bak og en Sofia Richie-lignende brudekjole med halterneck og nydelige blomster.

Kolleksjonen er en godtepose fylt med lekre alternativer til selve brudekjolen, men også kjoler som er litt kortere og som kan passe som en «second dress». Budsjettvennlig er de også.

Kolleksjonen har flere populære elementer og er oppdatert på trendene. Med gjennomsiktige stoffer, halterneck og slip dresses, finnes det noe for en hver brud. Dette er våre ni favoritter fra den nye kolleksjonen!

Figurnær brudekjole med puffermer

Rotate Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: