Denne brudekjolekolleksjonen burde du få med deg!

Rotate brudekjolekolleksjon

Er du fortsatt på leting etter den perfekte brudekjolen eller en "second dress" til bryllupet? Da har vi et lite tips til en ny brudekjolekjolleksjon som kan passe perfekt!

Tekst: Hanna Roen Olsen Foto: Rotate Wedding

Vi blir alltid i ekstase når det dukker opp nye, lekre brudekjolekolleksjoner vi kan drømme oss bort i og som vi kan tipse våre kjære lesere om. Tidligere denne uken lanserte det danske motemerket Rotate Birger Christensen en lekker brudekjolekolleksjon – Rotate Wedding.

Bak merket står Jeanette Madsen og Thora Valdimarsdottir. Med en moderne vri, fjær og paljetter på kjolene, huker de av de fleste bokser for bruden som er på jakt etter en moderne kjole.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Rotate brudekjolekolleksjon

I sortimentet finner man kjoler for den minimalistiske bruden, hvor kjolene har åpen rygg, er figurnære og har split. På den andre siden finner man den perfekte kjolen med en stor sløyfe både foran og bak og «the eye catching»-dress med fjær og langt skjørt.

Fjærtrenden begynte å blomstre i slutten av 2021 og har virkelig blitt et element flere merker har inkludert i sine brudekjolekolleksjoner, eller på tilbehøret.

Undertegnede kjente på en litt ekstra glede da den populære Dawn Dress, hadde sneket seg inn i brudekjolekolleksjonen, bare i hvit. Elsker den kjolen.

Dette er Rotate Wedding-kjolene

Kolleksjonen er en godtepose fylt med lekre alternativer til selve bryllupskjolen, men også kjoler som kan passe som en «second dress», hvis det er noe du leter etter. Budsjettvennlig er de også.

Dette er kolleksjonen!

Rotate brudekjolekolleksjon

The eye-catching Miley Dress

Rotate Kjøp her

Kolleksjonen har flere populære elementer, og noe for en hver, med fokus på volanger, paljetter, bare skuldre, åpen rygg og puffermer.

Bare se på denne kjolen – love it!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Ønsker du å prøve kjolene på og befinner deg i Oslo, har Moniker flere av kjolene inne akkurat nå.  Eller du kan sjekke ut dine nærmeste butikker som har det danske merket i sitt utvalg.

Håper du fant noe du likte!

Se hele kolleksjonen her.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: