20 slående selskapskjoler til bryllup

Selskapskjoler til bryllup
Artikkelen inneholder annonselenker

Det finnes uendelige alternativer når man skal velge ut "den perfekte" kjolen til bryllupet man skal gjeste. Vi har plukket ut et knippe sjarmerende og romantiske selskapskjoler for å hjelpe deg på veien!

Tekst: Redaksjonen Foto: Produsentene

Er du invitert i bryllup er det faktisk litt å tenke på for gjesten også. Det er dresscode, vær, bruden og andre gjesters antrekk. Men vi skal hjelpe deg! Her er noen kjoler til bryllup som du med sikkerhet kan velge, uavhengig om det er hagefest eller et mer klassisk kirkebryllup.

Og husk – det viktigste tilbehøret er smilet ditt – så velg en kjole du vil føle deg komfortabel i hele dagen (og natten) gjennom.

Selskapskjoler til bryllup

Når man er på leting etter selskapskjole kan det føles som om det er uendelig med alternativer der ute. I tillegg er det mange valg man står ovenfor. Skal man velge kort, lang, langermet, kortermet, en mer trendy eller en mer klassisk kjole? I denne guiden har vi plukket ut en knippe «litt av hvert» slik at du kan bli inspirert og finne noe du liker. Her finner du kjoler med bare skuldre, puffermer, spagettistropper, omslagskjoler, figurnære kjoler og luftige kjoler.

Et godt råd fra oss i redaksjonen (som selv leter og leter etter kjoler vi selv ønsker å bruke i bryllup i sommer) er å tenke: Hvilke farger og hvilken form føler du deg vel i?

Moteprofil Nikoline Anundsen stråler i en fargerik kjole stylet med en rålekker Chanel. Denne fargerike kjolen passer godt til bryllupsgjesten!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Selskapskjole til bryllup

Blomsterkjole i sateng

Reformation Kjøp her
Annonse
Selskapskjoler til bryllup

Blomstrete maxikjole fra Erdem

Net a porter Kjøp her

Kort eller lang kjole?

For å være på den sikre siden som bryllupsgjest kan man alltid velge en kjole som har lengde til knærne eller er fotsid. Men hvis kleskoden er for eksempel pent eller dress kan man velge en kortere kjole, det sier reglene.

Ps: spør bruden hvis du er usikker. 

Det blir nå mer og mer vanlig at brudeparet velger en todagers fest, hvor man dag èn blir invitert til mingling – nettopp her passer en kort selskapskjole midt i blinken. Gå for din korte favorittkjole første dagen og gå heller for en lengre kjole dag to. Da er du på den sikre siden!

For eksempel denne kjolen fra Zimmermann er helt stunning, og Hanneli Mustaparta stråler i den – skikkelig inspo!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Selskapskjoler til bryllup

Lang selskapskjole

Whitestory & Friends Kjøp her
Annonse
Selskapskjole til bryllup

Kjole med dyp utringning

NA-KD Kjøp her
Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Den populære kjolen fra Aje har skilt seg ut i motebildet denne sesongen og den Paris-baserte moteprofilen Thèrèse Hellstrøm. Hun viser hvordan den kan styles med en sort, klassisk veske og pumps fra sløyfe med Custommade.

Tilbehør til bryllupsgjesten er også et kapittel i seg selv – man ønsker kanskje en liten og nett clutch, men allikevel behagelig å kunne slenge vesken over skulderen når du danser? Vårt tips her: velg en clutch du kan feste på en lenke. Skovalg er også viktig og er det ett par sko som er super populære denne sesongen er det blanke pumps. Bianca Ingrosso er kjent for disse, eller hva?

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Hot tips: Fire par sko til bryllupsgjesten

Av erfaring vet vi at skovalg kan være vanskelig. Så, er det fire par sko som alltid fungerer i bryllup så er det: Espadrillos, pumps som glitrer, pumps i vinyl og favorittskoene fra Custommade med sløyfe.

Husk at det er lov å mikse og trikse med farger, og både tone opp og tone ned antrekk.

Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: