Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Shop the look: Bryllupsreise til Venezia

Start bryllupsreisen allerede i dag! Vi har latt oss inspirere av bryllupsreise til Venezia og plukket ut våre favoritter til sommergarderoben slik at du kan «shop the look» uten å reise deg fra sofaen.

Foto: Unsplash og produsentene
ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Venezia byr på noe for enhver smak! Byen er nemlig både rik på opplevelser og aktiviteter, samtidig som den har en underliggende romantisk atmosfære. Shopping, sightseeing og utforskning av byens mange smug og piazzaer en dag. Kanalbåttur med gondol den neste, for så å avslutte det hele med noen late dager på stranden? Det hele fulgt tett opp av god mat og drikke i romantiske settinger. Det bør passe de fleste brudepar ganske så godt, eller hva? 

vakre bygninger i venezia

 

Vi har snakket med et brudepar som tok turen hit for sin bryllupsreise, og her deler de sine beste tips til bryllupsreise i Venezia. Forbered deg mentalt og stilmessig med disse produktene som bare oser Italiensk sommerferie <3 

La det søte liv begynne!

Bryllupsreise til Venezia

«Middag ved kanalen. Deres eget lille bord med levende lys, hvit og rødrutete duk, et kaldt glass rødt, for i Venezia får du ofte rødvinen avkjølt. Det skulle skape en fantastisk ramme for bryllupsreisen ikke sant?»

Ragnhild Rønna

5 Ting å gjøre på bryllupsreise i Venezia

  1. Dropp kart, gå rundt og oppdag nye spennende ting sammen.
  2. Kjøp dere noe godt på konditori, hva med en tiramisu? Sett dere ned ved kanalen og nyt desserten og synet. (Det er egentlig ikke lov, men gjør det likevel;)
  3. Ta dere en dag på stranda. Kjøp dere et gigastrandhåndkle av selgerne der og brett dere ut med bøker, mat og solkrem!
  4. Øyhopping! Kjøp dere dagsbillett på bussbåtene og hopp av og på de forskjellige øyene rund Venezia. Her er det mye mer å oppleve.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...