Skap en trollbindende vielse med Humanistene på et magisk sted dere ikke trodde var mulig!

Humanistisk Vielse på Preikestolen. Foto: Amalie Kivijärvi
Kommersielt innhold

Vil dere ha en personlig vielse, skreddersydd etter deres ønsker og behov? På stedet dere alltid har drømt om? I samarbeid med Humanistene viser vi deg hvordan dere kan få nettopp dette - ved å arrangere en humanistisk vielse.

Tekst: Ditt Bryllup Content Studio Foto: Kristianne Marøy
Kommersielt innhold // I samarbeid med Humanistene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Raymond

Det finnes et hav av muligheter for vielse. Tross ulike ønsker om hvor denne skal finne sted, kan vi alle likevel forenes om en ting; man ønsker at den skal være personlig. I samarbeid med Humanistene viser vi dere hvorfor de kan garantere dere en personlig vielse – gjennom å skreddersy den akkurat slik dere vil.

Humanistene er et livssynssamfunn for alle humanister – også de som har en religiøs tro eller tvil. Deres mantra er «humanisme for et rausere samfunn», med kjerneverdiene menneskeverd, likeverd, frihet og ansvar. Dette gjenspeiles også i deres syn på bryllup, hvor hver vielse tilpasses etter brudeparets ønsker. Dette gir alle friheten til å skape bryllupet de drømmer om.

Vielse i det fri er mulig med Humanistene

VIELSE UTENDØRS: Mange ønsker seg en vielse utendørs, som her i Ekebergparken. Foto: Kristianne Marøy

En arena for grenseløs kjærlighet

Line Wallenius har vært kommunikasjonsrådgiver for Humanistene i 2 år, og er opptatt av at et humanistisk bryllup først og fremst gir frihet til å være hele mennesker. Her legges det med andre ord ingen føringer for bryllupsseremonien, og man står fritt til å skape den slik man ønsker. 

– Utenom de lovpålagte vigselsordene, har vi ingen obligatoriske elementer. Vi har heller ingen restriksjoner mot religiøse eller kulturelle innslag. Dermed skaper vi en arena for «grenseløs kjærlighet», hvor brudepar kan feire kjærligheten på mangfoldig vis.

Hos Humanistene ønskes alle velkommen, uavhengig av kjønn, farge, helse, alder eller annet som brukes til å kategorisere oss mennesker. Dere trenger heller ikke å melde dere inn i livssynsorganisasjonen for å bestille, noe som underbygger friheten de ønsker dere skal oppleve ved en humanistisk vielse. Har du likevel lyst til å bli medlem er dette uten kostnad, og gjør dessuten også pris for seremonien rimeligere.

Endeløse muligheter for vielse med Humanistene

Om man ønsker seg en humanistisk vielse, finnes det seremoniledere rundt om i hele landet. Her får man hjelp fra første tanke til selve gjennomføringen – med innspill fra tidligere erfaringer og nye idéer underveis i planleggingen. For seremonilederen er det viktigste at brudeparet får friheten til å feire kjærligheten akkurat slik de ønsker, i tråd med alt de er og bryr seg om.

– De som velger oss gjør det som oftest fordi de ønsker å skape et personlig bryllup, som gjenspeiler hvem de er. Eller fordi de ønsker å gifte seg utendørs. 

Deres seremoniledere er fleksible, og blir med nærmest hvor enn brudeparet ønsker. Er det noe spesielt dere alltid har drømt om, som på en strand eller fjelltopp? Humanistene vil strekke seg langt for å få til akkurat dette – og det er derfor egentlig bare fantasien som setter grenser for deres store dag.

Vi har gjennomført seremonier på fjelltopper, på fjorden, i parker og hager. Mulighetene er nærmest endeløse!

Line Wallenius i Humanistene
Line Wallenius, Humanistene
Gift dere der dere ønsker

Så enkelt bestiller dere humanistisk vielse

  1. Gå inn her, og velg om dere skal bestille som medlemmer eller ikke
  2. Registrer hvem dere er, samt ønsket tid og sted for vielsen
  3. Vedlegg eventuell ekstra informasjon, bekreft bestilling og betal
  4. Humanistene finner en seremonileder i nærheten til dere
  5. Seremonileder tar kontakt innen et par uker, for å avtale videre løp
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: