Skidress til henne | 19 antrekk med tilbehør for en trendy skiferie- eller skimoon

skidress
Artikkelen inneholder annonselenker

Mens en trendy skidress vanligvis er noe av det beste med en fjelltur, er afterski-antrekk like herlig.

Vi snakker myke gensere med trykk inspirert av alpene, til ultrakoselige vintersko (we see you, Moon Boots), og tilbehøret som setter prikken over i'en. Skiantrekk er perfekt for å nippe til toasty drinker på terrassen, til uformelle middager og spillkvelder - komplett med en dukkert i jacuzzien.

For å bli inspirert til din neste snørike ferie - enten det er kjæresteferie, venninneferie eller skimoon - fortsett å bla for inspirasjon til en rekke skiantrekk og tilbehør som passer fra bakken til après og tilbake igjen.

Disse skiantrekkene vil gjøre deg til dronningen av fjellet!

Tekst: Next Content Studio Foto: Christina Suul og Produsentene
Annonse
Feras_Artikkel_2024_Bybiehl

Trendy skridress som gir deg stilpoeng i bakken

Her for nostalgi? Se ikke lenger enn til en kul skidress – en stor trend som garantert gir deg stilpoeng i bakken! Hvis du sklir rett fra skibakken og inn til baren, er det ikke nødvendig å bytte klær. Din skidress vil holde deg varm på en hvilken som helst fjellterrasse – bare bytt ut hjelmen med en bøttehatt eller lue og du er klar for afterski! 

Annonse

skidress fra Etsy

Etsy Kjøp her

Skijakke- og bukse | Stilige skiantrekk til din neste tur i bakken

Skijakker er et åpenbart første skritt i å sette sammen et stilig, fjellklart antrekk, fra vatterte puffjakker til vind- og vanntett design. På samme måte er skibukser en annen måte å fullføre looken din på. Hva med å gå for en ski bunny look? Et helhvitt antrekk fremstår classy, cool og elegant i bakken. Eller kanskje legge til en poppende farge? Du vil mestre afterski-attitude med letthet, uansett om du går for en skidress eller bukse- og jakke.

Skill deg ut i bakken med lekne farger

Kaldt vær betyr ikke at du må gjemme bort dine dine blide, fargede lag. Vis dem heller frem i skiklærne! Bruk knæsje farger og lekne mønstre, og hvorfor ikke legge til litt metallisk uttrykk? Våg å skille deg ut enten du står på ski, snowboard eller bare skal lese ved bålet og nippe til varm kakao.

Hvem elsker vel ikke en koselig skigenser om vinteren?

Kule jeans passer alltid perfekt til strikkede gensere, men du kan også style genseren med et ullskjørt hvis du skal på middag og vil pynte deg litt. Når det gjelder nøyaktig hvilken genser du bør prøve denne vinteren for aplin-eventyret ditt, tilbyr vi en oversikt over trendende stiler – som vi elsker! Ta en nærmere titt nedenfor.

Apres-inspirerte skigensere

Uansett om du er en svart diamantproff, middels snøkanin eller nybegynner på ski, er stilige skiantrekk en fellesnevner mellom de tre. Varme og ytelse er de aller viktigste bekymringene med skiklær, men det er noe med snødekte antrekk som gjør at du vil gå litt utenfor komfortsonen din og omfavne morsomme farger, lekne print og fashionabelt tilbehør – det er vel ikke bare oss? 

Vest | vinterens it-plagg

Å holde kulden unna trenger ikke å bety å ofre stilen. En vest er en ypperlig mulighet til å skille deg ut, både på fjellet og i loungen. En vest er nok et av de største it-plaggene om dagen, og vil få deg til å føle deg elegant (selv når du har på deg så mange lag). Start med ull-underlag, og legg deretter til en kul skinnbukse, et par earmuffs og freshe snøstøvler for ekstra varme.

Boots til fjellet

Vanntett fottøy som er stilige kan kanskje føles vanskelig å finne, men i motsetning til den mytiske og avskyelige snømannen, eksisterer faktisk søte snøstøvler! Vinterens skotrender byr på snøresko – uten tvil. Moon Boots med sine rom-inspirerte sko er definitivt «in the moment» og et must for enhver tur på fjellet også.

Cozy tilbehør

Det er like viktig å ha det koselig inne som det er å ha det varmt ute. Du trenger det riktige koselige tilbehøret ved din side når du trosser vinterens kalde  temperaturer. Fra flerfargede luer til cozy votter og annet trendbasert vintertilbehør (som fingerløse hansker), vil du sikre det perfekte bildet på toppen av fjellet!

Luer

Votter

Vesker

Annonse

Håndveske fra Aldo

Zalando Kjøp her
Ustøttet nettleser

Vi har oppdaget at du kan bruke en utdatert nettleser som ikke er kompatibel med nettstedet vårt. Bruk et av disse alternativene for å forbedre opplevelsen din: