Vi bruker cookies på våre nettsider. Les mer om hvilke cookies vi bruker og hva vi bruker de til her. 

Skilt til bryllup

skilt til bryllup som festes på blomsterbuen i neon

Si det med et skilt! Her er 21 inspirerende skilt som vil sier alt det du ønsker å formidle til gjestene – på en hyggelig og sjarmerende måte:)

Alt er planlagt til den minste detalj – men hvordan få gjestene til å henge med på deres nøye spikrede dagsplan? Skilt er tingen til bryllup! Slik kan du nemlig få gitt mange av de informative (les kjedelige) beskjedene, på en hyggelig måte!

Her er noen av våre favoritter når det kommer til å si det med skilt i bryllup – helt fra gjestene ankommer til de dupper av under et pledd i de sene nattetimer.

PS:
Har du en god idé til et skilt? Tagg oss på IG – #dittbryllup, så skal vi sørge for å dele det <3

Velkommen!

velkomstskilt bryllup

Velkommen til vår fremtid! Understrek betydningen nettopp denne dagen har for dere – og lek med ordrimet på at bryllupsdagen både er starten på resten av livet deres – og denne fantastiske kvelden. Skilt fra Etsy (annonselink).

Oversikt over dagen

Det er supert med et skilt som viser når de ulike postene på programmet vil skje. Plasser skiltet ved inngangen, eller et sted mange passerer underveis – så sikrer du deg at alle gjestene får det med seg.

Velkomstdrinken

Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og gi gjestene velkomstdrinken mens de finner frem til bordet sitt?

Hva skjer hvor?

Skilt som viser vei til de ulike aktivitetene i et bryllup er nesten et must. Toalett, middag, vielse, fotobooth… Men hva med og også legge til noen gøyale ting som #-tags til bryllupet eller en pil til en romantisk benk for kommende brudepar?

For de gode, personlige minnene

Få gjestene til å skrive en søt hilsen – alternativ måte å lage gjestebok på! Skilt fra Etsy. (annonselink)

personifisert skilt som gjestebok

Personifisert skilt som kan fungere som gjestebok – og vise deres felles bokstav i deres nye etternavn? Skilt til bryllup fra Etsy. (annonselink)

De morsomme bildene

En morsom aktivitet for gjester, men som samtidig gir dere masse snadder å se tilbake på! Fotobooth har kommet for å bli, men husk at du kan løse den på mange ulike måter!

Les også: Bryllupsfotografen forteller

For en vakker vielse

Foto: Caroline Sada Photography

Dere ønsker fine bilder og tilstedeværelse i rommet under vielsen – ikke tusen mobiltelefoner som både filmer, knipser og tar oppmerksomhet. Men hvordan si det på en hyggelig måte? Her er noen forslag!

skilt til bryllup hvor man ber gjestene om å være unplugged

Skilt fra Weddings Decor Studio hos Etsy (annonselink)

unplugged vielse

Skilt for rolige vielser, fra Etsy. (annonselink)

Tips:
Sett skiltet på et malestativ og pynt opp med blomster som matcher dekorasjonen ellers!

The backdrop

Bryllupsdagen er dagen for fotografier – og masse oppmerksomhet deres vei. Derfor er det en super idé å sette et skilt eller en blomsterbue bak stolene deres. Det blir både et vakkert dekorasjonselement, og er fint på bildene.

better together skilt til bryllup

Better Together-skilt til bryllup, fra Etsy. (annonselink)

Skilt fra Weddingstar.

For vakre blomsterbuer

Pimp opp blomsterbuen med et neonskilt! Skilt fra Etsy. (annonselink)

Drinkmenyen på skilt

Alkoholfritt eller ei – marker drinkstasjonen med et morsomt skilt. Badekar er ypperlig for kjølig oppbevaring av drikkevarer, eller hva med å booke inn et tappetårn? Beer Bar, Booze Bath… bare fantasien setter en stopper!

Les også: Romantiske DIY-ideer til bryllup

Dansegulvet

Få opp stemningen allerede før gjestene kommer seg til dansegulvet med et skilt som dette!

Tips!
Sitater av kjente – eller helt ukjente – personer er alltid en slager! Hva med å bruke et sitat fra en venn, familiemedlem eller dere selv på et skilt til bryllupet?

Skilt til kvelden

Kanskje har du en tante eller venn som er glad i å lage rim? Det kan bli gode skilt som gir gjestene en latter (eller i det minste trekk på smilebåndet) i løpet av dagen.

VI TROR OGSÅ DU VIL LIKE ...